Herkese merhabaaaaa
Net paketim olmadığı için uzun süredir takip edemedimm sizleri umarım herkesler mutlu huzurludurrrr
Aslında şu net olmayan 10 günüm o kadar dolu dolu geçti ki meğer net ne kadar zaman alıcı bişeymiş. İyi oldu biraz nadasa bıraktım kendimi
İşler çok yoğun iş değişikliği oldu ve kavgalı olduğum 2 kız var demiştim artık onlarla birlikte çalışıyoruz. Öğlen anca oturuyorum. Eve geliyorum yorgun argın tabii çocuk özşemiş oluyor ona bile halim kalmıyor.
(( üzülüyorum aslında ona yeterli ilgiyi ve alakayı gösteremiyorum diye sallla uyut yemek yedir altını al ev işleri derken zaman geçip gidiyor işte
((
Gecen aydan sonra bi daha kontrole gitmedik d vit. Vermedığım için bıngıldak biraz açık kalmış dedi. Ferritin 3 çıktı depolar boş dedi. Ferifer verdi 3 kutu kullandık bakalım inş düzelmiştir. Gecen ay Kilo 10 boy 75 dedi. Sağlık ocagında boy 78 demişti sevınmıştım..boyu orda ölçtürcem bidaha:)) ben buraga 12-18 ay pantalon alıyorum ama uzun ve bol geliyor o yuzdn 9-12 alıyorum hala
( siz kaç aylık alıyorsunuz?
Bende hiç bi iş yapamıyorum burak sürekli peşimde paçamda.. Ben oda da olmayınca babasıyla bile durmuyor hemen arkamdan geliyor babası çıkarsa onun peşinden gitmiyor
Uykuları 2 ye çıkarttık gece uykuları daha ıyı oldu.sanırım Tek uykuda yorgunluktan gece uyuyamıyordu..
Bu arada ergenler gibi sivilce sorunu yaşamaya başladım
((( ben dert etttikçe çoğalıyolar ve daha da sinir oluyorum.ne olurdu ruzammm gibi akpacık bi cildim olaydıı
(( önerisi olan varsa denemek isterim
Hepinizi çok öpüyorum fırsat buldukça yazıcam inşşş.