- 3 Nisan 2011
- 317
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada şu tv mevzusu her açıldığında ruhum daralıyor.Ben maalesef öyle yediriyorum ve onsuz yedirmem imkansız onu anladım bu h.sonu bidaha..Napiyim aklı erene kadar konuşup anlaşana kadar böyle gidicek.Gelişimi geriye gitmesi daha üzer beni zaten 4 aydır aynı.Eline hiçbişey alıp yemediği için kendi kendine yeme durumuda hiç olmayacak.Hiç öyle acıkmaktan huysuzlandığı bi zamanı hatırlamıyorum.Hiç acıkmıyo 12 saat bile aç bıraktım banamısın demedi. Çok enteresan bi çocuk.Çikolata ve şekerleri bile elinin tersiyle itiyo.Hiç bana çekmemiş değişik sıpa
Slmm kızlarr
Herkese güzel haftalar olsun inşşş
Yasemincim bu süreç çok zor gercekten Allah hepimizin yardımcısı olsn.
Bitıfıll bizde baby tv izlerken veriyoruz aslında hafta sonları resımli kitabıı var ondaki nesneleri sölerken baya yiyor.
Ama hafta içi annem uğraşamıyor tv izletip verıyor. Doktora tv olmazsa yemıcek dediğimde bırak aç kalsın bişey olmaz demişti ama o zaman da kilo gerilicek boy zaten 75 :)). Kilo aylardır 10 .
Uyku konusunda tek uykuya düşmüştük 12 gıbı uyuyor 2.30 gibi kalkıyo ama başladığından beri gece 4 te uyanıyor ve sabah kadar ayağımda tututyorum uyumuyorda bakınıyor 7 ye doğru 15 dk dalıyor sonra kalkıyor. Çok zorlanıyorum 5 gundur 4 te kalkıyo( gece ilk kalktıgında 12 gibi 120 süt sonra tek su veriyorum acaba bu mu etkiliyor uykuyu?? Fikri olan varmı? Yabi açlıktanmı tek uykudanmı 4 ten sonra uyumuyor.
Az önce annemi aradım bugun ıkı uyku yapalım dedim 12.30 da uyumuş şimdi ses yap uyansın 5 gibi tekrr uyturum dedim annem hııı dedi:)) oda yoruluyo sanırsam çocuk uyuynca dinleniyo kanımca... Offffff yaaaaa çalışınca çok zor gerçekten şimdi evde olsaydım kendım yapardım istediğim gibiii(
Neyse akşam bebek görmeye gittik burak bebeği görünce çıldırdıııı illa tutucakmış 5 günlük bebek anneside doğal olarak bişi olmasın dıye kolluyo burak saldırıyoo öpmek istiyooo. Bebek gözlerini açıp ağladıkça daha da çok istiyor tutamadık akşam bebeğin yanına yatıcakmış durmadı mecbur eve geri döndük sanırım daha kardeş kavramına hazır değilllll...