O zaman lost ile başlaCok var ya hangi birini tavsiye ediyim.valla benim 1. Sıramda How ı met your mother var..komedi bu.korku istersen walking dead i izle Breaking bad, house, game of the thrones bunların hepsi cok güzel.konulara bakıp seyredebilirsin.Kore dizileri izliyorum bide yıllardır ondada secret garden ı tavsiye ederim
Bu soruda bi hinlik hissettim niyeyse bilmem nerde?? Senin aşkitişkon değilmiydi ya bana soruyosun.Bide Bugun seni online görünce yazdım.Uzun zamandır sormuyorutavsiyelerm kimseyi o nerde bu nerde diye Demekki canları istemiyoki yazmıyolar diyorum..:97:
Repucum ateş öğlen verdiğimde düştü ama akşam calpol pek düşürmedi dolven ( ibuprofen )aldırdım eşime yarım ölçekle düştü şindi iyi çok şükür ama uyumuyorateşide el yordamıyla ölçüyorum kulaktan ölçtürmüyor çıldırıyor
6. HAstalıkta bebeğin genel hali nasıl oluyor peki ? Akif erdemle ilgilenince kahkaha bile atıyor ama biraz kendi haline bıraksak mız mız
Tavsiyelerin icin sagol canim.
Hinlik denmezde hani birbirinizin teli varda gorusuyosunuzdur ordan haberdarsinizdiri kastetmistim. Benim askitiskom ama haberim yok valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?