kızlar merhaba,
ben 2012 ocak annesiyim, gecen sene bu zamanlar sizlerle aynı duyguları yasıyordumhee bi de bulantıdan hastane hastane geziyordum zaman cok cabuk geciyor, hamileliğimi de çok özledim, hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim, sizleri görmek,okumak beni duygulandırdı
Merhabalar
Bende ocakta bebiş bekliyorum...
arkadaşlar aranızda progestan hapını kullanan varmı hafif lekelenmem oldu doktor verdi şimdi lekelenmem yok ama korkuyorum bebişime bişey olmasından
kızlar bikaç ay sonra bu sayfaları okuyunca hey gidi günler diyeceğiz.yok 2.çizgiyi gördüm yok keseyi gördüm kalp atışlarını duydum falan.daha sonra cinsiyetleri gelecek sırayla.göbüşler doğum hazırlıkları derken tek tek doğum haberleri almaya başlayacağız inş.sonra bebeklerin problemlerini konuşacağız.ben 2009 ocak annelerindenim aynı zamanda.şimdi kteş,okul sorunlarını konuşuyoruz.zaman ne çabuk geçiyor.
merhaba inşallah biz de kavusuruz bebeklerimize :) :) :) 2014 ocak annelerıne ayzarız böle böle die
hoşgeldın canım hayırlı olsun oyy daha minnnakmıymış o bebişş 4 haftalıkmıışş :)
benim gibi hiç midesi bulanmayan var mı acaba?bu iyi mi kötü mü şimdi? daha önce kürtaj olmak zorunda kalmıştım ozman
tam 6.haftaya girince acayip bulanmaya başlamıştı şimdi tık yok..
günaydın anne adaylarıı.geçmişi okuyorum 1 saattir.
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum.rahatsızlığı olan herkese geçmiş olsun.rabbim acil şifalar versin.
ben de sabahları nispeten iyiyim ama öğleden sonraları çok kötü oluyorum.hele dün gece berbattı.çook kötü midem bulandı.
canım un helvası çekiyor.
okulda herkes eyleme gidiyo.iş bırakıyor memurlar.bendemi kaçsam acaba:))
bugün 4 te randevum var.babişimin kalp atışlarını duyarım inşallah.
benim gibi hiç midesi bulanmayan var mı acaba?bu iyi mi kötü mü şimdi? daha önce kürtaj olmak zorunda kalmıştım ozman
tam 6.haftaya girince acayip bulanmaya başlamıştı şimdi tık yok..
günaydın canım evet dua edelim ya inşallah kanamsı fln gecsın bebıs toparlansın hoop düzelsin hersey
rica ederım canım amın ınsallah :) :) :) olsun nasılsa ya erken ya daha gec gelıcek bu sadece sat a göre olan tarıh :)
günaydın canım ayy dün ben de öyleydımm pek bulantıom yoktu
sonra akşam bi bulantı bi bulantı
öldüm öldümmmmsımdı de var bulantı haftasonu da eksısehıre gidelim diyoruz napcam yollarda bilmem :S
ay-she ya ikimizin hemen hemen aynı tarihler bende daha mide bulantısı felan yok sende ne durumda
kızlar bikaç ay sonra bu sayfaları okuyunca hey gidi günler diyeceğiz.yok 2.çizgiyi gördüm yok keseyi gördüm kalp atışlarını duydum falan.daha sonra cinsiyetleri gelecek sırayla.göbüşler doğum hazırlıkları derken tek tek doğum haberleri almaya başlayacağız inş.sonra bebeklerin problemlerini konuşacağız.ben 2009 ocak annelerindenim aynı zamanda.şimdi kteş,okul sorunlarını konuşuyoruz.zaman ne çabuk geçiyor.
hadi ya korkuttun gözümü
canım bende cok acayip bulantı var yaaa
benım ıkıncı gebelıgımde de çokbulantım olmsutu 16. haftaya kadar ceksmıtım 7 kg fln vermsıtım yanı
çok fenaydı bebekten bebege değişen bi olay aslında illa bulantı cekmen gerekmıyo canım
bebıs sağlıklı olsun yeter :) evet gunelrımzı yakın değil aynı eheueheu18 ocak
gecen cuma 5+0 ken keseyı goprmsutumcanım senın ne alemde bebıs
ay o günleri görebilecekmiyiz acaba.bana çok uzak geliyor o günlerinşallah kavuşuruz bu arada senin 4. bebeğinmi öyle yazıyor.yaş kaç ki?
ne biliim bulantı felan olmayınca tedirgin oluyom hani diyolar ya bulantı bebeğin iyi olduğuna işaret felan diye ondan 4+5 ken kese göründü ama için gözükmüyodu 5,6 mm di 2 haziranda kalp atışarı duymaya gidicem inşallah duymak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?