günaydınlar...
asyacımm iyiyim sağol canım sen nasılsın? dün yoğundum okudum ama yazamadım. bu akşama da apartmandan komşular gelecek 15 kişi falan..
dün akşam tatlı falan yaptım. böreği hazır almayı düşünüyorum. kısırı da aşçı teyzem yapacak sağolsun..
yeter mi ki üç çeşit? teyzeler eleştiride bulunmasın sonra, arkamdan konuşmasınlar beceriksiz diye..
beni çok seviyorlarmış. hatta yeni evlendiğimde beni bekar sanıp eşimden istemeye gelceklermiş..
Allah'tan öğrenmişler evli olduğumu da facianın eşiğinden döndük..
şimdi gözlerinde benle ilgili böyle bir profil varken beceriksiz pasaklı biri olmamak için çok çalışmam lazım..
selermcimm... hayırlı olsun yeni eviniz ve dişiniz..
erdem beyin minik incisini yerim ben... inşallah diğerleri de acısız kolayca çıkar da rahatlarsınız..
fulyacım geçmiş olsun. inşallah üşütmemiştir. arada oluyor öyle. utku'nun bu aralar burnu tıkanıyor sık sık. muhtemelen dişten dolayı bağışıklığı düştü. arkalar hepsi birden çıkıyorlar çünkü. pipetle içirmek de güzelmiş.. ben de bi defa ayran verdim pipetle. çekti çekti sonra hepsini bi çıkardı ağzından..
meğer yutmamış sıpa.. her yer ayran olmuştu.
yasemin maşallah paşama.. 16 diş süpermiş ya..
çıkmış çoğu rahatlamışsındır. aslında artık kendi kendilerine yemek yeseler ne güzel olur. döke saça karnını doyurmayı öğrenir. ama buna sabır gösterebilecek anne pek azdır diye düşünüyorum.
tutkum geçmiş olsun ya.. bu çocuklar canımıza okuyor valla. onlara bişey olmasın da anneler sabrediyor. geçen de benimki kucağımdayken bi kafa attı dudağıma.. hii dedim. sonra döndü yüzüme baktı canımın yandığını anladı herhalde. göğsüme yattı sarıldı. özür diler gibi.. içim parçalandı ya..
uykularınız ne alemde.. paşam üzüyor mu seni.. ya iki kere uyutsan daha iyi olur. utku da dün birde uyanmış akşam 8.30 a kadar tutabildim. ayağıma alır almaz uyudu. sabah dörtte uyandı. iki saat uğraştık babasıyla. keşke iki uyusalar daha iyi olur bence. he bir de devam sütü ver.
yine uzunnn uzunnn yazdımm... hadi görüşürük..