- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
- 248
Repu ben de ole dusunuyorum.derdi ne olursa olsun memeyle susuyo. Bi de emmeleri cok tatli ya en keyifli animiz. Benimki amuda kalkip emiyo. Beni yatiryo kdndisi popoyu havaya dikiyo.
Bugun bi on adim falan atti ama daha yurumuyo. Heralde ama bi hafta icinde yurur. Desenize eee yurucek de nolcak. Takinti iste. Takcak bi sey ariyorum illa.
Bi de biz de beraber yatiyoruz. O da ben de uyyyoruz boylece. Dogru mu hayir diil. Ama bi onemi yok:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam hayırlı cumalar
Size söylüyorum bu purçak sevgi pıtırcığı diye dünya yansa umranda değil ohh ne güzelseviyorum seni
Estarabim daha adam akıllı bi yazlık alamadım, kaliteli terletmeyecek bişey almak lazım..Babamız spor almış bitane ama 23 numara büyük.Bu numaralarıda oturtamadık zaten 22 giyiyor bazısı oluyo bazısı olmuyo çok zor.Zaradan aldım bitane yazlık 22 geçen düştü kafayı kaldırıma vurdu ucuz atlattık çok canım sıkıldı bidaha giydirmeyecem onu..
Yeldacım yürüyo işte aman boşver ne kadar geç yürüse o kadar iyi hergün bi vukaat yaşıyoruz
Hala tv ile yemek yiyoruz bide youtubeyi kapatmışlar sinir oldum.Ordan pepe falan izliyoduk yerken..Tv siz kesinlikle yemiyor nasıl alıştırcam en ufak bi fikrim yok.
Neyse kendinize iyi bakın internette gider falan vedalaşayım şimdiden sizi tanımak güzeldi:86:
Zeynepcim geçmiş olsun bu arada unuttum yazmayı çok üzücü dilekçe falan ver savcılığa bulunabiliyor sinyallerden ben bulmuştum valla hiç umudum yokken, bide taa kaç sene önce.Bi dene hemen bi telefon alma bence.
Purçak niye öyle düşündün annem gözbebeğimsin
Tv konusunda evet çok katı olmuyorum bizim jenerasyonun hepsi tv ve reklamlarla büyüdü çünkü.Hele purçak gibi sevgi pıtırcığı olcaksa bütün gün izletiyim popcorn eşyiğindeKonu tv değil pek, tv izlerken yemeğin farkına varamama durumunun bendeki yarattığı vicdan azabı sadace.He açıyo ağzını yemekmi yiyo ne yiyo hiç farkında değil.Hoş bulamaç yiyo farketse ne olur farketmese ne olur:/
Yu dudkum sen çok yaşa emi benide güldürdün topladın sevap bonuslarını:)) Artık seninle ilgili taşlar biraz daha oturdu kafama.İnsanlarla rekabet etme durumun tee eskilerden geliyomuş ya la
Yuruyooooooooo
eşim karsa gidince almış ordan 23 numara büyük geldi. yaza giyer ama herhal çok hızlı büyüyo ayakları bunların ya :) ben bulamadım ya bu sefer tariflerini..olmaz mı yeni ne ararsan var
ayakkabıyı lcw nın siteden aldım ben yine bir bak istersen
ders saatinin azalmasina sevindim. oglusun da sevinmistir :) ben legolari kaldirmistim sadece dagitiyor diye. bir daha cikarayim bakalim ne yapacak. ama son bir ayda cok degisti. sandalyenin onune minder getirip uzerine tirmaniyor dun.
gulmesi bakmasi hep manali oldu. artik kucuk arkadasim can yoldasim diyorum bazen
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
he ya youtube kapatılacağına faceden oyun istekleri, e okul ve kocamın pes oyunu türkiye çapı yasaklansa ne kadarrr mutlu olurumSelam hayırlı cumalar
Size söylüyorum bu purçak sevgi pıtırcığı diye dünya yansa umranda değil ohh ne güzelseviyorum seni
Estarabim daha adam akıllı bi yazlık alamadım, kaliteli terletmeyecek bişey almak lazım..Babamız spor almış bitane ama 23 numara büyük.Bu numaralarıda oturtamadık zaten 22 giyiyor bazısı oluyo bazısı olmuyo çok zor.Zaradan aldım bitane yazlık 22 geçen düştü kafayı kaldırıma vurdu ucuz atlattık çok canım sıkıldı bidaha giydirmeyecem onu..
Yeldacım yürüyo işte aman boşver ne kadar geç yürüse o kadar iyi hergün bi vukaat yaşıyoruz
Hala tv ile yemek yiyoruz bide youtubeyi kapatmışlar sinir oldum.Ordan pepe falan izliyoduk yerken..Tv siz kesinlikle yemiyor nasıl alıştırcam en ufak bi fikrim yok.
Neyse kendinize iyi bakın internette gider falan vedalaşayım şimdiden sizi tanımak güzeldi:86:
Yuruyooooooooo
Lcw nin bazi kaliplari buyuk geliyor 22_23 giyiyor. Nasil bulamadin al sana link :)eşim karsa gidince almış ordan 23 numara büyük geldi. yaza giyer ama herhal çok hızlı büyüyo ayakları bunların ya :) ben bulamadım ya bu sefer tariflerini..
ben de kaldırmıştım üç beş bırakmıştım baktım oynuyo tekrar yaydım hepsini. evet ya artık bildğin her şeyi anlıyolar bi şeyi kafasına koydu mu kısa bi süre düşünüp hemen eylemi gerçekleştiriyolar bayılıyorum ve çok şaşırıyorum,Allah'a şükürler olsun. sabah komidinin üstüne ulaşmak için park yatağını çeke çeke yerini değiştirdi resmen ve ulaştı amacına minik farem evin her köşesinde :)
he ya youtube kapatılacağına faceden oyun istekleri, e okul ve kocamın pes oyunu türkiye çapı yasaklansa ne kadarrr mutlu olurum
aynen bizde de o durum var 23 almış eşim büyük geldi. ama evdeki 22 de ince çorapla ancak oluyo biraz sıkıyo sanki netten alıcam numarası karambole artık, ya tutarsa
hayırlı uğurlu olsun,yürüsün koşsun top oynasın o minnak ayakları ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?