- 2 Eylül 2010
- 3.066
- 5
güzel anneler ve teyzeler...diğer topiklerde olmayan bişeyi başlatmak istiyorum tabi sizinde katılımınız doğrultusunda zaman zaman sohbet konuları açalım.mesela başlığa hep SOHBET diye yazıyım...konu:transferden sonra olumlu veya olumsuz sonuçlara kendinizi nasıl hazırlıyosunuz?çevrenizdekilerden destek alıyomusunuz?hadi başlasın:)))
Valla ocak ayındayız ama hala bi tam doluşamadık ..Neyse ilk ben cvp vereyim..
1.si bizim tüp bebek tedavimizi kimse bilmiyor ..Söylemek istemedik çünkü zırt pırt beni gördükçe bişeyler sorcaklar sonra tuttumu tutmadımı tutmadıysa neden tutmadı ooof zaten stresli bi iş kimseyle uğraşamicaam için söylememe kararı aldık..ailelerimiz bile bilmiyor..
Eğer sonuç pozitif olursa söyleriz..hele ikiz olursa zaten bunu saklama gibi bi durumumuz olamaz çünkü kimse inanmaz..Ama ben yinede ALLah nasip ederde hamile kalırsam bi iki ay saklayabilirsem kimseye söylememeye devam etmek istiyorum..Zaten normalde nazar alan bi çiftiz bi de bebekimiz olunca aman aman : )
Hmm gelelim sonuç negatif oluuursa : ) AsLında burda iman ve teslimiyet devreye giriyor..Tabiki negatif olursa muhakkak çok üzülecem ama şunu da bilecem ki Rabbim imtihana devam ediyor..bunun olmamasında da vardır bi hayır..sabredersem elbette mükafatım büyük olacak..Rabbim beni zayi etmez..Eşimde böyle düşündğü için birbirimizi karşılıklı telkin edeceğimizi düşünüyorum..
He bunlar kolay değil tabi ama yapacakta bişey yoksa boşuna kendi kendimizi mahfetmemize de gerek yok..Durmak yok yola devam edecez : ) Belki Rabbim sabredersek sonraki ay doğal yoldan nasip edecek bilemeyiz..
Sonuçta tüp olsun doğal olsun Rabbimin bi OL ! demesine bakar bu iş..
DolayısıyLa piticim bizim durumlar böyle..Destek konusunda dediğim gibi kimse bilmediği için sadece eşim ve siz varsınız