ruza noruyon gece kusu
Günaydın arkadaşlar bir sorum var. Gündüz tek uykuya geçen varmı aranızda? bildiğim 2 kişi var onların dışında merak ettim varmı diye. Varsa zormu akşam kaçta yatıyolar.Aslında 1 ay önce geçecektim tek uykuya ama sabah çok erken kalktığı için hep erteliyodum. Ama ikinde vakti uyutmak işkence oldu artık uyumuyor bende 2 saat boşuna salladığımla kalıyorum.Napsam dirensemmi geçsemmi acep? Gerçi tek uyku benim için daha iyi olur daha fazla görürüm kuzumu
Anladım kızlar sağolun biraz daha direniyim olmadı geçeriz yapcak bişey yok..Belki geç çıkmaya başlamamla alakalı bi durumdur.
Tutku özledim senikp maceralarından uzak kaldığımdan beri hayat çok sıkıcı lütfen anlat biara. Men dakka dukka hepinizi öpüyorum:97:
Burasıda çok ruhsuz böyle giderse girmeyecem bidaha benim için bi sosyal medya sayfası daha kapanmış olacak ebediyen.
Hava çok güzel içim kıpır kıpır h.sonu için bol gezmeli doğal ortamlı plan yapmalı.
Bursa tayfası bahara az kaldı İstanbul yolcusu kalmasın.:103:
Bitifılll istanbula gelince nereye götürecen bizi:)?? Bebekte bi kahve ısmarlıyayıp kanyonda çağatay ulusoyla görüştürme sözü veriyonnu
Sıkılma annem niye sıkılıyon hem 3,5 çıkmaya da başlamışsın ohh vallaa
Benım nisanda bitiyorr(
Burda doğum izninden tartıştığım bi kadın var dı ya o DGS ile bi üst öğrenimi bitirdi bi havalar bi taftalar allam yaa kpss kazanım memur oldum kurtuldum dedim. Yine bi yarış başladı şimdi DGS hazırlan kazan okul bitir bu kadından aşağı kalmamaya çalışş offf offff
Bu twitter kuslarinin sirri cozulmedimi hala merak ettim bi soramda gelem.
yine kendimden geçmiş vaziyette yazıyorum bu satırları sizler,
herkese selam olsun...
çünkü oğlum geceleri uyumuyor en son bahsetmiştim ay olacak nerdeyse hala aynı maalesef,
dolayısıyla ben de uyuyamıyorum gündüz de başım ağrıyor sigaraya başladım tekrar
benden bu kadar öpüyorum sizleri
iyi akşamlar yorucu birkaç haftadan sonra yazılanları okudum nihayet.
kızımın uykuları 2 bazen 1 oluyor oda eğer dışarıda isek.
öğlen 11-12 gibi yatar 1-2 saat bazen yarım saat bir de 3-5 arası yatar sonra her zamanki gibi akşam 9.30a kadar yatmış olur. yine kızımızı aramızda yatırıyoruz aşırı soğuk ve sürekli üzerini açıyor hasta olacak diye korkuyorum bu nedenle aramıza alıyorum ne yapayım başka çözüm yok.
8 dişimiz oldu 9. yolda sürekli salyalı geziyoruz. yeme işine gelince idare ediyoruz böyle. son olarak da aşırı soğuk buralar hazan okuyorsa anlar nasıl soğuk olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?