Repu iyi gibi oluyor. Buguncok agladi atesi de vatdi. Doktora gittik. Orda 37.5 cikti. Idrardan suphelendi bi idrar bi de kana bakti temiz. Bogaxi kirmizi dedi antibiyaotik verdi augmentine.
Heralde dis cikariyo. Neden bilmiyorum ama agzindan resmen ates cikiyor. Bi de boynu cok sicak. Neyse ben de bugun raporluydum. Aksamustu artik benim evde olduguma inandi ve neselendi.
Benim cocuk altinci hastalikmisbu sabah dokuntu oldu atesi bitti. Doktor altinci hastalik dedi. Hic ilac kullanma dedi. Sizin nasi olmustu. Ya bu basit bi hastalik de mi. Kac gunde gecer. Bizimki cok kotu geciyo. Heralde dis de cikzriyo. Dokuntuden sonra artik iyilesme baslar de mi. Kimler gecirdi. Sizinde diste mi basladi. Ilac kullandiniz mi. Ya cok uzgunum ondan cok soru soruyom
Valla bana oyle gelmiyo, herkes senin pesinde :18: ama add kacti bak istemedi seniFerdam boşver ne diyüdük ben varsam gerisi tefarruattir..
Repummm boncuk moncuk dagitmiyorum bağzi arkadaslar özeldeki mevzuyu buraya şeyediyo..baş halfi To degilde Add guzel satti bizi bi gorustuk kız kk ya girmiyo o gun bu gündür..Kötü bi imaj cizdik kanimca.
Benim cocuk altinci hastalikmisbu sabah dokuntu oldu atesi bitti. Doktor altinci hastalik dedi. Hic ilac kullanma dedi. Sizin nasi olmustu. Ya bu basit bi hastalik de mi. Kac gunde gecer. Bizimki cok kotu geciyo. Heralde dis de cikzriyo. Dokuntuden sonra artik iyilesme baslar de mi. Kimler gecirdi. Sizinde diste mi basladi. Ilac kullandiniz mi. Ya cok uzgunum ondan cok soru soruyom
hepinize merhaba bütün bebişleri öpüyorum size birşey danışmak istiyrumbenim oğlum kesinlikle benim zorum olmadan birşey yemiyor çok iştah acıcı denedik yok fayda etmiyor tahliller iyi çıktı ama bir şey yedirmek tam bir işkence son bir kaç gündürde biliyor zorla yedireceğimi ağzını acıyor ben yediriyorum o ağzında çıkarıyor delircem valla büyümesi için düzenli beslenmeli ama nerde bozayı çok sevdi sizçe ne kadar yedirmeliyim
herkese hayirli cumalar yine diyete baslamissiniz okudugum kodariylaumarim daim olurda istediginiz kilolara dusersiniz bende dogumdan sonra hic tartilmadim moralimi bozmak istemiyorum neyse hele ben kilolari sorun etmiyorum bahanem var cocuk emziriyorum arkdaslar ozellilkle fulya sana soruyorum bilgisi olanda cevap verebilir ben sacimi boyuyacam ama sute gecer diyorlar napim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?