doktor da bana 25 mg levotiron verdi.bir ay sonra değerlerin düşmezse mg ını arttıracağız dedi.8 sene önce 2 yıl boyunca kullanmıştım bu ilacı şimdi yine tekrarlayacağım.üstüne görme olabilir ilk hamileliğimde de 3.-4.-5. haftalarda sürekli kan görmüştüm ama hamile olduğumu bilmiyordum.adetimde düzensizlik başladı sanmıştım.yani o zaman içim rahattı şimdi hamile olduğumu bilince çok korktum inşallah birşey çıkmaz.benim de tsh yüksek, levotiron kullanıyorum 25 mg. Bu çok önemli değil ancak kanama konusunda bişey diyemem
benim ilk hamileliğim tecrübesizim
üstüne görme durumu olabilir mi?
bence tekrar doktora görün için rahat etsin
defnecim ilk kanı gördüğümüzde hemen hastaneyi aradık nöbetçi doktor yok dedi görevli(artık nasıl bir şeyse gelmeyin demenin başka yolu herhalde) devlete de eşim götürmez oralara hiç güveni yok.çaresiz ağlayarak evde bekledim.ilk kanamamda baya kan oldu peçete. biraz zaman geçince tekrar baktım baya azalmıştı.sonra yine baktım yoktu.2 gün boyunca eşimin izin alma durumu da yok çaresiz bekleyeceğim artık.Rabbim bebeğimi bana bağışlasın.canım benim ilk iş doktoruna git ama sakın korkma.benim ilk hamileliğimde adet giibi kanıyordum .doktorum yakın takibe aldı beni.hatta kirli çamaşırımı götürmüştüm.sağlıkla doğdu bebişim sakın korkma ama mutlaka ve mutlaka doktora git.bu gece de hep uzan..
kızlar gittim doktora hem de eşimle çok tatlı kadın ya güzel karşıladı bizi alttan muayene etmedi teklif bile etmedi, karından baktı belki görürüz keseyi dedi çok şükür gördük de...
9 mm olmuş kese bebeği henüz göremedik ama her şey normal dedi kan testi yaptırmaya gerek görmedi tam 2 hafta sonra tekrar randevu verdi o zaman kalp atışlarını duyarız bazı kan testleri de yaparız dedi vitamin değerlerini falan görmek için dedi... sadece folik asit iç, başka bir şey alma dedi, hoplama zıplama rahat dur dedi...
ağrılarım normalmiş ama bu haftadan sonra geçmesini bekliyorum devam ederse gel dedi...
ayyy çok mutluyum kızlar inşallah hiçbir aksilik yaşamadan hepimiz yeni yılda bebişlerimizi kucağımıza alırız
merhaba Arkadaşlar,
bende listeye kayıt olmak istiyorum ama özel mesaj atamıyorum. bu konu ile kimler ilgileniyor bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?
sevgiler
benim mide bulantılarım bugün bayagı azdı ya
anneciğim bakıyo bana hiçbişey yiyemiyorum
sizler ne durumdasınız
Ben Ne Yediğimi Ne de Yiyeceğimi Bilmez Durumdayım..
Bütün Bünyem Sanki Alt Üst Oldu..
Karnım Aç Fakat Canım Hiç Bir Şey İstemiyor..
Ağzımın Tadı Bile Değişti..
bugün doktora gitmiştim bebeğimde bir problem yoktu.yalnız tsh ım yüksek çıktığı için dahiliye doktoru ilaç yazdı.sabah 7 den 16 ya kadar hastaneyle uğraştık baya yoruldum.hastaneden gelince wc ye gittiğimde çok aferdersiniz taharetlendikten sonra tuvalet kağıdıyla kurulanırken baya kan geldi.nasıl desem adet kanı gibi değil de bir yerin kanar açık renk kan çıkar ya öyleydi.çok korktum.ne yapmalıyım lütfen yardım edin.
slm kızlar bende 4+5 deyim hiç bulantım kokuya hassasiyetim olmadı ama 6 haftada oluyormuş diye duydum.
ilginçtir ki benim gülerken ve öksürürken özellikle,karnımda acayip bir acıma oluyor bunu yaşayan var mı başka
acaba?
ben 6+1 oldum ama pek bir belirti yok. yorgunluk vardi, sizip duruyordum, o da pek kalmadi. son iki gundur feci bir bogaz agrisi cekiyorum, sinuzit kaynakli. vaktiyle sinuzit icin gittigimde "yok bir sey!" diye gecistiren doktora beddua ediyorum. normalde bu rahatsizlik oldugunda bogaz pastilleri ve tylol-hot/theraflu gibi sicak suya karistirilan ilaclarla rahatlatir gecirirdim, simdi hicbir sey kullanamiyorum. nane bile kaynatip icemiyorum dusuk etkisi yapar diye. dun dersten once ve sonra pastil aldim, ozellikle 2 saat konustuktan sonra cok agrimisti cunku bogazim. insallah bir ters etkisi olmaz pastillerin. tek tesellim atesimin olmamasi, gribal hastaliklarin bebege ters etkisi olmuyormus ama yuksek ates, ozellikle ilk aylarda, tehlikeliymis.
