2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
Bitifill diyeti kafana göre mi yapıyosun uzmana gittinmi ? Ya bende diyete başladım sayılır 60 kiloyum( bu sabah baktım 61 olmuşum((( sanırım yaş pasta yemeyi kesmeliyim
plates seti aldımm benden çok burak zıplıyo:26:
 
herkese hayirli cumalar yine diyete baslamissiniz okudugum kodariylaumarim daim olurda istediginiz kilolara dusersiniz bende dogumdan sonra hic tartilmadim moralimi bozmak istemiyorum neyse hele ben kilolari sorun etmiyorum bahanem var cocuk emziriyorumarkdaslar ozellilkle fulya sana soruyorum bilgisi olanda cevap verebilir ben sacimi boyuyacam ama sute gecer diyorlar napim bilemedim
 
günaydın...

iki gündür iştahım çok açık ya.. kahvaltıda bal tereyağ götürdüm.. eski pantolanlarıma girebiliyorken ve de yenilerin belini küçültmüşken yeniden eski ben olmak istemiyorum. iştah kapatan bişiler lazım bana.. var mı bildiğiniz..

burçak buluşalım canım ya.. çocukları da alaydık iyiydi. onlar birbirinin gözünü çıkarıp saçını çekerken biz de rahat rahat sohbet ederdik.. ayrıca çok merak ettim anlatacaklarını. yoksam ???????

tutkuummm.... nasıl oldun iyileştin mi? düzgün iç ilaçlarını.. paşama bulaştırma sakın.. özledim sizi yaa... bu arada masaj işi bana göre değil annem.. kısa olsun az olsun öz olsun.. sivilce için de bepanthen krem okudum burda. sivilce ve izlerine iyi geliyormuş. denemeye başladım. aklında bulunsun.

bituful gelelim mi istanbul'a.. sen diyettesin diye yemek de yedirmezsin bize.. diyetten çık öyle gelelim..

fulyacım tayininiz hayırlı olsun çok sevindim adınıza... ankarada görüşemedik belki istanbulda görüşürüz.. bu arada diyet için de destekliyorum seni.. yapılamayacak şey değil. bir iki hafta sonra senin canın istemeyecek.

meldacım diyetimdeki çikolata sticklerden. yani sadece 54 kalori. günde bir tane. ara öğün olarak yiyebiliyorum. bu arada damlacık yürür yakın zamanda endişelenme. biz de bugün 14 aylık olduk. yeni yeni yürüyor işte. yapacak şey bol bol yürütmek. elinden tut her yere yürüterek götür.

tv karşısında yemek yedirenlere fakat yedirmek istemeyenlere önerim; bir de müzikle deneyin. telefondan sevdiği müzikleri dinletin. telefonu eline vermeden. siz de söyleyip dans edebilirsiniz o esnada.. bir nevi tv işte.. ben bu ara tv'ye bayağı yasak koydum. bağımlı olmaya başladı. tv kapatınca uzun süre ağlıyordu. tv'nin zararlarıyla ilgili farklı makaleler çıkardım önce eşime okuttum sonra halasına verdim. şimdilerde açılmıyor artık. rahatladım ben de.. bol bol dışarda takılıyorlar. havalar da güzel. 3-4 gibi okula geliyor. gidene kadar sınıflarda parkta geziyor. çok mutlu oluyor..

yasemincim geç oldu ama çok geçmiş olsun.. bıdıklar artık tehlikeli işlere kalkışıyor. gözleri dört açmalıyız..

asya ben de yaza tuvalet eğitimine başlamayı düşünüyorum. zorlamadan kendisi isterse yardımcı olacağım bakalım..

parisss... hoşgeldin canım ya... özlettin kendini. kızçen nasıl? fotoğraf paylaş. merak ediyorum kızını. oğlunun tepkileri nasıl? ben de mi ikinciyi yapsam acaba..


bu arada utku bey yürüyor artık.. sonra oturup kendini alkışlıyor.. çok temkinli şimdilik çarpmıyor bi yere. düşeceğini anladığında poponun üstüne bırakıveriyor kendini. nasıl olsa popo sağlam biliyor.. koltuğa bayadır çıkıp iniyordu. şimdilerde çıkıyor, üzerindeki minderleri yere atıyor sonra koltuktan minderlerin üzerine atlıyor.. çılgın çocuk..
 
