• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

Ben tam tuvaletten çıktım testlerim geldi 10 dakika sonra gelen ikinci idrarla test yaptım ben hafif görüyorum ama kamerada görünmüyor

Eklentiler

• IMG_20250111_103908.jpg
    IMG_20250111_103908.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 22
Ben tam tuvaletten çıktım testlerim geldi 10 dakika sonra gelen ikinci idrarla test yaptım ben hafif görüyorum ama kamerada görünmüyor
K bakmayın göremedim yada resimde belli olmuyor . Varsa erken gebelik testi yapın onda daha net çıkıyor varsa

Kızlar ben bugün test yapmadım dunki teste baktım da dün silik görmek istediğim için gördüm diyordum ama sanırım çizgi varmış kaset testler kuruma çizgisi çıkarır mı yoksa dün gördüğüm kuruduğu için mi daha net ?

Eklentiler

• 1000060911.jpg
    1000060911.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar ben bugün test yapmadım dunki teste baktım da dün silik görmek istediğim için gördüm diyordum ama sanırım çizgi varmış kaset testler kuruma çizgisi çıkarır mı yoksa dün gördüğüm kuruduğu için mi daha net ?
Canım bende benimkinde çıplak gözle çok çok ince bir çizgi görüyorum ama kamerada belli olmuyor bakar mısın testime

Eki Görüntüle 3535157 canım kamerada belli olmuyor birde ilk idrar değil hangi efekti denediysem yok kamerada belli olmuyor

Canım bende benimkinde çıplak gözle çok çok ince bir çizgi görüyorum ama kamerada belli olmuyor bakar mısın testime
Canm baktım da bende göremedim benim attığım fotoda aynı yükleyince kalite gidiyo ben görüyorum ama size gösteremiyorum😂 eğer sen görüyorsan çıplak gözle bisiler vardır hem ilk idrarlada yapmamışsin yarın ilk idrarla tekrar yap belli ki çok yeni testin laboquick demi

Canm baktım da bende göremedim benim attığım fotoda aynı yükleyince kalite gidiyo ben görüyorum ama size gösteremiyorum😂 eğer sen görüyorsan çıplak gözle bisiler vardır hem ilk idrarlada yapmamışsin yarın ilk idrarla tekrar yap belli ki çok yeni testin laboquick demi
Evet canım laboguick en iyisi sıvı tüketmim tekrarlim testi

eylulesma eylulesma canım lh test yaptınmı bugün sen benim sancım var gosguslerimde sızlıyor ama bugün yine silik çıktı gün içinde tekrsrmi yapsam acaba belirtim çok geceden beri devam ediyor

Eklentiler

• 17365842802509192996592026246744.jpg
    17365842802509192996592026246744.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 12
Ben elendim adet oldum tahmin etmiştim yoktu iyikide testleri kullanmadım geride kalanlara güzel haberler diliyorum 😇🫶

eylulesma eylulesma canım lh test yaptınmı bugün sen benim sancım var gosguslerimde sızlıyor ama bugün yine silik çıktı gün içinde tekrsrmi yapsam acaba belirtim çok geceden beri devam ediyor
Benim hafif sol yumurtalikta ara ara agri oluyor hafif hafifte akinti var ama yine olmadi galiba 🥺anlamadim niye silik cikiyo doktrda gormustu yumurtalari halbuki.

Eklentiler

• IMG_20250111_115221.jpg
    IMG_20250111_115221.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 4
Back