Allah yardımcın olsun cnm..
minim çok zor şeyler yaşamışsındır..Çünkü kolay bi imtihan değil bu..
Ama yaşın 35 daha beklemenin bi anlamı yok ki..Yaş ilerledikçe şans azalıyor biliyorsun..
Sonuçta çocuk bi ihtiyaçdır..Bugün istemesen yarın isticen ya da yaşlandığında isticen illaki eksikliğini hissediceksin..
Ama bu işe girerken biraz daha inanman ve kararlı,istekli olman gerekir..
Çocuk özgürlüğümü kısıtları diye hiç düşünme..eminim onu kucağına aldığında bu sözlerin için pişman olucaksın..
Annelik ne kadar özel bişey kim bunu yaşamak istemez ki !
bak bişe anlatıyım da gülünDelinin zoruna bak
GOogLe amcaya sor o sana video açar izlersin nasıl toplanıyormuş..Kendine yapma bunu
Anestezili olduğuna göre demekki ağrılı bi işlem..
Ama şu meraklılık olayına katılıyorum herşey çok bildiğimizden başımıza geliyor..
bak bişe anlatıyım da gülün
ben 84 doğumluyum sanırım türkiyede ilk tüp bebek 88 yılında dünyaya gelmiş ben 4 yaşındayım yani o zamn haberlerden duydum ilk dondum izledim acaba tüp den bebek nasıl oluyor diyeanneme sordum annem ne dicek tabi birdaha ağazına alma cok ayıp dedi çünkü o da ilk duyuyor nese ben o gunden sonra evdeki mutfak tüpüne gelip gidip bakıyordum bundan bebek nasıl oluyor diyee
hiç unutmam kafamdan geçenleri
kızlar ilaç fiyatını sorunca kafam karıştı.şimdi doktor merkezde tüp bebek tedavi fiyatını ayrı verdi ilaç fiyatını ayrı verdi ilaçları merkez veriyo bize dimi yani biz gidip almıyoz eczaneden fln yada onlara da ayrı mı??? of kafam karıştı....
ayyy bencede süper bişey o yaaaaacanım ya anastezi değince çok büyük boyutlu değil inanılmaz rahat oluyor anasteziyi iğneyle yapıyorlar sen iyiyim demeden bayılıyorsun sanki göz kırpıp açmışsın gibi ayılıyorsun çok rahat yaptırmazsan asıl zoru yaşamış olursun kesin anastezi al
25 yumoşu anestezisiz topladılar ben mahvolmuştum yaaa ve de üstüne üstelik izletmedilerrrrKıslar anestezi olmadan yumurta toplama işlemi oluyomu ki
en iyi ihtimalle 10 gün sürer iğnelerin 11.günde çatlatma yaparsın 2 gün sonrada toplarlar.transfer zamnını sanırım toplandıktan sonra karar veriyorlar çünkü ben daha benimkini bilmiyorum
Canım ben 2 kere ameliyat oldum o yüzden anestezi nasıl bir şey olduğunu biliyorum anesteziden ayılınca da saçmlıyorum onu da biliyorum
bakalım yarın doktorum ne der bu duruma asında ben izlemek istıyorum nasıl toplandıgını:)ultrosondan sen gorebiliyormusun toplanırken
arkadaşlar yarın akşam becerebilirsem tablo oluşturcam herkes YAŞINI,TEDAVİ MERKEZİNİ,KAÇINCI DENEMESİ OLDUĞUNU,PROBLEMİNİ,TEDAVİYE BAŞLAMA TARİHİNİ yazarsa işim kolaylaşır. hem de birbirimizi takip etmemiz kolaylaşır.HEEE BİDE SONUÇ KISMI VAR ama onu yazmaya vakit var BEN HEPİMİZİN YERİNE KOCAMAN pozitifler yazcam o günlere az kaldı.
canım benim bebişleri koyduklarında baktırdılar bana ekrandan ışıl ışıllardı o yetti bana birde dokunmak nasip olsa keşkeee
iyiyim yorulmuşum koşturmaktan herhalde o yüzden boşlukta gibiyim evdeyim ki ben hiç alışkın değilim ve eşim işe gidince yanlızım ama olsun sonu iyi olsun o yeter bana doktor enfeksyonlu kişiler gelmesin diyince eşim kimse gelmesin dedi çarşamba günü transferim yapıldı aslına bakarsan hiçbirşey hissetmiyorum hamilelik adına ....gün bekliyorum aklımdan ne zaman test yaptırsam diye planlar kuruyorum 12 gün beklemek çokkk zorcnm nasıl hissediyosun kendini senin transferin ne zaman oldu?nerde yaptırdın.Rabbim hiçbirimizn emeklerini zayi etmesin.
canlar tatlı geceler..
ben tedaviye ıkı gun once basladm... uzun protokolle...
bılgılendırmek ıcın verdıklerı formlarda anestezı yazıyo.. ben hangı donemde anestezi alıcam kı?
anlayamadım... nasıl bı asama benı beklıyo.... sımdı antibiyotık ve dogm kontrol hapyla basladm tedaviye..
sonrası nedir napıcaklar banaaaaaaaaaaaa :)
2.tedavim ve ikinci merkez dün ilk iğnem MENEGON vuruldu hadi hayırlısı diyorum inşallah bu sefer olur bir taraftanda hastayım doktorum istersen bir ay erteleyelim dedi ama kabul etmedim geçer diye öksürügüm var nasıl geçer anlamadım
merhaba medya ve diğer arkadaşlarım sesimi duyduğunuz için memnun oldum ben güvenç beyin hastasıyım ocak 17de hastalanmam lazım hemen başlıcaz tedaviye birde çalıştığım için izinler fln ancak denk geliyo.sonuçta stresten uzak olup dinlenmek lazım.sen hangi doktora tedavi oluyosun medya sizdeki sıkıntı neydi biraz bahsedebilirmisin?iyiki açmışım bu sayfayı tedaviye gittiğimiz zamanları transfer günlerimizi bekleme sürecimizi paylaşmak hayırlı haberler aldıkça birbirimizin adına sevinmek keyifli olucak.
merhaba piti bende güvenç beyin hastasıyım dün randevumuz vardı gittik.çok şükür yaptırdığımız testlerde bişey çıkmadı.Geçen kine göre yumurtalıklarımı daha iyi gördüğünü söyledi.adetin 2.günü ilaçlara başlayalım dedi.bende bugün hastalandım muhtemelen yarın gideceğim.ilk iğnemi olmaya.Allah yardımcımız olsun.