Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aleynaaa biktinmi bizden
bavul hazirlama telasindayim cok sıkıcı. belli bir kiloyu tutturmak falan.
bunaldim. bir de ustune alisveristi son gune kaldi yine.
yarindan sonra yolculuk.
18 martta da turkiye insallah
bavul hazirlama telasindayim cok sıkıcı. belli bir kiloyu tutturmak falan.
bunaldim. bir de ustune alisveristi son gune kaldi yine.
yarindan sonra yolculuk.
18 martta da turkiye insallah
Canim okuup kaciyom. İnsan yazmadimi koreliyo valla. bana bi dizi soylesene soyle izlemelik yabancilardan. Hic bu kulturum yok yeni baslayanlar icin olsun ama.
Bitiful sence vave nerde?
aman hatirlatma. 2-3 haftada anca yerlestiriyorumGiderken hazirlamak guzel de donus de yerlestirmek uzucu.
sagol canisim galiba hintli bir arkadasi da takicam pesime. gezecez beraber mecbur dogru soyledinrepum.. kolay gelsin canım.. hayırlı yolculuklar şimdiden... çabucak gel türkiye'ye.. tam güzel zamanda geliyosun havalar ısınır iyice.. bol bol gezersiniz mehmet akif'le... doğru söyledim değil mi?
naber kuşlar hepi ciğiniz nasılsınız
ruza bay bay yapan yumuk ellerini yerim.. repu iyi yolculuklar canım, oğluşunla keyifli gezmeler.. bituful naber kuş
ruzamm bitufulum saolunyarin bi gidiyim dr baska carem kalmadi o kadar dogum yaptimda buna gelince cok utaniyorum
ayy rapu ozendim simdi sana ne guzel tr gidiyorsun bize busene izin yok bebeler cok kucuk diye gitmek istemedim hayirli yolculuklar iyi vakit gecirirsin umarim