hayırlı olsun hemşerim.bende karamürselliyim ama elazığda yaşıyorum.1 ay sonra annemlere gidicem.yazın kontrole yalovaya gitmeyi düşünüyürum.senden doktor tavsiyesi alırım artık.uzmanlara gidiyodu ablamlar ama bilmiyorum artık.yaş 25,2.bebeğim olacak inşallah.yalovada yaşıyorum.kilo 44.17 ocakda doğacak inş.
Gecen ay olmadı ablamın Canim bu ayda bat tarihi 26 sanırım bakalım bu ay bekliyoruz evet Canim duyduk bebisimi 6+4 de duyduk Canim hersey yolundaymis çok şükür :) siz duydunuzmu bebisinizi ?
neden bu kadar gerildigini anlamadim acikcasi :26: direkt sana yazmis oldugum bir sey degildi.. gecmise bakarken gordum ve kimin yazdigina bile dikkat etmedim..doktoruma sormustum ve herkese boyle bakiyorum bunu daha uygun goruyorum demisti. eger burada bir seyler paylasacaksak lutfen uslubumuza dikkat edelim, birbirimizi kirmayalim...ben, kimse kimseye karisiyor demedim. eger doktor alttan bakmak istiyosa bir sakincasi olsaydi bakmazdi zaten dedim. sakincasi sana kalmis gibi cumleler hos degil.. ben burada ukalalik da yapmadim sadece bildigim bir bilgiyi insanlari rahatlatmak adina paylastim hepsi bu
eşin doktorsa arkadaşlarına sorabilir. Madem öyle sık sık ayaga kalkar yürürsün. Benim ilk hamileliğimde 4 aylık olmadan seyehat etme demişti arabayla kastediyorum tabi. Eger edersen her yarım saatte bir 15 dk mola ver yürü demişti doktor. sen orada kendini asırı yorucak şeylerden sakın, ben yorulunca belim agrır tutulur falan bilirim zorlamam onun gibi belirtilerin varsa hemen dinlen bişi olmaz Allahın izniyle
canım bence dotorun cok abartmıss yaaa Allah aşkına yolu ne sorun etcek zaten ucakla gıtmıycekmısınız
3 sata fln sürüo hadı sursun 5 saat yanı kı durumun riskli gebelık grubunda değilse ve pıhtılaşma sorunalrın yoksa
öle bişey olacagını hiç zannetmıyorum...yani ben bu sene eskısehıre gidicem otobüsle 7-8 saat sürüyo
pıhtılşam sorunum da var e ben öleyim o zaman ayy acaip abartmıs doktorun kıl oldum resmen :) yanı orada yorulmanı değilde
yolu sorun etmıs birde ben akşama kadar 8 saat calısıyorum yerı gelıo 3-4 saat kalkmıyorum oturdugum yerden
çok sükür bişeyde olmuyo olmaz da ınsallahh hiiçç kafana takma
evet cnm hepimiznki Allah a emanet inş... bişey olmaz herkesinkine de sende en geç 2 saatte bir kalmaya çalış cnm netten baktım 2 satten sonra 5 10 dak yürüyün demiş dolaşım sist. hareketsiz kalmasın diye
canım bence dotorun cok abartmıss yaaa Allah aşkına yolu ne sorun etcek zaten ucakla gıtmıycekmısınız
3 sata fln sürüo hadı sursun 5 saat yanı kı durumun riskli gebelık grubunda değilse ve pıhtılaşma sorunalrın yoksa
öle bişey olacagını hiç zannetmıyorum...yani ben bu sene eskısehıre gidicem otobüsle 7-8 saat sürüyo
pıhtılşam sorunum da var e ben öleyim o zaman ayy acaip abartmıs doktorun kıl oldum resmen :) yanı orada yorulmanı değilde
yolu sorun etmıs birde ben akşama kadar 8 saat calısıyorum yerı gelıo 3-4 saat kalkmıyorum oturdugum yerden
çok sükür bişeyde olmuyo olmaz da ınsallahh hiiçç kafana takma
evet cnm hepimiznki Allah a emanet inş... bişey olmaz herkesinkine de sende en geç 2 saatte bir kalmaya çalış cnm netten baktım 2 satten sonra 5 10 dak yürüyün demiş dolaşım sist. hareketsiz kalmasın diye
dr da biraz tedbirli böyle kan tahilili için 3 kez çağırdı geçen hafta :)
bu arada kızlar rahat olun
işyerinde koşturmakla calısmakla düşük riski olmaz. ne insanlar var agır kosullarda calısıp miss gibi saglıklı cocuk doguran. 12. haftaya kadar agır kaldırmayın kendinizi gerecek kadar yükseklere uzanmayın yeter, korkulacak bişi yok düşecekse zaten düşecektir. Saglam, genetiği düzgün olmayanı vücut zaten atıyor onu engelleyemezsiniz.
