güzel anneler ve teyzeler...diğer topiklerde olmayan bişeyi başlatmak istiyorum tabi sizinde katılımınız doğrultusunda zaman zaman sohbet konuları açalım.mesela başlığa hep SOHBET diye yazıyım...konu:transferden sonra olumlu veya olumsuz sonuçlara kendinizi nasıl hazırlıyosunuz?çevrenizdekilerden destek alıyomusunuz?hadi başlasın:)))
amin inşallah bebek (ler)ime kavuşurum timur hoca gayet ii fakat fazla yoğun bi klinik beklemek biraz sıkıyor ama hoca ii şimdilik 4.250+kdv 150 anestezi
senin nasıl gidiyor tedavin bende düşünmüştüm başkenti nasıl orası ücreti nasıl başladınızmı iğnelere
Ben daha tetkik asamasindayim 3 muayeneden sonra simdi 21.gunu bekliyoruz degerler iyi cikarsa baslayacakmisiz dogrusu ben hicbir yeri arastirmadan plansiz gittim baskente ...3000+ilaclar diye biliyorum anestezi hakkinda bilgim yok baskentte oldukca kalabalik oluyor .. hulusi bey hakkinda iyi seyler soyluyolar hayirlisi bakalim, bol sans diliyorum
güzel anneler ve teyzeler...diğer topiklerde olmayan bişeyi başlatmak istiyorum tabi sizinde katılımınız doğrultusunda zaman zaman sohbet konuları açalım.mesela başlığa hep SOHBET diye yazıyım...konu:transferden sonra olumlu veya olumsuz sonuçlara kendinizi nasıl hazırlıyosunuz?çevrenizdekilerden destek alıyomusunuz?hadi başlasın:)))
Valla ocak ayındayız ama hala bi tam doluşamadık ..Neyse ilk ben cvp vereyim..
1.si bizim tüp bebek tedavimizi kimse bilmiyor ..Söylemek istemedik çünkü zırt pırt beni gördükçe bişeyler sorcaklar sonra tuttumu tutmadımı tutmadıysa neden tutmadı ooof zaten stresli bi iş kimseyle uğraşamicaam için söylememe kararı aldık..ailelerimiz bile bilmiyor..
Eğer sonuç pozitif olursa söyleriz..hele ikiz olursa zaten bunu saklama gibi bi durumumuz olamaz çünkü kimse inanmaz..Ama ben yinede ALLah nasip ederde hamile kalırsam bi iki ay saklayabilirsem kimseye söylememeye devam etmek istiyorum..Zaten normalde nazar alan bi çiftiz bi de bebekimiz olunca aman aman : )
Hmm gelelim sonuç negatif oluuursa : ) AsLında burda iman ve teslimiyet devreye giriyor..Tabiki negatif olursa muhakkak çok üzülecem ama şunu da bilecem ki Rabbim imtihana devam ediyor..bunun olmamasında da vardır bi hayır..sabredersem elbette mükafatım büyük olacak..Rabbim beni zayi etmez..Eşimde böyle düşündğü için birbirimizi karşılıklı telkin edeceğimizi düşünüyorum..
He bunlar kolay değil tabi ama yapacakta bişey yoksa boşuna kendi kendimizi mahfetmemize de gerek yok..Durmak yok yola devam edecez : ) Belki Rabbim sabredersek sonraki ay doğal yoldan nasip edecek bilemeyiz..
Sonuçta tüp olsun doğal olsun Rabbimin bi OL ! demesine bakar bu iş..
DolayısıyLa piticim bizim durumlar böyle..Destek konusunda dediğim gibi kimse bilmediği için sadece eşim ve siz varsınız
kızlar dün transferim oldu karnımda hafif ağrı ve kasıklarda ara ara batma var daha ilk günden bunalrın olması normal mi? ve çok su içmeye başladım deli gibi susuyorum, crinone jel ve estrofem hap kullanmam söylendi, daha önce denemeleri olanlar normal mi bunlar?
merhaba yaşım 30 bende iki negatif aşılamadan sonra ilk tüp bebek için bugün iğnelerime başlıyorum. progen ile başladım. bizde sorun pko+morfoloji . ankara gürgan klinikte tedavi görüyoruz. listeye dahil lüftfen......
aysunceylan senide ekledim sayfa başına.HANIMLAR ÇOK KİŞİ TAKİP EDİYO TOPİĞİ AMA DOĞRU DÜZGÜN BİLGİSİNİ VEREN YOK RİCA ETSEM YAZARMISINIZ.HEPİNİZE HAYIRLI AKŞAMLAR...
yaş 26 kadıköy acıbadem tüp bebek 1. deneme 1 başarısız aşılama pcos ve hareketli sperm yetersizliği (eşim varikosel amilyatı oldu)
Dün üye oldum üyeliğim onaylanır onaylanmaz yazmak istedim altı aylık evliyim erken mepoz teşhisi konuldu en kısa zamanda tüp bebek tedavisini yaptırmam gerekiyor.
Hangi merkez hangi doktor lütfen yardımcı olun
merhaba eslemcim benimde iğnelerimin 3.günü bugün perşembe kontrolüm var güvenç beye.iğne durumları kontrole göre değişecek azalıp artacak.benim iğneleri de eşim vuruyor.Allahım çıktığımız bu yolda bizi yalnız bırakmasın.Ewt kim ne zaman öğrenecek bileydik iyiydi.. heyecanınıza ortak olurduk beraber belirti arardık : )
Kızlar bende bugün iğnemin 3.günündeym..Yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum kendilerine..ama hala kendim vuramıyorum eşim vuruyor..
Pazartesi de kontolüm var bakalım yumurtalar ne durumda ..sanırım ona göre ilacı arttırıp ya da azaltacak..
herkeslere selammm
ben arada girip okuyorum ama tedavime hala baslanmadi adet olmadigim icin. kalabalik etmeyim diye yazmadim
tablo icin bilgilerimi veriyim: yasim30 fulya bahcecide tedavim olacak 1. tup bebek denemem sebepsiz infertelite baska bisey var miydi????
tedaviye baslayan transferi olanlar bile var haydi kizlar ilk bebisin haberi gelsin bi an once. ben de adet olsam da baslasak
merhaba eslemcim benimde iğnelerimin 3.günü bugün perşembe kontrolüm var güvenç beye.iğne durumları kontrole göre değişecek azalıp artacak.benim iğneleri de eşim vuruyor.Allahım çıktığımız bu yolda bizi yalnız bırakmasın.
benim 31 aralık 2012 de (27 ocak opu) transferim oldu beklemedeyim...2 emriyo transfer edildi. :18erşembe tahlil yaptırmayı düşünüyorum...dualarınızı bekliyorum:18::18: