2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

merhaba arkadaşlar.ben kulübe daha yeni üye oldum.baktımki bir derdim var derman arıyorum en iyisi bu yolda yalnız olmadığımı bilmek dertleşmek hafifletir dedim.ilk defa tüp bebek deneyimi yaşayacağım ocak ayında sorun erkek infertilite...ben bahçeci fulyada tedaviye başlıcam.peki ya sizler?

ARKADAŞLAR YENİ ÜYE OLDUĞUM İÇİN TABLO ŞEKLİNİ EKLEMİYOR.BİRAZ AMATÖRCE OLDU AMA OLSUN...

İSİM YAŞ TANI DENEME SAYISI MERKEZ TEDAVİYE BAŞLAMA TARİHİ SONUÇ

piti88 24 erkek faktörü 1 bahçeci fulya 18 ocak
wintersun 30 pcos 6 antalya gelecek 8 ocak
muslua 31 pcos ? antalya gelecek 10 ocak test
medmus 28 morfoloji 1 ankara hş klinik 4 ocak
sunita 33 morf+kan pıh. 2 bahçeci fulya ocak sonu
arayişta 28 erkek faktörü 1 bahçeci fulya ocak ilk hafta
aysunceylan 30 morf+pcos 1 gürgan klinik ocak ilk hafta
poff 26 pcs+erkek fak 1 acıbadem
charms 30 sebepsiz 1 bahçeci fulya
carmen48 27 erkek fak 1 acıbadem ocak sonu

kızlar herkese merhaba sizleri uzun zamandan beri takip ediyorum kimi zaman sizlerle seviniyorum kimi zaman üzülüyorum. Benim eşimde azospermi var. ekim ayında öğrendiğimizde şok olduk kabullenemedik ama sizlerin mesajlarını okudukça umutlandık. Kısmet olursa bu ayki adetimle beraber acıbadem mslakta bülent hoca ile başlıcaz. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ve hayırlısıyla bizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin. Sizlerden bir konuda yardım istiyorum. Biz Samsundan gelicez hastaneye yakın bir yerlerde su gunluk kiralık dairelerden veya misafirhanelerden bildiğiniz var mı 4 kişiyiz. Kimseye güvenemedik. Yardımlarınızı bekliyorum. (ben ilk defa msj yazıyorum umarım saçma bir yere konu acmamısımdır)

Arkadaşlar merhabalar
ben ilk defa yazıyorum.bende 2.denememi yaptıracağım inşallah.bende ve eşimde hiç bir sorun gözükmüyor.
sebepsiz infertilite. Allahım inşallah hepimizin gönlüne göre verir.

inş benimde olacak bu ay ohssden dolayı olmadı geçen ay dondurulmuş kullanılacak var mı daha önce dondurulmuşlarla hamiş olanlar?

zynpcn ve yasmin günaydın arkadaşlarım...sizide diğer arkadaşlar gibi ekledim listeye ama yaşınız ve hastaneniz eksik tamamlamam için bilgi verirseniz tekrar yenilerim.

Arkadaşlar merhabalar
ben ilk defa yazıyorum.bende 2.denememi yaptıracağım inşallah.bende ve eşimde hiç bir sorun gözükmüyor.
sebepsiz infertilite. Allahım inşallah hepimizin gönlüne göre verir.

merhaba arkadaşım 2.denemenizi nerde yaptıracaksınız?Biz fulya bahçeciye gidiyoruz.cumartesi günü bir çift vardı yan yana oturuyorduk doktoru bekliyoduk.konuştuk biraz 6 aylık hamileymiş sebepsiz infertiliteymiş.ilk tüp bebek denemesinde tutmuş.İnşallah seninde öyle olur.Umudunu kaybetme.

