günaydın...
iki gündür iştahım çok açık ya.. kahvaltıda bal tereyağ götürdüm..
eski pantolanlarıma girebiliyorken ve de yenilerin belini küçültmüşken yeniden eski ben olmak istemiyorum. iştah kapatan bişiler lazım bana..
var mı bildiğiniz..
burçak buluşalım canım ya.. çocukları da alaydık iyiydi. onlar birbirinin gözünü çıkarıp saçını çekerken biz de rahat rahat sohbet ederdik..
ayrıca çok merak ettim anlatacaklarını. yoksam
???????
tutkuummm.... nasıl oldun iyileştin mi? düzgün iç ilaçlarını.. paşama bulaştırma sakın.. özledim sizi yaa...
bu arada masaj işi bana göre değil annem.. kısa olsun az olsun öz olsun..
sivilce için de bepanthen krem okudum burda. sivilce ve izlerine iyi geliyormuş. denemeye başladım. aklında bulunsun.
bituful gelelim mi istanbul'a.. sen diyettesin diye yemek de yedirmezsin bize..
diyetten çık öyle gelelim..
fulyacım tayininiz hayırlı olsun çok sevindim adınıza... ankarada görüşemedik belki istanbulda görüşürüz..
bu arada diyet için de destekliyorum seni.. yapılamayacak şey değil. bir iki hafta sonra senin canın istemeyecek.
meldacım diyetimdeki çikolata sticklerden. yani sadece 54 kalori. günde bir tane. ara öğün olarak yiyebiliyorum. bu arada damlacık yürür yakın zamanda endişelenme. biz de bugün 14 aylık olduk. yeni yeni yürüyor işte. yapacak şey bol bol yürütmek. elinden tut her yere yürüterek götür.
tv karşısında yemek yedirenlere fakat yedirmek istemeyenlere önerim; bir de müzikle deneyin. telefondan sevdiği müzikleri dinletin. telefonu eline vermeden. siz de söyleyip dans edebilirsiniz o esnada..
bir nevi tv işte..
ben bu ara tv'ye bayağı yasak koydum. bağımlı olmaya başladı. tv kapatınca uzun süre ağlıyordu. tv'nin zararlarıyla ilgili farklı makaleler çıkardım önce eşime okuttum sonra halasına verdim. şimdilerde açılmıyor artık. rahatladım ben de.. bol bol dışarda takılıyorlar. havalar da güzel. 3-4 gibi okula geliyor. gidene kadar sınıflarda parkta geziyor. çok mutlu oluyor..
yasemincim geç oldu ama çok geçmiş olsun.. bıdıklar artık tehlikeli işlere kalkışıyor. gözleri dört açmalıyız..
asya ben de yaza tuvalet eğitimine başlamayı düşünüyorum. zorlamadan kendisi isterse yardımcı olacağım bakalım..
parisss... hoşgeldin canım ya...
özlettin kendini.
kızçen nasıl? fotoğraf paylaş. merak ediyorum kızını. oğlunun tepkileri nasıl? ben de mi ikinciyi yapsam acaba..
bu arada utku bey yürüyor artık..
sonra oturup kendini alkışlıyor..
çok temkinli şimdilik çarpmıyor bi yere. düşeceğini anladığında poponun üstüne bırakıveriyor kendini. nasıl olsa popo sağlam biliyor..
koltuğa bayadır çıkıp iniyordu. şimdilerde çıkıyor, üzerindeki minderleri yere atıyor sonra koltuktan minderlerin üzerine atlıyor..
çılgın çocuk..