2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

2.tedavim ve ikinci merkez dün ilk iğnem MENEGON vuruldu hadi hayırlısı diyorum inşallah bu sefer olur bir taraftanda hastayım doktorum istersen bir ay erteleyelim dedi ama kabul etmedim geçer diye öksürügüm var nasıl geçer anlamadım

journey sende hoşgeldin topiğimize...

ben de 5.tedavimdeyim yarın transferim var inşallah memorıal şişli de tedavi görüyorum çok çok memnunum tavsiye ederim herkeze

arkadaşlar meraba,aranıza yenikatıldım.bende iğne gonal f450 vuruluyom.haftaya yumurta toplama genel anestezili olacakmış.Ama benim korkum bende düşük şeker var.onun için sabah olsun istedim.Ayılırken istifra olayları oluyor mu.Birde ayılıp bayılma nekadar sürüyor,,AA bide iğneylemi ,maskeylemi bayıltıyolar...çok heyecan var yaa..

Bende 2013te tekrar deneyeceklerdenim. İlk negatifimi bu ay aldim.sanirim mecburen en az 2 ay ara vermem gerekiyor.simdi arastirma icerisindeyim haftaya bahceci ocak ayindada memorial da gorusmem var. Sorunumuz morfoloji %1 ve bende rezerv azligi yasimda 27 umarim 2013 bizim yilimiz olur

canım sorunun ne bilmiyorum ama yumurta kalitesi falansa buarada vitamin kullan kürleri yap derim.vitamin ve kurler 2-3 ayda etki ediyor diyorlar.

Merhaba kızlar ,benim 3. denemem olacak arada birde dondurulmuşum var .Dondurulmuş olan kimyasal digerleri direk negatif oldu.Son denememde 2 tane konuldu ,cok umutluydum ama olmadı.benim sorunum şöyle ,ilaçla yumurtluyorum 5-6 tane yumurtam oluo enaz 5-6 tane toplanıo genelde hepsi dolleniyor.3.gune tam bölünmüş olarak gidiyor birinci kalite deniyor ama sonuc negatif .doktor inatla senin problemin yumurta kalitesi diyor ,histeroskopi yapalım dedim para harcamak istiosan yapalım dedi ..neyse işte buay başliycaz yine yeni tur yeni şanş bakalım tutarsa ne ala tutmazsada Allah Kerim.ilk denemede 5.denemesi olan bi kız vardı da yanımda Allahım nasıl dayanıyor demiştim içimden heralde onun cevabını alıyorum .Bir umuttur insanı yaşatan ve başa gelen çekiliyor,allah başka dert vermesin.
size tavsiyem karalar baglamayın ,güçlü durun ,siz rahat oldukca hersey rahatlıyor olacaksa oluyor .Ama tabiii elinizden geleni yapın fakat bu yapmak iyilik yap denize at cinsinden olsun.sonra neler yaptım yine olmadı dememek için heop böyle motive edin kendinizi .ben öyle yapıcam.

ilk denemesi olanlara tavsiyem ,transfer günü çok sakin olmaları onun dısında hiç korkmasınlar cok kolay ruhunuz bile duymuyor hiçbirşeyi..

bende kentde deneyeceğim buarada ,var mı kent de deneyen ?

şimdiden bol şans allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun.arayışta bana mı oyle geliyo bilmiyorum ama güvenç beye randevuya gittiğimde oyle güzel seyler soyluyokı içim sevinçle doluyo.sanki stresten arınıyorum.
Amin cnm cümlemizin.aynen öyle bende kendimi çok iyi hissediyorum.İnsanı çok güzel motive ediyor rahatlatıyor.

aramıza yeni katılanlar hepiniz hoşgeldiniz...tecrübeli arkadaşlar benım için daha erken ama paylaşalım istedim.transfer günü nelere dikkat edelim?

kızlar bugün acıbademde transferim var dua edelim nasıl olcak sonrasında neler yapmak lazım tecrübelerinizi bekliyorum ...

