aaayyy hamarat Ruza geçmiş olsun tam misafir gelecek en olmadık zaman neyseki bişey olmamış bende ne zman acele etsem muratın kudurası geliyo anlattığın olay aynen benim başıma geldi geçen alışveriş merkezinde çocuğun biri çığlık atarak murata doru geldi ama ne çığlık bunun ödü koptu aynen bana sarılarak ağladı o çocukla arasında kendini kurtaracak kadar mesafe bıraktı hep acaip temkinli.
Kizitolar. Bitufullar ruzalar yaseminler selermler repular fulyalar napiyosunuz.
Benimcik uyuyo. Altinci hastalik cart cutundan cocugumun yuzune nur indi. Eski huylu cocugum geri geldi. Allahim insallah hep saglikli olur.
Yasemin ben de hep kendim yediriyom illa. Cunku kendi yiyince cok az yiyo. Belki de doyuyolar ama pureninicinde ayni anda bi suru sey oluyo ya.
Ben artik yogurt hic yapmiyom ayri. Kahvalti meyve ve de kasik mamasina inek sutu koyuyorum. Gunluk 100 ml oluyo. Yeter dimi. Yemiyo yogut napiim.
Bituful guzel gunler yakinda. Ben de cok uzuluyorum olanlara..
Yelda yeterdir bence canım yemiyosa napcan ama bizim doktor her gidişimde yoğurdunu mayalıyosun değilmi veriyosun değilmi diye hep onu soruyo bende o sordukça daha çok dikkat ediyorum neden o kadr üzerine düştü bilmiyorum demekki önemliymiş diye gaza geldim habire yoğurt mayalıyorum doymasalar zaten hemen mızır mızır belli ediyolar kendilerini pürede gerçekten bir sürü şey bir arada daha besleyici faydalı gibi geliyo banada vazgeçemiyorum bi türlü.
Tavşan sevimli geldi tosunun yüzünden sıkılmayın diye:)
Ruzacım yasemincim telekkürler kızlar üşütmemiş çok şükür :)
Ruzacım geçmiş olsun canım zaten ne zaman acele edilse böyle aksilikler oluyor allah beterinden korusun . Benimde başıma çok gelir sonra üzülürüm hiçbişey çocuğumdan önemli değil diye . Pazar günü kaldığımız yerde restorantta yemek yedik erdem mama sandalyesinde yemekleri hep yere attı sonrada ağlamaya başladı mama sandalyesine antipatisinden bende yere koyup normal sandalyeden tutturdum yere döktüklerini toplayayım dedim bizimki dururmu keşif peşindeyken düş alnını yere vur(
Kızlar dedikodu yapayım biraz burda beraber kaldığımız arkadaşım çok rahat kızı yürüyor ve sürekli erdemin elindeki şeyleri alıp kaçıyor erdemde garibim yürüyemiyor ağlıyor peşinden arkadaşım hiç oralı değil kendi kızı üzülmesin ağlamasın diye erdemi ağlatıyor erdemde bir inatçı unutmuyor başka şeyle avunmuyor , erdem kızına dokunsun hafif hemen akşam eşler gelince şakaylasöylüyor yaptığını ama kendi kızı erdemi çekiştirip düşürünce elindekileri alıp kaçınca bişey yapmıyor bizimki diyor . Walla şu an en nefret ettiğim anne tipine büründüm ama bir sebebi varmış yani durduk yere benim çocuğum ! cu anne olunmuyormuş :)
Yeldacım hastalıklar huysuzlaştırır ama sizde ters etki yapmış demek maşallah kuzuna süt yoğurt olayına pek takılma bi arkadaşımın oğlunda besin allerjisi var bebek 11 aylık süt ürünü kuruyemiş gluten yumurta domates vs hep allerjisi var arkadaşım emzirirken bile kendi süt ürünü yiyemedi uzuuun süre bebeğin yanakları vücudu kırmızı kırmızı döküp yara oluyordubide tam olarak nelere allerjisi olduğu bişinmediğinden arkadaşım 2-3 çeşit besinle beslenir olmuştu bebeği de öyle ama maşallah bebeği güzel gelişti dişleri bile çıktı hatta erdeminkilerden çabuk bile uzadı :) erdem yemeyince o bebeği düşünürüm hep nasıl büyüyor diye
[video=youtube;z4D1IqRl6IY]http://www.youtube.com/watch?v=z4D1IqRl6IY&feature=youtu.be[/video]
Parisssss nasıl gidiyo bebiş nasıl?? Gaz varmı gazoğlan devam ediyomu kıskanmalara. vuruyomu sabiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?