- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
- 248
Asyacım öğlen 2 gibi uyandıgı için 8- 8.30 gibi uyuyor. Yanıma alıyorum zaten sürekli mızırdıyor yüzümü çiziyor babasına tekme atıyo su biberonu var sürekli onu gösteriyor veriyorum yıne istiyo uyuyorum saçımı cekıyo:)) sonr ayagıma alıyorum lambaya bakaaa baakaaaaa sallanıyorr. Bırakınca ine mızırıyor. O saatte kalkıp süt sagamıycama göre devam sütümü mantıklı yoksa inek sütümü?
Tek uykuya düşen arkadaşlar uyku saatlerınızi yazabılırmısınız? Sizinde gece erken kalkma olayı oluyormu? Yoksa bu durum açlıktanmı?
ben bu gibi durumlarda hafif çilekli nesquikle tatlandırdığım inek sutu veriyorum.
kokusu hariç tadı kendi sütüme benziyo biraz
bişey sorcam neden tek uykuya düşürüyorsunuz iki kere uyuyosun az uyusun benim oğlum iki kere uyuyor 45 dakka yada 1 saat uyuyor akşam 9 yada 9:30 gibi uyuyor sabahda 6:30 -7 gibi ayakta
Tutku ne eziyet ediyosun kendinede cocugada ver gitsin.ilerde tekrar denersin.Burakta kansizlik vardi devam sutu ver istersen demir var ya icinde.sen bilirsin.
Tutku 12de sut icip dortte acikip uyanmaz bence. Yorgunluktan uyuyamiyo.olabilir. Tek uykudan.dolayi. Ya ben de ara tatilde.bi duzen.oturtmustum. Gece uykulari da duzelmisti. Ama annem malesf cok uyutuyo. Aynen dedigin.gibi yoruluyo onlar da. Iki.uzun uyku uyuyo simdi. Tabii gece gene bozulmaya basladi. Toplam uyku suresi iki bucuk saat falan.olmali. Benimki gunduz dort saat uyyo. Annem uyandikca sallito
Tutku geçmiş olsun canım cam kavanoz mamaları herobabynin muzlu yoğurtlu gezdiriyorum çantamda iki şişe dışarısı için yanımda bulunsun nolur nolmaz onu rahat yediriyorum diye aldı çantadan elindeydi ayağıma bi attı uzaktan Allahım sanki balyoz indi nasıl canım yandı hafif morarmış birde bi oyuncak almıştım çubuk ucunda teker var tahtadan sürüp duruyodu düdüt diye kaçtır kafama indiriyo atıcam en son gidicek.Pu sana eşşek dersemde direk saçıma saldırıyo yoluyo külliyen zarar sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?