2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
Burçak glncym süper motivasyon verdiniz teşekkürler , zaten tüm gün yediklerim yoğurt süt yumurta meyve salata ve oğluşun çorbasından ibaret burçak :) heheh bakalım zayıflayabilcem mi . Gitmeden tartılcam sonucu bildiririm
 
Yasemincim atlamışım grçmiş olsun ucuz atlatmışsınız . Saniyelik şeyler allah korusun yavrularımızı bide sen mi sormuştun menenjit aşısı var özel 2 marka var biri menactra diğerini hatırlamıyorum . Menactra 9. Aydan 2 yaşa kadar 2 doz . Diğeri ise 1 yaştan itibaren tek doz uygulanıyor. Brnde en kısa zamanda tek doz olandan yaptırıcam adını öğrenince yazarım
 
Glncym bizdede aynı durum ekmek kızarmış patates kaşar peyniri gibi yumuşak katıları öğürmeden rahat çiğniyor . Çorbayıda yakın zamana kadar blenderdan geçirdim şimdi yavaş yavaş şehriye , pirinçli yayla veya blenderdan geçirilmiş çorbaya ekmek katarak yediriyorum çiğniyor alıştı gibi doyana kadar öğürmüyor :)) çorbada çiğnemesini öğrensin sonra havuçlu etli verecem inşallah
 
Kizlar iyi geceler. Benim cocuk halsiz nesesiz. Sanirim dis cikariyo. Oksuruk hapsirik yok cunku. Hasta olmadigini dusunuyorum. Atesi de 37yi gecmeye basladi. 37.5 olmadi ama calpol verdim. Fulya bi olcek yani bes ml verdim dogru mu. Bi de uyku tulumsuz yatirdum. Bi battaniye orttum. Ole bitkin ki. Uzuluyorum haline. Sadece emiyo. Sev erek yaptigi bu. Bi de yuzustu yatip tvye bakiyo.
Neyse sizden nabeler. Ben cok kilo verdim. Diyeti biraktim. Tabii ki diil. Cikolata ve ekmek yemeden duramiyorum. Fulyacim sana basarilar. Zayifladikca yaz.
 
Benim cocuk 21inde 13 aylik olcak. Ama hala yurumuyo. Durmuslugu bile yok. Korkakligindan yurumuyo ama biliyorum. Azcik koltukaltindan dokunsam yuruyo. Ama elimi cektigim an oturyo. Napilabilir. Cunku bence bi ay icinde de yurume ihtimali yok. Kilolu falan da diil hic.
Bituful nikah oldu mu.
Ruza diyetindeki cikolata miktari ne kadar.
 
Hazan sevindim iyi olduguna. Kimbilir sen nasi sevindin di mi.
Fulya ne zaman gelceksiniz. Nerde oturcaksiniz.
Kizlar kizim sunu seviyo ben de tarif veriim. Muz bal sut ceviz. Ben sekin 200 ml lik gunluk sutunden aliyorum. Iki gun iciyo. Yani gunde 100 ml. Yogurt vermiyorum artik ben. Yemiyo cunku.
 
