Repucum sorma ya tam ayrı düşmüşüz şimdi, yakın zamanda görüşürüz inşallah :44:
Hoşbulduk Estarabim, bu ara çok ihmal ettim burayı
Vavecim aldın bari paket bittikten sonra bakaydın yev
En iyisi Bim'de star krak mı ne bi mısır cipsi var ondan al. Ya da mısır patlat. Onda da menşeinin Türkiye yazmasına dikkat et. Arjantin veya Çin olmasın. Gerçi TRde de artık mısırlar GDO'lu diyorlar. Öff çok sıkıcıyım tamam sustumm
Saroncum yalnız olmadığını bilmek biraz hafifletmiştir belki sıkıntını. Ben de sabah çok erken çıkmıyorum, 9-10 ama akşam 18.30-19.00 gibi evde oluyorum ve çok da vakit geçiremiyorum oğluşumla. İş-ev mesafem 1 saat civarı. Neyse ki haftanın dört günü çalışıyorum. Bana da ayda iki gün temizlikçi geliyor. Yemeklerimi çok pratik bir şey olmayacaksa akşamdan yapıyorum. Dondurucuya köfte attım bir sürü, sıkışırsam onlardan çıkarıveriyorum hemen. Çocuk için de kıyma aldım kavurup dondurucuya attım, çorbalarına filan katıyorum bazen. Ama dondurucu olayını daha da ilerletmeye karar verdim. Madem böyle bir imkan var, sonuna kadar kullanmak lazım
Tadı taze gibi olmasa da hiç olmamasından iyidir yani. Halılarımın üstüne örtü serdim, o saatten sonra süpürge açamam, en azından kaldırıp iki dakikada silkelerim diye. Çamaşırları akşam kaşla göz arası atıyorum makineye. Uyuyakalırsam eşim sağolsun çıkarıp asıyor
İşe giderken giyeceklerimi toptan ütülemiyorum, her gün bir sonraki gününkileri ütülüyorum, böyle pantolon gömlek vb dağlarıyla uğraşmaktan daha kolay geliyor. Öbür şeylerin ütüsünü zaten çok özenli yapmıyorum, olduğu kadar.
Bu arada bir şeyi keşfettim ve bana çok vakit kazandırdı. İş yapmak için uygun zamanı kollamak yanlışmış. Diyelim bizimki iki dk oyuncağına daldı, hemen banyoya koşup çamaşır atıyorum. Veya mutfakta yapacağım bir şeye koşuyorum. Artık bir çok işimi kaşla göz arasında hallediyorum. Uygun zamanı beklersem hem o zaman bir türlü gelmiyor, hem de hiçbir şey yapamıyorum diye bunalıma giriyorum.
Bir de arada kaçamaklar yapıyorum, mesela biraz önce öğle arasında arkadaşla alışveriş merkezine yemeğe kaçtık, keyifli keyifli yemek yedik, sonra kitapçıya girdik kitaplara baktık, işe döndük. Böyle bir imkanın yoksa da başka bir şey olabilir, bir bardak kahve eşliğinde kafa dağıtacak bir kitap, gece oturup bir film seyrederken uyuklamak, çok vakit almayacak bir hobi, sevdiğin bir sanatçının cdsini almak vb vb... Sonra kenarda keçelerim var (Vaveciğimin kulakları çınlasın
), şişle yünüm var; diyeceksin ki bir şey yaptın mı, hayır tek figür kesmedim ve tek ilmek atmadım ama orada kenarda durduklarını bilmek beni rahatlatıyor. Genç Beyin dergisi var tavsiye ederim, yaklaşık on yıldır filan takip ediyorum, beni rahatlatıyor, bazen çantamdan çıkarmıyorum okumadığım halde, canım sıkılırsa bir yazı okurum diye.
Madem işin çok iyi, taşınma imkanın yok mu? Senin işinin evine yakın olması daha önemli, sonuçta her iş sana bakıyor. Böyle bir imkanın varsa düşünme derim ben.
Burçağım geçmiş olsun, inşallah önemli bir şey değildir. Sonucu yaz merak ederim.
Men dakka dukka
Bir boşluk oldu içimde...