simdiye kadar beni en cok rahatlatan limonlu (kafeinsiz) cay ve bol limonlu tavuk corbasi oldu. bir de tuzlu suyla gargara. ayni durumda olanlar faydalanabilir diye yazayim dedim. bunlarin disinda hamilelikte guvenli bogaz/sinus rahatlatici dogal cozumleri olan varsa yazarsa sevinirim. herkese iyi geceler!
kızlar merhaba bend kasım ayı annesı olacağım bundan 2 ay önce bende hep keseydı kalp tatışıydı yolk kesesıydı bunların yelaşındaydım kımı bulsam soruyodum keseyı ne zaman gördunuz kalp atışı ne zman görduunz bebişi ne zman gördunz vb svgili arkadaşım suayın actığı bu topiğe bende zama zman uğramak isterım kendısının sohpetını de cok sevrım sizinde benimle paylaşmak istenz sorular olursa seve seve cevaplarım hepinize iyş gebelıkler dilerım bu arad benım ilk yavrumda oıcak bebeği kış bebeği rahat buyuyo suaycım bu arad topiğin hayırlı olsun
bende kokmuştum hatta aralıkta düşük yaptığımdan birZ DAHA ENDİŞELIYDIM
ama dediğin gibi bendede kasık sızlamaları oldu kı haha zaman zaman oluyo oda rahımın buyumesınle alakalı durum muş ay bide cok halsızlık uyku durumu vardı verdiği hapla onada care bulduk
merhaba arkadaşlar, ben de bir süredir takip ediyordum yazılarınızı bugün üye olmak nasip oldu. aralık ayında bir düşüğüm oldu şimdi gene hamileyim, sat tarihim 11 mart ama geç döllenme oldu bebiş şu an 7 haftalık civarında doktorumun dediğine göre doğum atrihi de 3-4 ocakmış.bu uzun süreçte hiç bir zayi vermeden beraber yol alırız inşallah.
doktor da bana 25 mg levotiron verdi.bir ay sonra değerlerin düşmezse mg ını arttıracağız dedi.8 sene önce 2 yıl boyunca kullanmıştım bu ilacı şimdi yine tekrarlayacağım.üstüne görme olabilir ilk hamileliğimde de 3.-4.-5. haftalarda sürekli kan görmüştüm ama hamile olduğumu bilmiyordum.adetimde düzensizlik başladı sanmıştım.yani o zaman içim rahattı şimdi hamile olduğumu bilince çok korktum inşallah birşey çıkmaz.
defnecim ilk kanı gördüğümüzde hemen hastaneyi aradık nöbetçi doktor yok dedi görevli(artık nasıl bir şeyse gelmeyin demenin başka yolu herhalde) devlete de eşim götürmez oralara hiç güveni yok.çaresiz ağlayarak evde bekledim.ilk kanamamda baya kan oldu peçete. biraz zaman geçince tekrar baktım baya azalmıştı.sonra yine baktım yoktu.2 gün boyunca eşimin izin alma durumu da yok çaresiz bekleyeceğim artık.Rabbim bebeğimi bana bağışlasın.
gunaydin herkese
mide bulantım yok. cok nadiren bulanır gibi oluyo tam bulanma degil ama
kasık agrım oluyo genelde. suan da var sola yakın yerde. sanırım benim minnos sol tarafta.. umarım vardır bi minnos :26:
Tam ortada olmuyor mu? Rahim tam ortada değil mi? Sonradan mı ortalanıyor acaba? :26: Demek ki benimkide sağ tarafta, o sağ tarafta duyduğum ağrılar ondan.
slm arkadaşlar bende 6. haftamdayım doğumum 15 ocak görünüyoo
çok mutluyum ilk bebeğimi kaybetmiştim
Allah yeniden nasip etti çok şükür
yalnız bişey sorucam benim progesteronum 11.19 çıktı
progestan kapsülü fitil olarak kullanıyorum aranızda bu şekilde kulanan var mı
bu konuda bi bilgim yok canım. neden daha cok sol tarafım agrıyo o zaman. simdi kafamdan senaryolar gecmeye basladı.. acaba sol tupumde dıs gebelik mi oldu da ondan agrıyo :26:
bu konuda bi bilgim yok canım. neden daha cok sol tarafım agrıyo o zaman. simdi kafamdan senaryolar gecmeye basladı.. acaba sol tupumde dıs gebelik mi oldu da ondan agrıyo :26:
hayırlı cumalar olsun herkese.
Bugünn kontrole gittim.karından görebildik keseyi çok sevindim.büyümüş 14.9 mm olmuş.
10 gün sonrada kalp atışlarını duymak için gidicez.
Kese normal gözüküyor dedi.düşük riski yok ama kanama olursa haberim olsun dedi.
Rutin olarak hangi tahlillerinizi yaptırdınız sonuçlarınız nasıl çıktı.
Benim tsh t3 karaciğer enzimleri .anti hıv anti hbs ldh tam kan tam idrar vardı.
Kansızlık çıktı sadece şimdiden kan ilacı başladık.zaten biliyodum kansız olduğumu.
Böyle işte ultasonun ölçümüne göre 5 hafta 4 günlük yazıyodu.
hadi gözün aydın canım.bende önümüzdeki hafta gidicem kalp atışlarına bakıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?