teşekkürler kızlar gerçekten ucuz atlattık tabi daha dikkatliyim ama gerçekten ummadığım şeyleri yapar oldu artık engelleri çok rahat aşıyo sehbaya koltuğa tırmanıyo birde yollar arıyo burdan geçemedim nerden geçebilirim şu koltuğun arkasındaki prize.çakal gibi plan kuruyo sıpa.neyse hepiniz ve tabi bebekleriniz sağolun
Fulyacım adını öğrenince paylaşırsan çok sevinirim bende yaptırayım tek doz varsa daha iyi olur ne güzel bırakmışsın tv ve blendere bizimkide yutuyo ama yinede bırakamıyorum blendere kolay ve hızlı oluyo sanırım ondan.bende tv bıraktım ama nete bağlandım daha beter oldu yani bi tablet alıcam kökten çözücem meseleyi bruno reklamında bebekleri konuşturmuşlar bugün o reklama bakarak toplam 3 dk kahvaltı olayını hallettik oda cevap veriyo bebeklere bişeyler söylüyo çok komikti.
Yelda bizim oğlanında bugün ateşi çıktı bu ateş ölçer iyice kafamı karıştırdı koltuk altına koyduğum uyduruk çubuk 37.7 gösterirken uzaktan ölçen cihaz 39.3 gösteriyo o kadar yanmıyoda çocuk anlamadım napacamı şaşırttı aptal makine o kadar parayı boşa saydırmışım.sanırım boğazında hafif bi kızarık var ondan diye düşünüyorum ama yarın bi gitcez yine doktora antibiyotiklere merhabalar yine
Burçak bak sen şu nehire demekki isteyince popoşunu oynatabiliyo bu para mevzusu nedir bişey kaçırdım galiba senin ayakkabı kutularındamı dolu yoksam say say bitmiyo banada tutkuya ettiğin duadan et.
Tutku kayınpederin bomba adam öyle veya böyle dedelik vazifesini yerine getiriyo sanırsam buda güzel bişey
 
asya bende dertlendim yatak konusunda muratın uykuları epeyce düzeldi çok sık uyanmamasına rağmen ben her nefesine uyanır oldum yok üstü açıkmı aman çocuğa dokunuyomuyum yatağın başlığına yapışmış rahat edemez aşağıya çekerim sağa döner tutulmuştur terlemiştir soluna çeviririm yani psikopat olmak üzereyim artık ayrılma zamanımız geldi ama ayırdığımda çok sık uyanıyo bende pes edip geri yanıma alıyorum 3 kişi 160cm yere sığmaya çalışıyoruz hiç rahat değilim
Tuvalet eğitimi için yaptığım tek şey duşta hadi oğlum çiş yap oda yapıyo yap deyince yapması hoşuma gidiyo ilerde işime yararmı bilmem ama henüz çok erken gelişim psikolojisinden hatırladığım kadarıyla 2 yaş olmadan kesilikle zorlanmaması gerektiği psikolojik olarak çok sıkıntılı sonuçlara varabiliyo olduğu ama yıllar geçti yanlış hatırlıyoda olabilirim burada laf tabiki Burçak sultana düşer bize düşmez

Bıtuful nikah resmini koy ben seni daha hiç görmedim bakim siyah bacakmı yoksa ten rengi bacakmı günün konusu bu
 
Yasemincim bende kulaktan ölçerle ölçüyorum aynı makine iki kulaktan nerdeyse bir derece farkla ölçüyor :) o durumda yüksek olanı kabul ediyor işin içine annelik içgüdülerimi ve el yordamını da katarak bir ortalama belirliyorum :))

Yeldacım 37.5 nerden ölçüyorsunn? Kulaktan 38.5 a kadar yolu var hemen calpol verme istersen canım emzir su içir üstünü hafifletince 37.5 düşer ilaçsız . Asıl soruna gelince Calpol 5 ml ölçek yeterli bıdıklar için geçmiş olsun . Bizim minnoş da ısırıyo beni ve herşeyi kabarmış da dişleri ams uç verecek gibi değil. 6 da kaldık 3 aydır.
Yürümeye de takılma canım daha yolu var bizimkide aynı tek elle tutunca bile yütümüyo iki elinden tutunca koşuyo sıpam :) bol bol yürüt evde dışarda havalar güzel nasılsa
İstanbulda bitufula komşu geliyoruz canım leventte oturucaz eylülde taşınmış olucaz inşallah
 
fly hayirli olsun yeni hayatiniz :) bu arada diyetin de kolay gelsin. kendibi cok zorlama ki uzun omurlu olsun.
eskiden yedigimin 3te 1 ini yiyorum yine de acikmiyrum nasil okuz gibi yiyorduysam.
11 gunde 4 kilo gitti insallah boyle devam eder. oglusum iyilesti artik akmiyo burnu. ama. eli surekli agzinda gelemedi su disler.

