canım bende cnaım çeken yemeği pişriip yedım eve gıdınce :)
o kadar ıstıyodum kı seve seve pişridim çok güzel olmsutu eşim ıkı koca tabak yedı eheheh
anladım canım bana sanırırm yapılamdı o tets ya nasılsa 4 hazıranda gıudınce ınsallah tum tetsler yapılıcak bunu da ısterım dr dan
canım ınsallah boş gebelık olmaz güzel düşünelım güzel olsun innohep clexan benzeri bi iğne değil mi ?
canım kese etrafında kan var ama kanaman yok dğeil mi sen bol bol dınmlen yorma kendını hıc
duş alırken suyun ılık olmasıan dıkkat et dırekkasıkalrına tutma içini ferah tut senın pozitif enerjınle ve sevgınle büyüycek bebegın :)
evet canım faktör 5 leiden mutasyonu bende de arastırıldı da o bende cıkamdı....o zaman dr demıstı bak bu faktör 5 leiden
mutasyonu baya zor dua et bu cıkmadı dedı bana cok gecmsı olsun canım...aa heterezigot hematom olusturuyo nasıl
bunu ultrasodna görebılıyoır mu doktorlar ben de gidince sorayım....benım de ıkıncı de cok kanamam olmsutu dediğin gibi litrelerce su an
çoık sukur kanamam yok iğnelerımı ilaçlarımı kullanıyorum ıse yaradıgı ıcın belkı de olmuyo bişey dımı ?
canım ben de en son kaybımda dr a demıstım benım bebegım olmıycak mı hiç diye ben cok sukur gebe kalmakta zorlanmıyorum
ama kaybedıyorum ıste bu 4. gebelıgım ve yasayan bebegım yok su an...dr da mutasyon tasıyıp 7 çocuk doğuran ve farkında
olmayan cok ınsan var veya son cocugunu kaybedıuo öle anlasılıo dmneıstı garip bi durum cidden...hematologum da teshıs koyduktan sonra
bak dedi ıkı zıt sorun var vücudunda bırını ıyılestırırken diğerının aleykıne iş yapıyo olabiliriz onun ıcın devamlı dene
yılma anne olmak senın de hakkın ama çok dıkkatlı olman lazım demişti...ınsallah bu sefer gelrı bana bebıslerımzı canım sağlıklaa
ehehehe akıllıya bak
ben varım ya
bızımkı daha öle cümleler kuramıyo küçük teezesi :)
hoşgeldın canım hayırlı olsun :)
gecen arkadasın bebegı omsutu onu zıyarete gıttık ksıkanmadı hıc bız de ksıkanrı dıoduk ama basına cici yaptı öptü kafasından gene :)
hoşgeldın canım hayırlı olsunnn :)
günaydın canım sakin ol kendını kasıtıgn ıcın agrıyordurn her yerın