arkadaşlar lütfen kayıplarınızın sebeplerini yazar mısınız? Benim de pcom var çok endişeleniyorum
yok canım da minik kistlerim var benim de bir de sancım olunca endişeleniyorum.İnşallah bu sefer hayırlısıyla kavuşursun bebişine
ilk defa duyuyorum.bebeğin kalp atım hızıyla alakalımı cinsiyet? dün benim bebeğiminki 123 dü
guya kalp atis hizi dakikada 140 ve ustuyse bebek kiz, 140 altiysa bebek erkek oluyormus. ne derece dogru bilemem
ayyyyy hadi bakalım inş
ayy bizde tutmasin amabizim bi kiz var kocam erkek olmasini isterim dedi
sağolasın canım senin kaç haftalık.evet rabbim o günleride göstersin inşallah hepimize tekmelerini duymak ümidiyle en yakın zamanda
kızlarr bide bişey sorcam folicasiti 9 haftaya kadar kullanıcaz galiba ölemi sonra ne kullanıcaz ?
canım merhaba kullandığım ilaç folbiol günde 1 kullanılıyor.12.haftaya kadar devam edeceğiz..ben aile hekimi hemşiresiyim sormak istediğiniz soru olursa buyrun
merhabalar herkese kesemiz oluşmuş kalp atışını ne zaman duyarız sizce?
inş.bu kez gönlüne göre olur canım.selam kızlar bende 17 nisan satla 5+4 haftalık gebeyim. bundan önceki boş keseydidün kahverengi lekelenmem olunca koşturduk doktora bhcg 10.000 üzerinde ve kese yine boş görünüyodu doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi hcg yüksekmiş haftama göre görünmesi gerekiyomuş kalp atımının çok moralim bozuldu inşallah haftaya görünür
hoşgeldinnben de ocak annesi olacağım ilk bebeğim tecrübesizim umarım burda güzel paylaşımlarda bulunuruz:)
kramplar normal hatta sık sık yaşayabilirsin:))Sol Bacağıma Kramp Girdi Sanırım..
Kendimi Hiç İyi Hissetmiyorum..
Sizlere de Bu Tarz Şeyler Oluyor mu ?
Temizlik Yaptım Ondan Olabilir mi ?
Bir de İstanbul'da Yaşayan Gebe Arkadaşlarım Önerebileceğiniz Doktor Var mı ?
Doktor Arayışındayım..
Aklınızın Bir Köşesinde Olursam Çok Sevinirim..
hihuuuuu bende geldim bende geldim yaşasın çok mutluyum 2.bebişim olucak inşallah....
Arkadaşlar,
Benim ilk hamileliğim olduğu için buradaki olumsuz şeyleri okudukça çok evham yapıyorum...
İlk defa duyduğum şeyler...
Üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?