2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

güzel anneler ve teyzeler...diğer topiklerde olmayan bişeyi başlatmak istiyorum tabi sizinde katılımınız doğrultusunda zaman zaman sohbet konuları açalım.mesela başlığa hep SOHBET diye yazıyım...konu:transferden sonra olumlu veya olumsuz sonuçlara kendinizi nasıl hazırlıyosunuz?çevrenizdekilerden destek alıyomusunuz?hadi başlasın:)))

Valla ocak ayındayız ama hala bi tam doluşamadık ..Neyse ilk ben cvp vereyim..

1.si bizim tüp bebek tedavimizi kimse bilmiyor ..Söylemek istemedik çünkü zırt pırt beni gördükçe bişeyler sorcaklar sonra tuttumu tutmadımı tutmadıysa neden tutmadı ooof zaten stresli bi iş kimseyle uğraşamicaam için söylememe kararı aldık..ailelerimiz bile bilmiyor..

Eğer sonuç pozitif olursa söyleriz..hele ikiz olursa zaten bunu saklama gibi bi durumumuz olamaz çünkü kimse inanmaz..Ama ben yinede ALLah nasip ederde hamile kalırsam bi iki ay saklayabilirsem kimseye söylememeye devam etmek istiyorum..Zaten normalde nazar alan bi çiftiz bi de bebekimiz olunca aman aman : )

Hmm gelelim sonuç negatif oluuursa : ) AsLında burda iman ve teslimiyet devreye giriyor..Tabiki negatif olursa muhakkak çok üzülecem ama şunu da bilecem ki Rabbim imtihana devam ediyor..bunun olmamasında da vardır bi hayır..sabredersem elbette mükafatım büyük olacak..Rabbim beni zayi etmez..Eşimde böyle düşündğü için birbirimizi karşılıklı telkin edeceğimizi düşünüyorum..

He bunlar kolay değil tabi ama yapacakta bişey yoksa boşuna kendi kendimizi mahfetmemize de gerek yok..Durmak yok yola devam edecez : ) Belki Rabbim sabredersek sonraki ay doğal yoldan nasip edecek bilemeyiz..

Sonuçta tüp olsun doğal olsun Rabbimin bi OL ! demesine bakar bu iş..

DolayısıyLa piticim bizim durumlar böyle..Destek konusunda dediğim gibi kimse bilmediği için sadece eşim ve siz varsınız :KK19:

amin inşallah bebek (ler)ime kavuşurum timur hoca gayet ii fakat fazla yoğun bi klinik beklemek biraz sıkıyor ama hoca ii şimdilik 4.250+kdv 150 anestezi
senin nasıl gidiyor tedavin bende düşünmüştüm başkenti nasıl orası ücreti nasıl başladınızmı iğnelere

Ben daha tetkik asamasindayim 3 muayeneden sonra simdi 21.gunu bekliyoruz degerler iyi cikarsa baslayacakmisiz dogrusu ben hicbir yeri arastirmadan plansiz gittim baskente ...3000+ilaclar diye biliyorum anestezi hakkinda bilgim yok baskentte oldukca kalabalik oluyor .. hulusi bey hakkinda iyi seyler soyluyolar hayirlisi bakalim, bol sans diliyorum

güzel anneler ve teyzeler...diğer topiklerde olmayan bişeyi başlatmak istiyorum tabi sizinde katılımınız doğrultusunda zaman zaman sohbet konuları açalım.mesela başlığa hep SOHBET diye yazıyım...konu:transferden sonra olumlu veya olumsuz sonuçlara kendinizi nasıl hazırlıyosunuz?çevrenizdekilerden destek alıyomusunuz?hadi başlasın:)))

çevremizdekiler hep destek ama yaşanmamışlıklar üzerine ne kadar telkinde bulunabilirlerki..onlar için herşey kolay amannn boşverrrr deyip geçerler seni beni bizi anlayamazlar.Aile üyelerine gelince(anne.kardeş gibi) sonuç olumsuz olursa bi yerden sonra kendi acını unutup onları teselli ediyosun üzülmeyin ya olur falan diye yani ben öyle yapıyorum.sonuç olumsuz olursa üzülürüm ama herşeyde bi hayır vardır derim bir güzel ağlarım sonuç olumlu olursa ALLAAHHHHHH BAYRAM OLUR İŞTE O GÜN şimdi bile çok heycanlandım allahım bizede tattırır inşallah ben hep o günü bekliyorum transfer günü düşünsenize biran anne oluyosunuz içinizde bir can tutunmaya çalışıyor onu korumaya çalışıyoruz bu çok farklı bir duygu olucak rabbimde inşallah tamamına erdirecek ben hiç isyan etmedim rabbimde ettirmesin sınavımı hayırlısıyla geçmeye çalışıyorum bir gün rabbim benim içinde ol diyecek ve olacak.Sabır Sabır Sabır :)))