Hee dudku ender saraç a gidiyorum çok yardımcı oldu. Yok yeaa ne diyetisyeni sabahları 4 bağçadan 3 bağçaya düştüm, bide akşam 7 den sonda yemek yemiyorum aha diyetim bu

Ruzammm sen gel yeterkii yerük herbişey tereyağlı bal kaymaklı dilim ekmeğim benim
 
Son düzenleme:
Bitifil sende ayrı bişi var yaaa.
Böle; ce e deyip kaçmalar , böle bi yoğunum havaları gösterip elletmemeler falan
Gittikçe daha da çok bağlanıyorum sana:))
 
ruzaaaaaaaammmm ilaçları içiyorum da öksürük hala devam ediyorr((( senin kısa ve öz masaja ne kadar düşkün olduğunu iyi bilirim
 
ruzaaaaaaaammmm ilaçları içiyorum da öksürük hala devam ediyorr((( senin kısa ve öz masaja ne kadar düşkün olduğunu iyi bilirim




bitufulumm... balık ekmek yiyelim sahilde..
 
Bitifil sende ayrı bişi var yaaa.
Böle; ce e deyip kaçmalar , böle bi yoğunum havaları gösterip elletmemeler falan
Gittikçe daha da çok bağlanıyorum sana:))


Aslinda pisman oldum yaptigim harekete az önce neyse..sırf üsengecligimde seetmistim..yogun gostermiyorum essah yogunum ülen Bağlan bana müridim ol:86:
 
Ayyy ruzam ya az once canim balik cekti bi baktim sende buraya yazmissin..Gel bak galataya gideriz iyi fikir..ordan eminònune geceriz zeynep illa alacak biseyler bulur:86:
 
Utanmaaa ruzammm.
Yoldayım eve gidiyorum. Yolda gördüğüm 10 kediden 8 i hamile mart erken geldi burlaraaaa:))
Bitifıllll bitıfılllll ahhhh ahhhhh hiç bi zaman senın gibi ağırdan satamıycam kendimii:)) napimm kabul ediyorum kolay lokmayımmm ..
Ama yaptıgın gerçekten hadsizliktii!!!!!
Ayıp yanii çocuk mu var karşındaa!!!!!!
Nokta
 
yiyelim bitufulum.. yiyelim içelim güzelleşelim...

utanmadım ki zaten tutkusuz tutkumm....

aleyna hoşgeldin.. sarılma şeysi smile...
 
Selam kızlar,
Bitufulum naapim gözüm korktu peşini bıraktım senin :) desem de inanma Zati senden başka arayan soranım da yok ne yapsam kendimi kör kuyulara mı atsam... Ağzımı açacak parmağımın ucunu oynatacak keyfim yok maateessüf. Çok yeme Ruza, o kadar emek verdin. Tutku sen de tatlı yapıp durma, ben de o kadar tatlı yapsam yüz kilo olurum. Sen yeme kocana yedir o şişmanlasın. Burçak da İst.a gelecekti ekti beni. Kimse beni sevmii ölem bari
 
Son düzenleme:
3 gundur tartida sadece 200 gr oynadi. diyet hevesim gitti resmen

tutkus anlasacak kadar konusuyorum ama hani kayinvalidem laf soksa anlamayip gulumsemeye devam edebilirim. belki de aramizin iyi olma sebebi budur

ferdaa sen niye bosluyorsun bizi add gibi hayirsiz olma hee.

ruzam uzun mesajlarini yidigim aman birakma diyeti sen bir nevi yolgosterici oldun bize.
utkuyu da tebrik ederim. cok akilli masallah.

bizim oglan da disarida hep yurumek istiyor tutar tutmaz yere yatiyor birakmam icin. cok felaket inatci. dun markette kosarken dustu dudagi kanadi.
zaten yurumuyor kosuyor hep :18:
 
bituful ona buna boncuk dagitip durma . entrikasi bol asklariniz icin ozele
 


Düzgün konus aplanla ergenus

Kp de böyle davraniyosundur kiymetli güzel insana..saygısız otur sıfır
 
Repu iyi gibi oluyor. Buguncok agladi atesi de vatdi. Doktora gittik. Orda 37.5 cikti. Idrardan suphelendi bi idrar bi de kana bakti temiz. Bogaxi kirmizi dedi antibiyaotik verdi augmentine.
Heralde dis cikariyo. Neden bilmiyorum ama agzindan resmen ates cikiyor. Bi de boynu cok sicak. Neyse ben de bugun raporluydum. Aksamustu artik benim evde olduguma inandi ve neselendi.
 
Ferdam boşver ne diyüdük ben varsam gerisi tefarruattir..

Repummm boncuk moncuk dagitmiyorum bağzi arkadaslar özeldeki mevzuyu buraya şeyediyo..baş halfi T o degilde Add guzel satti bizi bi gorustuk kız kk ya girmiyo o gun bu gündür..Kötü bi imaj cizdik kanimca.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…