2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

haklısın galiba cnm hayati mevzularda hep böleyim kararsızlığımdan oyalanıyorum devamlı bu yazıda zeynep kamilde harcadım rapor peşinde ama çıkaramadım heba oldu şimdi özele yöneldim çikolata kisti var bende

Neyse kıslar benim çıkmam lazım eşim gelmek üzere..

Yarın gelirim inş..

Bakalım güzel haberler alıcam inş..

Grşz ..

bak bişe anlatıyım da gülün
ben 84 doğumluyum sanırım türkiyede ilk tüp bebek 88 yılında dünyaya gelmiş ben 4 yaşındayım yani o zamn haberlerden duydum ilk dondum izledim acaba tüp den bebek nasıl oluyor diyeanneme sordum annem ne dicek tabi birdaha ağazına alma cok ayıp dediçünkü o da ilk duyuyornese ben o gunden sonra evdeki mutfak tüpüne gelip gidip bakıyordum bundan bebek nasıl oluyor diyee
hiç unutmam kafamdan geçenleri

bir tane kadın da yaşlı zeynep kamile küçük piknik tüpüyle gelmiş tüp bebek öyle oluyor sanıormuş az gülmemiştimmm

kızlar ilaç fiyatını sorunca kafam karıştı.şimdi doktor merkezde tüp bebek tedavi fiyatını ayrı verdi ilaç fiyatını ayrı verdi ilaçları merkez veriyo bize dimi yani biz gidip almıyoz eczaneden fln yada onlara da ayrı mı??? of kafam karıştı....

cnm bizde de ayrı ayrı fiyat verildi ilaçları eczaneden aldık merkez sadece işlemler için o ücreti alıyor ilaçlar içinde olmuyor beni bildiğim...

ayyy bencede süper bişey o yaaaaa
bu sfer bebiş olursa arada bi zevkine gidip alsammı diye düşünmüyo değilim
Kıslar anestezi olmadan yumurta toplama işlemi oluyomu ki
25 yumoşu anestezisiz topladılar ben mahvolmuştum yaaa ve de üstüne üstelik izletmedilerrrr
en iyi ihtimalle 10 gün sürer iğnelerin 11.günde çatlatma yaparsın 2 gün sonrada toplarlar.transfer zamnını sanırım toplandıktan sonra karar veriyorlar çünkü ben daha benimkini bilmiyorum

bölünmelerine göre karar veriyolar en iyi 5. gün embriyosu deniliyor (blast embriyo) en uygun tutunma günü oluyomuş aynı zmanda...
bazı doktorların düşüncesine göre ise dışarda büyütmektense embriyo kaliteliyse doğal ortama salmak en iiyisiymiş miş miş mişşşşş

kızlar bu arada 450lik gonal fi büyük pazarlıkla eczaneden 200 e düşürerek aldım mutlaka pazarlık yapınnnnn

canım benim bebişleri koyduklarında baktırdılar bana ekrandan ışıl ışıllardı o yetti bana birde dokunmak nasip olsa keşkeee

problem:erkek infertilitesi
fulya bahçeci kliniği
1.deneme
tedaviye başlama tarihim: 5-6-7 ocak olabilir(heran adet olabilirim çünkü günlerim)

canım benim bebişleri koyduklarında baktırdılar bana ekrandan ışıl ışıllardı o yetti bana birde dokunmak nasip olsa keşkeee

cnm nasıl hissediyosun kendini senin transferin ne zaman oldu?nerde yaptırdın.Rabbim hiçbirimizn emeklerini zayi etmesin.

canlar tatlı geceler..
ben tedaviye ıkı gun once basladm... uzun protokolle...
bılgılendırmek ıcın verdıklerı formlarda anestezı yazıyo.. ben hangı donemde anestezi alıcam kı?
anlayamadım... nasıl bı asama benı beklıyo.... sımdı antibiyotık ve dogm kontrol hapyla basladm tedaviye..
sonrası nedir napıcaklar banaaaaaaaaaaaa :)

cnm nasıl hissediyosun kendini senin transferin ne zaman oldu?nerde yaptırdın.Rabbim hiçbirimizn emeklerini zayi etmesin.
iyiyim yorulmuşum koşturmaktan herhalde o yüzden boşlukta gibiyim evdeyim ki ben hiç alışkın değilim ve eşim işe gidince yanlızım ama olsun sonu iyi olsun o yeter bana doktor enfeksyonlu kişiler gelmesin diyince eşim kimse gelmesin dedi çarşamba günü transferim yapıldı aslına bakarsan hiçbirşey hissetmiyorum hamilelik adına ....gün bekliyorum aklımdan ne zaman test yaptırsam diye planlar kuruyorum 12 gün beklemek çokkk zor

Son düzenleme:

anesteziyi yumurta toplama işleminde yapacaklar uzun protokolde nasıl oluyor bilmiyorum ama bi ara gonal f diye bi ilaç kullanacaksın yanında daha başka ilaçlarda verirler o yumurtalık oluşumunu sağlayacak sonra çatlatma iğnesi vurunacaksın 36 saat sonra anastesi altında yumurta toplaması yapılacak 3.veya 5.gün embrio transferin yapılacak sonra test gününü bekliyeceksin sabırsızlıklaa aynı benim gibi:18: :18:

bende 23 aralıkta ankarada recai hocada başladım. lucrin ile başladık, şuanda gonalf ve lucrin kullanıyorum, long protokol uygulanıyor, yarın 2. kez e2 ve ultrason için gideceğim.daha ne kadar sürecek bu iğne ne zaman yumurta toplamaya geçecekler bilemiyorum yaaaa

2.tedavim ve ikinci merkez dün ilk iğnem MENEGON vuruldu hadi hayırlısı diyorum inşallah bu sefer olur bir taraftanda hastayım doktorum istersen bir ay erteleyelim dedi ama kabul etmedim geçer diye öksürügüm var nasıl geçer anlamadım

sen nerde yaptırıyorsun?

merhaba piti bende güvenç beyin hastasıyım dün randevumuz vardı gittik.çok şükür yaptırdığımız testlerde bişey çıkmadı.Geçen kine göre yumurtalıklarımı daha iyi gördüğünü söyledi.adetin 2.günü ilaçlara başlayalım dedi.bende bugün hastalandım muhtemelen yarın gideceğim.ilk iğnemi olmaya.Allah yardımcımız olsun.

şimdiden bol şans allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun.arayışta bana mı oyle geliyo bilmiyorum ama güvenç beye randevuya gittiğimde oyle güzel seyler soyluyokı içim sevinçle doluyo.sanki stresten arınıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…