merhaba kızlar benim ikinci denemem olduğu için ailelere söyledik ilkinde bilmiyorlardı tabi maddi manevi sıkıntıya düşünce bunda söyledik bebek işi tamamen nasip işi olduğunu biliyorum merkez doktor birazda bahane allahım ol derse bizim için her şartta olacaktır ilki tüp bebek olupta sonradan doğal yollarla hamile kalan bir sürü çift var allah inşallah nasip ederde dualarımızı emeklerimizi boşa çıkartmaz ilkinde hiç tutmayacak diye düşünmemiştim transfer edildiği günden itibaren hamileyim diye düşündüm ama malesef sonuç negatif ağlamakla yetindik sonra 3 ay sonra dondurulmuş embriyom vardı onun umudu oldu oda malesef negatif oldu inşallah allahım bu sefer yüzümüzü güldürür aileler dışında komşumdu arkadaşımdı söylemeyi düşünmüyorum zaten stresli bir dönemdeyim ve onların soru sorması beni gereceği için böyle bir girişimde bulunmayacağım

Valla ocak ayındayız ama hala bi tam doluşamadık ..Neyse ilk ben cvp vereyim..

1.si bizim tüp bebek tedavimizi kimse bilmiyor ..Söylemek istemedik çünkü zırt pırt beni gördükçe bişeyler sorcaklar sonra tuttumu tutmadımı tutmadıysa neden tutmadı ooof zaten stresli bi iş kimseyle uğraşamicaam için söylememe kararı aldık..ailelerimiz bile bilmiyor..

Eğer sonuç pozitif olursa söyleriz..hele ikiz olursa zaten bunu saklama gibi bi durumumuz olamaz çünkü kimse inanmaz..Ama ben yinede ALLah nasip ederde hamile kalırsam bi iki ay saklayabilirsem kimseye söylememeye devam etmek istiyorum..Zaten normalde nazar alan bi çiftiz bi de bebekimiz olunca aman aman : )

Hmm gelelim sonuç negatif oluuursa : ) AsLında burda iman ve teslimiyet devreye giriyor..Tabiki negatif olursa muhakkak çok üzülecem ama şunu da bilecem ki Rabbim imtihana devam ediyor..bunun olmamasında da vardır bi hayır..sabredersem elbette mükafatım büyük olacak..Rabbim beni zayi etmez..Eşimde böyle düşündğü için birbirimizi karşılıklı telkin edeceğimizi düşünüyorum..

He bunlar kolay değil tabi ama yapacakta bişey yoksa boşuna kendi kendimizi mahfetmemize de gerek yok..Durmak yok yola devam edecez : ) Belki Rabbim sabredersek sonraki ay doğal yoldan nasip edecek bilemeyiz..

Sonuçta tüp olsun doğal olsun Rabbimin bi OL ! demesine bakar bu iş..

DolayısıyLa piticim bizim durumlar böyle..Destek konusunda dediğim gibi kimse bilmediği için sadece eşim ve siz varsınız :KK19:

benim durumumda bebek istediğimi aylardır biliyolardı hiç kimse ne benim ne de eşimin tarafından sormadı hadi nerde kaldı bebek diye.Fakat kızlar benım ikiz kız kardeşim var ve ebe hemşire sağlıkçı olduğu için onla anneme söyledim bide eşimin anne ve babasına.Çünkü meddi anlamda destek gerekiyodu.bide ben öğretmenim şubat tatılınde ben tedavıdeyken sorucaklardı noldu neden gelmıyosun diye kayınvalıdem gelıp bekıcak bana transferden sonra...anlıcanız ben destek alanlardanım eee tabı en buyuk destek eşim.bu surecı içime atıp sonra benden acı acı çıkmasından korktum.bızler neden bı aileyiz iyi gunde kotu gunde birlikte olmak için.ama onun dışında bılen yok.soylemeyıde düşünmüyorum

merhaba yaşım 30 bende iki negatif aşılamadan sonra ilk tüp bebek için bugün iğnelerime başlıyorum. progen ile başladım. bizde sorun pko+morfoloji . ankara gürgan klinikte tedavi görüyoruz. listeye dahil lüftfen......

kızlar dün transferim oldu karnımda hafif ağrı ve kasıklarda ara ara batma var daha ilk günden bunalrın olması normal mi? ve çok su içmeye başladım deli gibi susuyorum, crinone jel ve estrofem hap kullanmam söylendi, daha önce denemeleri olanlar normal mi bunlar?

kızlar dün transferim oldu karnımda hafif ağrı ve kasıklarda ara ara batma var daha ilk günden bunalrın olması normal mi? ve çok su içmeye başladım deli gibi susuyorum, crinone jel ve estrofem hap kullanmam söylendi, daha önce denemeleri olanlar normal mi bunlar?

