2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
yaş 25,2.bebeğim olacak inşallah.yalovada yaşıyorum.kilo 44.17 ocakda doğacak inş.
hayırlı olsun hemşerim.bende karamürselliyim ama elazığda yaşıyorum.1 ay sonra annemlere gidicem.yazın kontrole yalovaya gitmeyi düşünüyürum.senden doktor tavsiyesi alırım artık.uzmanlara gidiyodu ablamlar ama bilmiyorum artık.
Gecen ay olmadı ablamın Canim bu ayda bat tarihi 26 sanırım bakalım bu ay bekliyoruz evet Canim duyduk bebisimi 6+4 de duyduk Canim hersey yolundaymis çok şükür :) siz duydunuzmu bebisinizi ?

hayırlısı olsun canım.üstten ultrasonlamı duydunuz. kalp atışlarını
 

farketmene sevindim fikirdelisi.konuyla ilgili açıklama yapmayıp da sakıncası olsa bakmazdı dimi yazıp gülücük işareti koymanı dalga geçmek gibi algıladım ve gerçekten kırılmıştım bu yazıyı yazman iyi oldu içim rahatladı.kusura bakma ben de dalga şeklinde algılayınca o tür bir mesaj yazdım.ben gerçekten ilk aylarda bakıldığını bilmiyordum ne kendi hamileliklerimde gördüm ne de arkadaşlarımın hamileliklerinde öyle birşey olduğunu duyunca şaşırdım ve bildiklerimi(yanlış veya doğru) aktardım.burada arkadaşlardan öğrendim doğrusunu.
 

inş.. cnm Allah yardım eder ben daha 1 ay içerisinde kayseri maraş antep, antep istanbul istanbul mekke mekke ist. ist. g.antep yolculukları yapıcam bunları hiç söylemedim :) arabayla giderken sık sık mola veririz uçakta da yürürüm inş.. zaten ben dönüşde i medine de iğneyi kime vurdurucam onuda düşünüyorum hadi burdan giderken vuruldum :/
eşimde pek ilgilenmiyor dr ne dediyse yap işte diyor :/ dr un tedbirli olmasını sevdi....
 
 
 

çok haklısın.örnek kendimi verebilirim.oğlumda 2.ayında öğrendim hamile olduğumu.kardeşim kaza geçirince yanıma geldiler.bütün iş üzerime yıkıldı.market yemek bulaşık temizlik hastane babamın diyalizi...o yoğunluğa rağmen çok şükür düşmedi bebeğim.hele market poşetleri 20 kiloya kadar varıyordu.bu hamileliğimde 13 kilo olan oğlumu taşımak zorunda kalıyorum.aslında korkuyorum birşey olacak diye ama takdir Allah tan yiyecek nasibi varsa o da bir şekilde tutunacak hayata.
 

ben 3.çocuğuma hamileyken tam 11 haftalıkken yani 12.haftanın içindeyken umreye gitmiştim.hemde temmuz ayında.bi sıkıntı olmaz inşallah.ben hiç bi sıkıntı yaşamadım.hatta herkesten daha iyiydim.doktorum doçentti ve umreye giderken hiç iğne vuralım falan dememişti.bence hiç gerek yok ama yinede sen bilirsin.
 
kızlar hepinize günaydın.ne kadar çok kaynatmışsınız bu arada
aramıza yeni katılan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.hoşgeldiniiiiz.
bugün bulantım düne göre sanki biraz daha iyi.dün çok perişandım.
 

Allah kabul etsin cnm seninkini de bende vurulmayı pek düşünmüyorum ben burdan giderken vurulsam bile medine de kime vurulucam benimde ablam 3 aylıkken kasımda hacca gitti çok şükür bişey olmadı bende ayaklarımı hareketsiz bırakmazsam bişey olmaz inş....... :)
birde yani iğne dediği progestan hormon sanırım
 
bugün doktora gittim.bu doktor daha bir içime sindi sanki.bebişimin kalp atışlarını duyduk.sağlıklı dedi çok şükür ama benim bir hafta önceki kan tahlillerimde TSH ım yüksek çıkmıştı.tekrar tahlil istedi yine yüksek çıkarsa dahiliyeye sevk edecek.ilaç tedavisine başlanacakmış.of moralim bozuldu.uzun zamandır hipertroidim var ama oğlumda normal değerlerdeydi.bunda neden yüksek çıktı anlamış değilim öğleden sonra sonuçları alıp tekrar gideceğim doktora.kızlar dualarınıza ihtiyacım var....
 

inş.... bişey çıkmaz canım dualarım seninle....
 

canım cok gecmıs olsun cıkarsa da üzülme öle çok zor bi tedavi değil ilacını alıcaksın o kadar yanı senı yorucak yıpratıcak bişey değilki

anlaşılamamaıs daha büyük felaket olurdu yanı :) çok sukur farkedılmıs yapılmıs testın :)
 

çok geçmiş olsun canım ama üzülme bazen hamilelikte değerler yükselebiliyo.benim 3.de mesela hiç hokken şekerim yüksek çıkmıştı.gebelik şekeri yani.
benim doktorum hiç tahlil falan istemedi.belki kalp atışlarını dinlemek için gittiğimde ister.
 

bi sorun olmamasına sevindim. ben asla kimseyle dalga gecmem haddime degil cunku.. benim kızımda da 13. haftaya kadar alttan baktigi icin cok rahat bir sekilde soylemistim onu. goz kırpma ikonunu da kullanırım surekli ne bilim yanlıs anlasılacagını
 
merhaba kızlar,
bende salı günü gittim doktora 5 haftaya yakın dedi.kesemizi gördük ama küçük olduğu için vajinal ultrasonda göründü.bende ocak annesi olacağım inş.
 

senin oglan kac aylık canım benimde var bir oglan 19 aylık :) aynen bende tasıom baze ama cocunlukla babayı cagırıyorum
 

idolüm oldun 4. cocuk mu? Maşallah canımmmmm
 

üzülme Allah beterinden korusun ne güzel saglıklıymıs cocugun. benim bir kac arkadasım hamileliği boyunca kullandı o ilaçlardan maşallah sapaglam saglıkla dogurdular güzel düşün
 
senin oglan kac aylık canım benimde var bir oglan 19 aylık :) aynen bende tasıom baze ama cocunlukla babayı cagırıyorum

bi tanede bende var.daha doğrusu 3 tane ama büyükleri taşımıyom tabii:))oğlum 16 kilo ve bazen bende kucaklamak zorunda kalıyorum.3.5 yaşında.üstelik bel fıtığım da var.
 
idolüm oldun 4. cocuk mu? Maşallah canımmmmm

evet canım 4.heralde burada çocuk sayısı en fazla olan benim.darısı başınıza:))gerçi bu sonuncu sürpriz oldu ama hoş geldi sefa geldi.başımızın üstünde yeri var.daha çocuklara söyelemdim.onlar duyar diyede kimseye söyliyemiyom çünkü kızım 9 haziranda sbs ye girecek ve ağzını aramıştım kesinlikle kardeş istemiyo.sınav öncesi etkilenir diye sınavdan sonra söyleme kararı aldık.tabii buda kötü oluyo herkes sana ne oldu niye böylesin deyip duruyo.dün kayınvalidemde bi doktora git sen hiç iyi gözükmüyon diyo.tabii akıllarına gelmiyo bebek olacağı.gerçi kayınvalidem ara ara diyodu bitane daha doğursan onada bakarım diye.ömere o bakıyo ben çalışırken.tabii öğrenince şok geçirecek kadın emiinim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…