- 21 Ağustos 2013
- 1.071
- 678
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğrudur elacım ben 9 aylıkken 9.400 kg dı 1çay kaşığı 2x1 kullanmıştım şimdi yaşlarını geçti belki kiloya göre verdiğn doz da farklı olabilir o yüzden bu kadar etkileri ağır hissedilmeyebilir . Sen bilirsin tabiki ben sadece kendi yaşadıklarımdan dolayı uyarmak istedim ki sende araştırmışsın zaten . Peki ne kadar süredir kullanıyosun ve ne kadar daha devam edeceksin ?
Valla caresizlik ne kadar kötü bişey ya
Senin oğlun gayet iyiymis cnm bizimki 9.900du 9.5 olmus
Daha yeni canım 1 hafta olmadi pztrs kntrlumuz var ne kadar kullanicaz onuda bilmiyorum gunde 3 kere tok karna 1cay kasigini doldurmuyorum canim
Günaydın iyi haftasonları..
Flycım döktürmüşsün toplam iyi oldu çokta güzel oldu fırsat buldukça yaz:)
Repucum haklısın iki durumda kötü türkiyede abartıyolar kontrol olayını çok fazla, sizinkide çok zayıf. Doktor sıkıntısı falanmı var yoksa sağlık giderleriyle alakalı bi durummu acaba? Mesela nerdeyse doğuma 1 ay kala 3 günde bir nst bilmem ne muayenesi çok gereksizdi ya..Dünyanın hiç bir yerinde yok..neyse..Bende mümkün mertebede doktora az götüreceğim..Allah büyük bi sıkıntı vermezse tabi. Küçükken hiç doktora gittiğimi hatırlamıyorum ya ne ilginç 40 derece ateşle alnımızda ıslak bez ölü gibi yatardık Geçen anneme diyorum şansa Allaha emanet büyümüşüz hee diye.
Kars'ı niye yazmadınız, alplere yağan kristal karımız var burda o kadan kaliteli bi memleket niye yazmadınız??? hayırlısı olur inşallah.son doğu mu ?2015 teydi tayin ama bizimle beraber gelenlerin batidan hepsini postaliyolar geri surpriz oldu walla. Agri, bitlis, diyarbakir, mus, bingol yazdik canim. Bunlarin disinda da cikabilir biliyorsun. Bekleyip gorucez kaderimizi :))
Benimki inek sutunu de sevmedi. Yogurt da yemiyo artik. Heralde ondan dis cikarmiyo. Normalde dn fazla 20 gunde cikarirdi. Ya ben evdeyim emiyo da ondan mi bilmem. Hicbi sey yemiyo. Var mu bu durumda olan. Tarhana icti ona seviniyom iki saattir. Kizlar ya yogurt yemese de he gun inek sutunden muhallebi yapsam. Faydali muhallebi biliyo musunuz. Sizinkil er hep yogurt yiyo mu.
Bituful benim de canim depresyon istedi. Du giriyim de cikiiim:)
hep aynı model galiba bunlarKızlar selam bu arada özlediniz dimi biliyorum heheh :) 3 gündür kv lerdeyim oğluşu uyuturken okuyorum ama kv mi çekiştirmiyim diye yazma girişiminde bulunmadım ama madem yazıyorum dökeyim içimi yahu bu çocuğu ankaralarda tek başıma büyütüp yaşına getirmedimmi ben annesi uykusu gelmiş yatır annesi bezini değiştircenmi annesi su vercenmi annesi hadi sen doyur oğlumu vs vs imdat diye bağırasım var . Nihayet dönüyorum yarın annemlere . Hoş annemde kv den hallice ama o tutuyo yine kendini
Dün doğumgünümüz vardı çok yoruldum o kadar aksilik çıktıki resmen zorlama bi doğumgünü oldu..Yabani oğluşum 30 kişiyi bi arada görünce devamlı ağladı hiç foto falan çekemedik doğru dürüst.Sağolsun gelenler daha ilk dkda çay istediği için hacıyatmaz gibi bütün gece çay servisi yaptım.Neyse geçti gitti.
Yalnız dünden sonrada bişey dikkatimi çekti en ufak bişey dahi planlasam son bir senedir herşeyde bi aksilik çıkıyor, en ufuk şeyler bile beni uğraştırdıkça uğraştırıyor..Var bi müsibetlik napsam ya bi hacı hocayamı gitsem
Purçağım pozitif havan geldi buraa kadar yerüünn seni sevgi pıtırcığı..gelemde oku üfle lambaya hohh de..
Eylemcim ailenle nice senelere. sinir oldum eşine niye üzdüki seni aksine mutlu olması gerekirdi..Ne güzel jest yapmış ablan..Anlamıyorum bu erkekleri les hommes ah ah
bituful deranin dogum gunu kutlu olsunn. Allah saglikli mutlu bir hayat yasatsin size hep birlikte insallah. 30 kisiye servis yapmak zorlamistir ya. calisiyor musun bugun bir de ? Allah kolaylik versin.
[ QUOTE=eylemsevcan;33822052]biriciğime bizimde aşırı yorucu oldu
birde üstüne eşimin kaprisleri doğum günüm berbat oldu
doğumgünümüz için almanyadan gelen ablam
süpriz olsun diye fotoğrafçıları eve çağırmış
evde çektiler fotoğrafları eşim bundan çok rahatsız oldu
bir afra bir tafra inanın bazen kaldıramıycam artık bu yükü diyorum
Allah sonumuzu hayır eylesin diyorum tüm ailesinin çok hoşuna gitti
sağolsunlar teşekkürler ettiler değişiklik oldu
ama bizimki doğum günümüzü burnumdan getirdi neymiş
mesela abisi kendi kızına yapmak isterse yapamayacakmış hep içinde kalacakmış çok üzülecekmiş
onları üzmeye ne hakkımız varmış 40 yılın başı bir değişiklik yaptık onunda içine tükürdü
bir tat vermez vermez zaten illa güzel günlerimizi mahvetmekte ustadır
kızçeler dua ediverin bana ne olur çok canım sıkkın...
Repucum çok sağol çalışıyorum napem ya sorma bacaklarım tutmiyi.
Eylem yürü be kim tutar, sen git biz geliyoz arkandan.
artık hiç iyi şeyler düşünemiyorum onlar hakkında canımcımmmmmmmmm
maleseffffffffffffff.......
ben zamanla heralde tam bir feminist olacammmmmmm
bu işi büyütecem hatta bir örgüt kuracammmm
arkamdan gelin kızçelerrrrrrrrrrr