herkese günaydın kızlar bende 1 haftadır giremiyorum umarım herkesin hamileliği güzel gidiyordur bende 5. haftayım size bir şey soracaktım biz inş.... haziran sonu gibi UMRE ye gideceğiz dr ma söyledim düşük önleyici iğne vuralım sana dedi sizce buna gerek var mı sonuçta çok şükür kanamam filan yok boş yere dengemle oynamaya gerek var mı??????
ben 3.çocuğuma hamileyken tam 11 haftalıkken yani 12.haftanın içindeyken umreye gitmiştim.hemde temmuz ayında.bi sıkıntı olmaz inşallah.ben hiç bi sıkıntı yaşamadım.hatta herkesten daha iyiydim.doktorum doçentti ve umreye giderken hiç iğne vuralım falan dememişti.bence hiç gerek yok ama yinede sen bilirsin.
bugün doktora gittim.bu doktor daha bir içime sindi sanki.bebişimin kalp atışlarını duyduk.sağlıklı dedi çok şükür ama benim bir hafta önceki kan tahlillerimde TSH ım yüksek çıkmıştı.tekrar tahlil istedi yine yüksek çıkarsa dahiliyeye sevk edecek.ilaç tedavisine başlanacakmış.of moralim bozuldu.uzun zamandır hipertroidim var ama oğlumda normal değerlerdeydi.bunda neden yüksek çıktı anlamış değilimöğleden sonra sonuçları alıp tekrar gideceğim doktora.kızlar dualarınıza ihtiyacım var....
bugün doktora gittim.bu doktor daha bir içime sindi sanki.bebişimin kalp atışlarını duyduk.sağlıklı dedi çok şükür ama benim bir hafta önceki kan tahlillerimde TSH ım yüksek çıkmıştı.tekrar tahlil istedi yine yüksek çıkarsa dahiliyeye sevk edecek.ilaç tedavisine başlanacakmış.of moralim bozuldu.uzun zamandır hipertroidim var ama oğlumda normal değerlerdeydi.bunda neden yüksek çıktı anlamış değilimöğleden sonra sonuçları alıp tekrar gideceğim doktora.kızlar dualarınıza ihtiyacım var....
farketmene sevindim fikirdelisi.konuyla ilgili açıklama yapmayıp da sakıncası olsa bakmazdı dimi yazıp gülücük işareti koymanı dalga geçmek gibi algıladım ve gerçekten kırılmıştım bu yazıyı yazman iyi oldu içim rahatladı.kusura bakma ben de dalga şeklinde algılayınca o tür bir mesaj yazdım.ben gerçekten ilk aylarda bakıldığını bilmiyordum ne kendi hamileliklerimde gördüm ne de arkadaşlarımın hamileliklerinde öyle birşey olduğunu duyunca şaşırdım ve bildiklerimi(yanlış veya doğru) aktardım.burada arkadaşlardan öğrendim doğrusunu.
çok haklısın.örnek kendimi verebilirim.oğlumda 2.ayında öğrendim hamile olduğumu.kardeşim kaza geçirince yanıma geldiler.bütün iş üzerime yıkıldı.market yemek bulaşık temizlik hastane babamın diyalizi...o yoğunluğa rağmen çok şükür düşmedi bebeğim.hele market poşetleri 20 kiloya kadar varıyordu.bu hamileliğimde 13 kilo olan oğlumu taşımak zorunda kalıyorum.aslında korkuyorum birşey olacak diye ama takdir Allah tan yiyecek nasibi varsa o da bir şekilde tutunacak hayata.
kızlar hepinize günaydın.ne kadar çok kaynatmışsınız bu arada
aramıza yeni katılan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.hoşgeldiniiiiz.
bugün bulantım düne göre sanki biraz daha iyi.dün çok perişandım.
senin oglan kac aylık canım benimde var bir oglan 19 aylık :) aynen bende tasıom baze ama cocunlukla babayı cagırıyorum
idolüm oldun 4. cocuk mu? Maşallah canımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?