Kızlar merhaba,bende yumurta toplattım bu sabah.ama iki yumurta elde edebilmişler..acaba iki yumurtayla dölenme olur mu?ne zaman belli olur.?Tecrübeli arkadaşlar bilginiz varsa paylaşırmısınız?

slm canlarım:) bende 25yasndaym bzm sorunumuz azosperm ANKARA FATİH UNV HASTANESINDE basladk tedavye. . . 3ocakta basladk. . Uzun protokolde bsladk. . . Dua edelm ins :)

mehlikaerva senide ekledim listeye azosperm olupta bebeğini kucağına alan bı çok arkadaş var bu topiklerde senınde onlardan biri olman dileğiyle bide ilk denemenmi?

benimde doktorum güvenç bey ikiside birbirinden başarılı.inşallah bizimde ismimizi başarı tahtalarına yazarlar...

piticim benim doktorumda güvenç bey.ben bu perşembe kontrole gidiyorum.Sen ne zaman bahçeciye gideceksin.görüşelim tanışalım orda ne dersin??

benimde ilk denemem mehlikaervacım bide az önce çok farklı bı durum yaşadım.benim eşimin bi kuzeni var çok ıyı nıyetli saf ve temiz bugun az önce eşimi aramış ve demişki "abicim ben rüyamda eşini hamile gördüm ve camdan bakıyodum kar yağıyodu" ve inan kımı hamıle gorse çıkıyo...bıde tedavi surecimizi kesinlıkle bılmıyo çocuk istediğimizide bu bi işaretmi?

merhaba arkadaşlar bugün yumurtlama ignemin 6 günündeyim kontrolum vardi doktor devam et dedi ve çarşamba yine çağırdı çarşambaya kadar iki tane aksamlari cetrodite kullanacağım...yumurta toplama işleminden çok korkuyorum nasıl olacak diye sürekli düşünüyorum

özlemcim hiç korkma.Ben bu sabah toplattım.genel anestezi ile.yatağından kalkıyormuş gibi keyifle kalkıyorsun.

benimde ilk denemem mehlikaervacım bide az önce çok farklı bı durum yaşadım.benim eşimin bi kuzeni var çok ıyı nıyetli saf ve temiz bugun az önce eşimi aramış ve demişki "abicim ben rüyamda eşini hamile gördüm ve camdan bakıyodum kar yağıyodu" ve inan kımı hamıle gorse çıkıyo...bıde tedavi surecimizi kesinlıkle bılmıyo çocuk istediğimizide bu bi işaretmi?

canım öncelikle hayr olsun ıns. .ruyayla amel olmaz ama kar da hamile de gormek cok guzeldr.. Ins hamile olursn ya cok sewndm :)

canım öncelikle hayr olsun ıns. .ruyayla amel olmaz ama kar da hamile de gormek cok guzeldr.. Ins hamile olursn ya cok sewndm :)

Hz.OSMAN derki:"ALLAH nasip etmeyeceği şeyin rüyasını gördürmezmiş" inşallah bunların hepsi çevremizdeki insanların güzel gönüllerinin arzusu...

Kızlar merhaba,bende yumurta toplattım bu sabah.ama iki yumurta elde edebilmişler..acaba iki yumurtayla dölenme olur mu?ne zaman belli olur.?Tecrübeli arkadaşlar bilginiz varsa paylaşırmısınız?

cnm bgn akşama kadar yumoşların özel bir ortamda temizlenip bekletilecek.akşamada döllemeye bırakırlar.yarın hastaneyi arar bilgi alırsın. veya onlar ararlar.günde 1 kez açıp bakma şansları var.inşallah ikiside döllenir.duanı eksik etme....

inş.gördüğü rüya gerçekleşir :)Rabbim hepimizin çocuk özlemini dindirsin.

kızlar bugün 8.günüm karnımda şişkinlik kasıklarda ağrı var...düne göre daha iyiyim ama iyiye yoruyorum inş..
bugün yapacaktım idrar testini ama korktum...yarın büyük bir ihtimal yapacağım perşembede kan tahlili...inş.çift çizgiyi görürüm yarında...içim rahatlar...
:18::18::18:

X