Canım bence normaldir.sonuç da içinde bebşin var hareket ediyor rahmine doğru.inşallah sımsıkı tutunur sana bebişin hiç bırakmaz annesini:emir_bebek::emir_bebek:
benimde salı yada çarşamba transferim var bekliyorum sabırsızlıkla

merhaba yaşım 30 bende iki negatif aşılamadan sonra ilk tüp bebek için bugün iğnelerime başlıyorum. progen ile başladım. bizde sorun pko+morfoloji . ankara gürgan klinikte tedavi görüyoruz. listeye dahil lüftfen......

aysunceylan senide ekledim sayfa başına.HANIMLAR ÇOK KİŞİ TAKİP EDİYO TOPİĞİ AMA DOĞRU DÜZGÜN BİLGİSİNİ VEREN YOK RİCA ETSEM YAZARMISINIZ.HEPİNİZE HAYIRLI AKŞAMLAR...

aysunceylan senide ekledim sayfa başına.HANIMLAR ÇOK KİŞİ TAKİP EDİYO TOPİĞİ AMA DOĞRU DÜZGÜN BİLGİSİNİ VEREN YOK RİCA ETSEM YAZARMISINIZ.HEPİNİZE HAYIRLI AKŞAMLAR...

yaş 26 kadıköy acıbadem tüp bebek 1. deneme 1 başarısız aşılama pcos ve hareketli sperm yetersizliği (eşim varikosel amilyatı oldu)

Dün üye oldum üyeliğim onaylanır onaylanmaz yazmak istedim altı aylık evliyim erken mepoz teşhisi konuldu en kısa zamanda tüp bebek tedavisini yaptırmam gerekiyor.

Hangi merkez hangi doktor lütfen yardımcı olun

Son düzenleme:
Dün üye oldum üyeliğim onaylanır onaylanmaz yazmak istedim altı aylık evliyim erken mepoz teşhisi konuldu en kısa zamanda tüp bebek tedavisini yaptırmam gerekiyor.

Hangi merkez hangi doktor lütfen yardımcı olun

hoşgeldin...öncelikle hangi şehirde yaşıyosun?ona göre arkadaşlar yardımcı olsun.istanbulsa genelde memorıal ve bahçeci üzerinde yoğunlaşılıyo

Günaydın arkadaşlar tedavileriniz nasıl gidiyor ben hala adet olmadım hani gelsin diye bekliyorum ya gelmez artık :KK43:

herkeslere selammm

ben arada girip okuyorum ama tedavime hala baslanmadi adet olmadigim icin. kalabalik etmeyim diye yazmadim:p

tablo icin bilgilerimi veriyim: yasim30 fulya bahcecide tedavim olacak 1. tup bebek denemem sebepsiz infertelite baska bisey var miydi????

tedaviye baslayan transferi olanlar bile var haydi kizlar ilk bebisin haberi gelsin bi an once. ben de adet olsam da baslasak

benim 31 aralık 2012 de (27 ocak opu) transferim oldu beklemedeyim...2 emriyo transfer edildi. :18:perşembe tahlil yaptırmayı düşünüyorum...dualarınızı bekliyorum:18::18:

Ewt kim ne zaman öğrenecek bileydik iyiydi.. heyecanınıza ortak olurduk beraber belirti arardık : )

Kızlar bende bugün iğnemin 3.günündeym..Yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum kendilerine..ama hala kendim vuramıyorum eşim vuruyor..

Pazartesi de kontolüm var bakalım yumurtalar ne durumda ..sanırım ona göre ilacı arttırıp ya da azaltacak..:KK31:
merhaba eslemcim benimde iğnelerimin 3.günü bugün perşembe kontrolüm var güvenç beye.iğne durumları kontrole göre değişecek azalıp artacak.benim iğneleri de eşim vuruyor.Allahım çıktığımız bu yolda bizi yalnız bırakmasın.

herkeslere selammm

ben arada girip okuyorum ama tedavime hala baslanmadi adet olmadigim icin. kalabalik etmeyim diye yazmadim:p

tablo icin bilgilerimi veriyim: yasim30 fulya bahcecide tedavim olacak 1. tup bebek denemem sebepsiz infertelite baska bisey var miydi????

tedaviye baslayan transferi olanlar bile var haydi kizlar ilk bebisin haberi gelsin bi an once. ben de adet olsam da baslasak

merhaba charms senide ekledim listeye bende bahçeci fulyadayım doktorun kim?

merhaba eslemcim benimde iğnelerimin 3.günü bugün perşembe kontrolüm var güvenç beye.iğne durumları kontrole göre değişecek azalıp artacak.benim iğneleri de eşim vuruyor.Allahım çıktığımız bu yolda bizi yalnız bırakmasın.

arayişta arkadasım benimde çarşamba günü kontrolüm var güvenç beye keşke karşılaşabilseydik.bi değişiklik olursa haberdar et beni.

benim 31 aralık 2012 de (27 ocak opu) transferim oldu beklemedeyim...2 emriyo transfer edildi. :18:perşembe tahlil yaptırmayı düşünüyorum...dualarınızı bekliyorum:18::18:

oy oy oy oyyyyy hanımlar perşembe gelmez artık bize hadi bakalım karlı bir günde gelcek bebeişlerin ...

X