kızlar bugün acıbademde transferim var dua edelim nasıl olcak sonrasında neler yapmak lazım tecrübelerinizi bekliyorum ...

hangi acıbademde cnm kadıköydekimi ne kadara mal oldu bana acıbademde 4200 tl demişlerdi ilaç hariç ama indirimde yapacaklardı gitseydim

transferi olmuş anneler test tarihleriniz ne zaman bizde daha hareket yok bari sizi takip edip ortak olalım.EEE NE DE OLSA TEYZE OLCAZ:)))

hangi acıbademde cnm kadıköydekimi ne kadara mal oldu bana acıbademde 4200 tl demişlerdi ilaç hariç ama indirimde yapacaklardı gitseydim

evet cnm 4250 ye yaptılar kadıköy acıbadem ilaçlar hariç test tarihimde nasipse 15 ocak :KK16: bakalım bekliyoruz artık herşey Allaha kalmış yapçak bişi yok ...

transferi olmuş anneler test tarihleriniz ne zaman bizde daha hareket yok bari sizi takip edip ortak olalım.EEE NE DE OLSA TEYZE OLCAZ:)))

Ewt kim ne zaman öğrenecek bileydik iyiydi.. heyecanınıza ortak olurduk beraber belirti arardık : )

Kızlar bende bugün iğnemin 3.günündeym..Yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum kendilerine..ama hala kendim vuramıyorum eşim vuruyor..

Pazartesi de kontolüm var bakalım yumurtalar ne durumda ..sanırım ona göre ilacı arttırıp ya da azaltacak..:KK31:

Journey merhaba insallah bebegine kavusursun bende ankarada baskente gidiyorum gurgan nasil memnunmusun? Fiyatlari nasil ? Bol sanslar

amin inşallah bebek (ler)ime kavuşurum timur hoca gayet ii fakat fazla yoğun bi klinik beklemek biraz sıkıyor ama hoca ii şimdilik 4.250+kdv 150 anestezi
senin nasıl gidiyor tedavin bende düşünmüştüm başkenti nasıl orası ücreti nasıl başladınızmı iğnelere

Ewt kim ne zaman öğrenecek bileydik iyiydi.. heyecanınıza ortak olurduk beraber belirti arardık : )

Kızlar bende bugün iğnemin 3.günündeym..Yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum kendilerine..ama hala kendim vuramıyorum eşim vuruyor..

Pazartesi de kontolüm var bakalım yumurtalar ne durumda ..sanırım ona göre ilacı arttırıp ya da azaltacak..:KK31:

selam benimde 3 gün iğnem vuruldu salı benimde randevum sanırım transferimiz aynı dönem olacak hayırlısıyla

güzel anneler ve teyzeler...diğer topiklerde olmayan bişeyi başlatmak istiyorum tabi sizinde katılımınız doğrultusunda zaman zaman sohbet konuları açalım.mesela başlığa hep SOHBET diye yazıyım...konu:transferden sonra olumlu veya olumsuz sonuçlara kendinizi nasıl hazırlıyosunuz?çevrenizdekilerden destek alıyomusunuz?hadi başlasın:)))

slm kızlar ben de kısmet olursa bu ay tüp tedavisine baaşlıyorum tanımız sebepsiz infertilite ilk denememiz antepte olacaz tedavimizi inş her şey çok güzel gider olumlu sonuçlar alırız

bende 23 aralıkta ankarada recai hocada başladım. lucrin ile başladık, şuanda gonalf ve lucrin kullanıyorum, long protokol uygulanıyor, yarın 2. kez e2 ve ultrason için gideceğim.daha ne kadar sürecek bu iğne ne zaman yumurta toplamaya geçecekler bilemiyorum yaaaa:KK43:

canım merhaba bende uzun protokole başlandı adetimi takip eden 21.gün lucrini hergün 5 de vurulmaya başlıcam taki diğer adetime kadar sorum şu sen kendinmi vuruldun lucrini nasıl yapcam bilmiyorum

rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve ne olur nazlı bebişler artık bizim olsunnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
X