yazik ya
bituful bilmiyorum zaten hic oturmak istemiyor surekli gezmek istiyor hatta gezerken tutmami da istemiyorcok zorlanicaz kesin. insallah 7 saatlik ucusta kulaklari agrimaz
verdigin link de acilmiyo. yenile yavru
selam herkese hayırlı cumalar dün annem umreden geldi kuzum annanneyi özlemiş
fly çok geçmiş olsun canım benim oğlum nezaman ateşlense hep mızmız olurdu hiç bir şey yemeyip hep emmek isterdi seninki ateşten mızmızdır güçleri kalmıyorki yemiyorsa sende sıksık emzir
repu sanda hayırlı yolculuklar canım ben bir arada tv de doktor anlatırken duymuştum uçakta çoçukların kulakları için emzirmek iyi geliyormuş işallah yolculuğunuz güzel geçer
paris canım rabbim yardımcın olsun iki kuzuyla uğraşıyorsun kendinle ilgili olarak mutlaka doktora git
yasemincim rahatlık konusunda sana katılıyorum güzel anlatmışın:)
sagol canim zaten emzirmeden yolculuk pek mumkun degil. umarim yanimiz bos olur. risk alip cam ve koridor sececegim belki araya oturmak isteyen cikmaz da 3 lude gideriz rahat rahat
Eylik yivrim haberler sende..tatilde yazdin yazdin kayboldun.nasil bizdik?
Dün biraz zorlayayım dedim su için nasıl içli içli ağlıyor ben ağzına döküyorum kaşıkla ağzından üstüne geri dökülüyorçok canı yanıyor heralde ağladıkça daha çok ateşi çıkıyor pes ettim bende bugün duş aldırdım duştan sonra emziriken uyukladı ama çekince ağladı bizde öyle uyuyakalmışız
Fly iyi bari sebebi bulunmus.sen yinede zorla biraz yemek icin en azindan kasikla falan su icirmeye calis.
Videoda gorsel anlamda izlenmeyecek bisey yok..o tip seylere bende bakamiyorum cunku.Ama kizin soyledikleri insani etkileyen..icini acitan..insanliktan, sahip oldugum hayattan utandiran..Kiz o kadar acılıki savastan bile kendini mesul tutuyo ama bunu yapan zihniyet hic elini vicdanina koymuyo..Herkesin izlemesini tavsiye ederim biraz olanlari görmek adina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?