burcak senin bi de bitifulun gozunden de bisey kacmiyor :18: diyet topikleri motivasyon icin iyi hele su Alttaki sayaci guncellemek tam bir zevk
 
Son düzenleme:
Kızlarrr günaydın okudum neşemi yerine getirdiniz şimdi başlıyorum:)

Yeldacım düğünümsü nikahım cumartesi. Geçmiş olsun kuzucuğa bişey olmaz işallah..yürümeyi dert etme geç emeklemişti zaten anca sıra geliyor.Koltuklara tuttur ordan başlıyolar çünkü tay tay la:)

Yasemincim sen beni nasıl görmedin beaa aşk olsun o kaddder foto koyduk. Bu arada giycek bişey bulamadım Etek üstüne gömlek aldım Adil ışıktan ama şimdi hoşuma gitmedi üstüm kaldı çıplak Siyah giyicem tamam. kalem etek diye guguldan arattım bi tane siyah çorap çıkmadı hepsi ten rengi, ama ossun ben yine sizi dinleyecem:86:
 
Bu arada diyet falan konuşmuşsunuz..Bende sütü bıraktığımdan beri bişey yemiyorum artık..Çok hırslandım bu evlenen arkadaşım dalga geçip duygularımı incitti bende ona inat 3 kilo verdim istiyoki evleneceği kız gibi bende çekirdek kadar olayım..Ama şu göbek işini halledemiyorum kalcak benle ömür boyu sanırsam.Bide kocayı ortadan kaldırmam lazım elinde çükülatalarla eve geliyor bende dayanamıyorum.Alma diyorum ya sen yeme diyor çok çözüm üreten bi koca

Böyle devam edecem yaza büyük bi düğün var ona bomba gibi hazırlanmam lazım..Bak şuan dahada hırs yaptım ha buraya yazıyorum..Angelina jolie nin son hali gibi 42 kilo olacam.Yoldan geçen insanlar halime acıyıp elime ekmek tutuşturcak..Dünya sağlık örgütleri, yardım kuruluşları Somalili mülteciler yerine yardım toplarken zayıflğımdan dolayı benim posterimi asacaklar..o derece..Yine abarttım:86:
 
Fly gerçekmiiiii bana komşumu olisin gel gel ne zaman taşınıyosunuz?? Bende yazın taşıncam onun stresi başladı şimdiden ama yine leventte olcam.

Hain purçak daha benle buluşmadan kızları topluyosun.Bide havadisleri varmış ba ba..beni anlatıp durcan biliyom çıbık gel istanbula.

Ferdaaa sen korktun biliyorum ben malum şeyden dolayı gel annem gell seviyorum seni
 
Vay be biri geldi şimdi adı Neptün..insan hayret ediyor.Bide 80 yaşında var.Ne düşünerek koymuşlar acaba yüzyıl önce:44:
 
Günaydın kızlarrr
Burçakkk havalar güZelken bebelerle mi buluşsakk acepp.. Hep beni düşünnn tek beni sevvv
Bitifıll sen kilo ver ben yardım kampanyasının BUrsa ayağı olacam kalem etek senin neyine yaaaa
pileli giyecen sen olmadı kiloşşş
 
Tutku sana hiç bişey söylemiyorum aha sıfatım bu anladın sen :ı

:)))))
Sen sus gözlerin konuşsunnnnn

Sivilce için önerisi olan varmı??
Buarada ben evde kefir mayalıyorum hergun 1-2 bardak içiyorum sütü arttırdı belki sizde de işe yarar. Bende sağımı 2 ye düşürdüm sabah ve akşam.
Uykumuzda teke düştü 12-1 gibi uyuyor 2-3 gibi kalkıyor bidaha 9 uyuyor .sabah 7 ye doğru kalkıyoruz..
Ya arkadaşlarla masaja gidicektik dun onlar gittiler bikiniyle gidiyomuşsun tamam da sonra onlarıda çıkarttırıyomuş kadın bikini bölgesine peceye gibi bişey koyuyomuş öle devam ediyomuş şok oldum adı bali masajıı:))))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…