- 1 Ekim 2024
- 494
- 225
- 18
- 29
Teşekkür ederim canlar iyiki varsınızSirkeli suyla gargara yap cnm bir yemek kaşığı saf zeytinyağına ayatelkursi oku iç tereyağ erit pekmez az bişey karabiber kat karıştır ye evde bal varsada kaşıkla ye arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canlar iyiki varsınızSirkeli suyla gargara yap cnm bir yemek kaşığı saf zeytinyağına ayatelkursi oku iç tereyağ erit pekmez az bişey karabiber kat karıştır ye evde bal varsada kaşıkla ye arada
Canım 31 aralıkta iğne olmuştun bende Ocak 2de oldum hiç test yaptınmı belirtin var mı az kaldı Şen’ın test zamanına. Vakit geçmiyor ya sankison adet tarihi ve beklenen adet tarihi yazarmısın
K bakmayın göremedim yada resimde belli olmuyor . Varsa erken gebelik testi yapın onda daha net çıkıyor varsaBen tam tuvaletten çıktım testlerim geldi 10 dakika sonra gelen ikinci idrarla test yaptım ben hafif görüyorum ama kamerada görünmüyor
Canım bende benimkinde çıplak gözle çok çok ince bir çizgi görüyorum ama kamerada belli olmuyor bakar mısın testimeKızlar ben bugün test yapmadım dunki teste baktım da dün silik görmek istediğim için gördüm diyordum ama sanırım çizgi varmış kaset testler kuruma çizgisi çıkarır mı yoksa dün gördüğüm kuruduğu için mi daha net ?
Eki Görüntüle 3535157 canım kamerada belli olmuyor birde ilk idrar değil hangi efekti denediysem yok kamerada belli olmuyor
Canm baktım da bende göremedim benim attığım fotoda aynı yükleyince kalite gidiyo ben görüyorum ama size gösteremiyorum eğer sen görüyorsan çıplak gözle bisiler vardır hem ilk idrarlada yapmamışsin yarın ilk idrarla tekrar yap belli ki çok yeni testin laboquick demiCanım bende benimkinde çıplak gözle çok çok ince bir çizgi görüyorum ama kamerada belli olmuyor bakar mısın testime
Evet canım laboguick en iyisi sıvı tüketmim tekrarlim testiCanm baktım da bende göremedim benim attığım fotoda aynı yükleyince kalite gidiyo ben görüyorum ama size gösteremiyorum eğer sen görüyorsan çıplak gözle bisiler vardır hem ilk idrarlada yapmamışsin yarın ilk idrarla tekrar yap belli ki çok yeni testin laboquick demi
Sen bilirsin canm bat ne zamanEvet canım laboguick en iyisi sıvı tüketmim tekrarlim testi
15 Ocak Çarşamba günüSen bilirsin canm bat ne zaman
Benimde aynı tut bakalım idrarını ne çıkacak bu sefer15 Ocak Çarşamba günü
İnşallah güzel veririmBenimde aynı tut bakalım idrarını ne çıkacak bu sefer
Foto net değil cnm tam flaşlı ceksene birdeBen tam tuvaletten çıktım testlerim geldi 10 dakika sonra gelen ikinci idrarla test yaptım ben hafif görüyorum ama kamerada görünmüyor
Benim hafif sol yumurtalikta ara ara agri oluyor hafif hafifte akinti var ama yine olmadi galiba anlamadim niye silik cikiyo doktrda gormustu yumurtalari halbuki.eylulesma canım lh test yaptınmı bugün sen benim sancım var gosguslerimde sızlıyor ama bugün yine silik çıktı gün içinde tekrsrmi yapsam acaba belirtim çok geceden beri devam ediyor
Canım benim kamera bozuk net çekmiyor onu bile zor çektim testi de attım canım net çizgi görene kadar devamFoto net değil cnm tam flaşlı ceksene birde
Cnm ovulasyon testime bakablrmisin uste attim fotosunuCanım benim kamera bozuk net çekmiyor onu bile zor çektim testi de attım canım net çizgi görene kadar devam
hoşgeldiniz sat bat yazarsanız ekleyim sizide