- 14 Kasım 2024
- 1.232
- 407
- 38
- 30
22 mm oluncami catlicak acaba seninkiBenim hafif sol yumurtalikta ara ara agri oluyor hafif hafifte akinti var ama yine olmadi galiba anlamadim niye silik cikiyo doktrda gormustu yumurtalari halbuki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
22 mm oluncami catlicak acaba seninkiBenim hafif sol yumurtalikta ara ara agri oluyor hafif hafifte akinti var ama yine olmadi galiba anlamadim niye silik cikiyo doktrda gormustu yumurtalari halbuki.
İçerik olarak daha zengin zaten sadece folic asid yok icinde bir cok vitamin var. İnşallah etkisini görürüm bende.O daha iyi cnm kullan sen onu ben hiç kullanmyorsun sandım oyuzden dedim bitince beni ki bende folidoce al demişti dokturum bu defada onu icicem
Ben iki tane ürününü kullaniyorum canim su an. Bana eş paketi önerdi ama almadim henüz.Ayrıca o doktorun ürünlerini bende merak ediyorum hergün bakıyorum sayfasına memnun kalırsam bana da söyle canım
Aynen dene bakım yaz bizede ona göre şifa olur inşallah canımİçerik olarak daha zengin zaten sadece folic asid yok icinde bir cok vitamin var. İnşallah etkisini görürüm bende.
Ben iki tane ürününü kullaniyorum canim su an. Bana eş paketi önerdi ama almadim henüz.
Kullandigim 2 ürününü biraz deneyeyim de bakalim
Birde ek olarak bir gebenin günlüğünün takviyelerinden aldim ama onlara daha baslamadim. Su an regl oluyorum galiba çünkü. Bir iki güne başlarım bakalim.
Bu hangi testti cnmKızlar ben bugün test yapmadım dunki teste baktım da dün silik görmek istediğim için gördüm diyordum ama sanırım çizgi varmış kaset testler kuruma çizgisi çıkarır mı yoksa dün gördüğüm kuruduğu için mi daha net ?
Maşallah cnm maşallah pazartesi de gzuel haberle gel inşallahBugünki testlerim Tmd2020 sen yaptınmı
Bende pazartesi sanırımPazartesi inş sen
Sende var gülüm ya, pazartesi çıkacak benceBugünki testlerim Tmd2020 sen yaptınmı
Balım duphostandan sonra ovü testi yaptım koyu çıktı normal demi bu çünkü dün baya silikleşmiştiAmin inşallah cnm
Sat 20 Aralık bat 17 ocak
Benimde böyle çıktı ama sonuç negatifti belki sende farklı olurAy burda baska üyeler de varmış hemen bakar msnz kızlar 3.dk aama kuruyunca da varmı yok mu cozemedm
Amin canim amin inşallah faydası olur hepimize kullandiklarimiz şifa olsun da bebisler gelsinAynen dene bakım yaz bizede ona göre şifa olur inşallah canım
Canim pozitifsin artik net yani. Tekrarlamana bile gerek yok testleriBugünki testlerim Tmd2020 sen yaptınmı
Nekdsr koyu çıktıBalım duphostandan sonra ovü testi yaptım koyu çıktı normal demi bu çünkü dün baya silikleşmişti