Kışın okadar suyu nasıl içicez kıs ..
Bu ohss dediğiniz ne kısLar ?
İlk deneyim ve hiçbişe bilmiyorum ksra bakmayın
ama gittiğin yere götüremiyorsun dimi iğneleri ? çünkü dolapta saklanması gerekiyormuş..
Korkudan içmeye başladım valla içiyorum 3 litreohss yumurtaların fazla olması e2 nin yüksek çıkması gibi şeyler boşver sen araştırma ben araştırınca tırstım sen su iç gerisini boşver herşey güzel olacak bebişlerimiz gelicek
kızlar bişey daha sorucam tüp bebekte sadece göbektenmi iğne vuruluyoruz?
Hmm peki bilmesem daha iyi galiba boşver..
Bazen cahil olmak daha güzel..
Neyse içelim bakalım bizde sonuçda su dan zarar geLmez..
İnş hepimiz güzel haberler veririz yaa..ama kimse kimseyle denk gelmiyor galiba ..
Bana ne zaman söylücekler transferin yumurta toplamanın yapılacağını acaba..off çok mu sabırsızım daha ilk günden
kızlar bişey daha sorucam tüp bebekte sadece göbektenmi iğne vuruluyoruz?
en iyi ihtimalle 10 gün sürer iğnelerin 11.günde çatlatma yaparsın 2 gün sonrada toplarlar.transfer zamnını sanırım toplandıktan sonra karar veriyorlar çünkü ben daha benimkini bilmiyorum
Yani en az 10 gün beklicez..Neyse tahmin ettiğim kadar fazla deilmiş..
Sen hangi aşamadasın cnm ?
merhaba kızlar bende bir kaç güne tüp bebek için başvuracağım bir merkeze adete bir kaç gün var ..o kadar kararsızlık yaşıyorumki çıldıracağım nerdeyse çocuk istiyormuyum ondan da emin değilim hemde tedavi gördüm 3 senedir de uğraşıorum şimdi tam karar veriorum sonra acaba yapsammı diye düşünüyorum bu gün konuştum doktorla bir kaç güne başlayacağım ama çocuk olunca özgürlüğüm ksıtlanacak gibi sanki..bir de tüp bebek işlemllerinden korkuyorum yumurta toplamadan transferden falan gerildim yine
Benim yarın sabah 9 yumurtam toplanıcak canım azıcık kaldı
Ama inan seninde çok yok
Oow sen bitirdin sayıLır ..HAdi inş çok kaliteli yumoşların olur..Yarın güzel haberlerini bekliyoruz..Sakın bi delilik yapıp anestezisiz yapayım deme sakın hee
Senin kaç gün sürdü iğnelerin ?
Canım çocuk olunca elbette ki kısıtlanacak bizde annelerimizin özgürlüğünü kısıtlıyorduk sor bakalım hiç şikayetci olmuşlarmı bu durumdan
he ama dersen ki yaşım daha küçük onu bilemem
teşekkür ederim sağol
10 gün sürdü canım 11. gün çatlatma 13. gün de toplama
Ama ben merak ediyorum nasıl topluyorlar diyeizlemek istiyorum eğer odaya girdiğimde monitör karşımdaysa bayıltmayın derim
ya bazen düşünüyorum çok meraklıyım böyle şeylere o yuzdenmi başıma geilyiyor diye
yok cnm nerde yaş küçük 35 ama hala kararsızlık yaşıoyorum evlenirkende böyleydim zaten zor evlenmiştim o yüzden geç oldu 4 senelik evliyim böyle büyük kararları alırken hep karrasızlık yaşıorum küçük şeylerde hemen alıorum normalde değilim kararsız ama böyle hayi mevzularda karar veremiorum işte..tam istediğimi sanıyorum yok diyorum bebek istiormuyum..işlemlerde ayrıca korkutuyor birazda vajinusmusum çünkü..istanbul tüp bebek merkezine gideceğim ama hamile olmak fikri beni ürkütüyor birde o kadar savaş verdimmki bu yolda..3 senedir neler çektim
yok cnm nerde yaş küçük 35 ama hala kararsızlık yaşıoyorum evlenirkende böyleydim zaten zor evlenmiştim o yüzden geç oldu 4 senelik evliyim böyle büyük kararları alırken hep karrasızlık yaşıorum küçük şeylerde hemen alıorum normalde değilim kararsız ama böyle hayi mevzularda karar veremiorum işte..tam istediğimi sanıyorum yok diyorum bebek istiormuyum..işlemlerde ayrıca korkutuyor birazda vajinusmusum çünkü..istanbul tüp bebek merkezine gideceğim ama hamile olmak fikri beni ürkütüyor birde o kadar savaş verdimmki bu yolda..3 senedir neler çektim
canım bak erteleme yaşın var baya ileride çok üzülürsün.bunda da karar veremicek bişe yok herşey Allahtan sen elinden geleni yaparsın takdir onundur.ama en azından pişmanlık yaşamazsın.tedavidede inan bana bişe yok zaten toplarken bayıltıyorlar.bişe hissetmiyor kimse ama sen bana bakma ben macera arıyorum bayılmasammı diye
karnım da şişlik var bende normal oldugunu düşünüyorum sen ilaçlardan kaç kilo aldın canım daha doğrusu aldınmı? kaç yumurtan toplandı? senınde allah yardımcın olsun canım inşallah kavuşuruz bebeklerimize