2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
kızmasına kızmadım zaten de kaçırır gibi aldı yanımdan götürdü ona sinir oldum. zaten buraya onun yüzünden de sık giremez oldum benden önce bilgisayarı alıyo ondan sonra al alabilirsen elinden. sinirliyim ulen bugün ona:KK45: pıçağını ver bituful bana kıçına pıçağı yiyecek uykuda haberi yok:KK37::KK52:

Kihkihkih..adres ver gelelim yivrim gerci ben biraktim picak islerini evimim hanimi olacam artik..picakcinin oglu demesinler sonra kızanima..

Valla eşim gezelim dedi gezdik.nasıl olsa onun anası bakıyoo.bakma kaynanamın da işine geliyo kaynanası evde diye buraya gelmeyi dört gözle bekliyo eve gitmesin diyee:))) kızım zaten 1 hafta mecburi izin kalan 3 haftada eh işte 2-3 olduğu oluyor:)) yaww bugun zarada eşime bi mont begendık ama L beden kalmamış.bize bu Avm lerin telefonlarını verdiler sorun diye. Arayıp sorucam da varsa Eger yakınsan ben sana havale yapsam sen bana o montu alsan yollayabilsen dicektim:KK53::KK53::KK53:

Amannnn bende dedim burayami geliyo piii rezil..sor metrocity ve nisantasi zaraya alir yollarim tabe..

Son düzenleme:
Kihkihkih..adres ver gelelim yivrim gerci ben biraktim picak islerini evimim hanimi olacam artik..picakcinin oglu demesinler sonra kızanima..

Amannnn bende dedim burayami geliyo piii rezil..sor metrocity ve nisantasi zaraya alir yollarim tabe..

Gelirim inş bigün oda olurr cimcime:KK53::KK53: ayyy şu sıfatla ne uyumsuz bi karısın yaww:)))) ayy çok sevındım yarın arıcam sana haber veririm.inşş vardır yaaa.ruza ya sordum ankarada diye.ama o avm lere çok uzakta kalıyor...
Yarın işe mi gitcen sen:KK53: ben işe gitmiyorum ctss alışveriş yapcam.sen işe mi gitcen yarın
Gidiyonmu sen yarın işe:KK53::KK53::KK53::27

Nikah masasına oturdun işteeee
Dayanmak çok zormuş
Böyle sevinceeeeee
Sana mutluluklar sözüm kardeşçeeee
At artık imzanı git bian önceeeeeee

Bu dörtlükle veda etmek istedim sizlere iyi gecelerrrrrrr:KK53:

Estarabim bunlar beceremeyince sinir yapıyorlar tatlım boşver sen. Dün de bizim bıdığı yıkadık beraber hay yıkamaz olaydık bir bodyi giydiremiyor sonra bana tonla laf sayıyor. Sonra da hiçbir şey olmamış gibi konuşuyor. Tabi ben indirir miyim yelkenleri hemen yokkk! Biraz uyuzluk yaptıktan sonra hadi neyse didim :KK9:

Tutkucan iyi yapmışsın valla, gez anacım vakit bulduysan. Kayınvaliden kayınvalidesinden kaçıyor he o da iyiymiş :KK52:

Repucum çok tatlı olmuş bu be Nazar Bir de şaşkın şaşkın bakmış bunlar da ne der gibi :KK9:

Bu saatlerde ne zaman girsem esrarengiz bir ziyaretçi oluyor, selam ziyaretçi :KK3:

İyi geceler tatlimlar... Oglani doyurdum yatirdim da uyanmisken bakayim dedim..gunduz yazmaya firsatim olamiyor.ozledimm siziii...
Repumm ay ne tatli olmus sipam ya..saskin bakisini yiriimmm....op guzel yanakarindan.masallah kuzuma..
Tutkumm..gule gule giysin pasam cicilerini...yakisir karizmatik ogluma...masallah.kilo boyu da artti..bos yere uzuldun.tutkum ben de bakmak isterdim de dedigim gibi uzakim avmlere.. :)
Yaseminim masallah canim pasama...darisi bizim basimiza yuruseler de rahatlasak.op yakisiklimi.
Bitufulum gecmis olsun canim..bizimki de yurutecle cok kere yere kapaklandi.Allah korusun yavrularimizi..sarkik yanaklarindan op pasami...
Estarabim size de gecmis olsun guzelim.dusme anlari bizde de hep gerginlik olur.esler hep birbirini suclar.genelde esim bakarken bisey olur ama bu defa da sen neden yoktun diye kizar.. :)uzulme bosver.kizginlikla olur oyle seyler.
Parisi goremedim.paris ses ver..dogurdun mu yoksa..biravazda insallahh...
Burcakim benim yuzu guzel kalbi guzel arkadasim...seni cook ozledim nehir kizi da..donunce toplanalim.cocuklar da bir araya gelsin..op kizimi gul yuzunden...
Ferdam... Opuyorum seni guzel ogretmenim...
Butun ogretmenlerimin ogretmenler gunu simdiden kutlu mutlu olsun...
Benim egitim bitti sukur.iki gun dinlenicem.pazartesi sabah yolculuk.
Yazmadigim unuftugum varsa affola.hepinizi seviyorum..

sagolun canislarim,
oglum ilk kez 160 ml kadar aptamil devam mamasi + bir miktar anne sutu icip uyudu , 3 saat sonra cigliklar icinde uyandi. zor zapdettik tamamen uyarmadan kesilmedi aglamasi. anlamadim gaz mi oldu midesi mi bozuk, biraz emzirdim baktim daha kotu kivraniyo ayagimda uyuttum. simdi ruyasinda guluyo :KK1:
ust iki disi de patladi patlayacak. arada hala aglamaya basliyo ayagimdayken. uyku yok heralde bana bu gece :KK43:

Tutku hay ben senin cenenin:KK53: hangi sifatla uymusuzum ya avatarlami?? Evet isteyim calisiyorm, cumartesi calisiyorum,1 e kadar calisiyorum hep calisiyorum,hala calisiyorum..uyus:86:

Yazacak bi şey yok da. Selam vermeden gecmiyim dedim.
Estarabim caanim hemsehrim evet belli oldu görevler.
Repu benimki icmiyo biberon. Nasi alustrdun yoksa eskiden de iciyo muydu. 90cc verdim kuştu. Onu da kasikla veriyorum zaten.
Ha simdi evde misafir var. Ben çocuğu salliyorim. Kizim çok kibar uyur anasina çekmiş':)
Su bakiim olacak mi foto

Eklentiler

• $IMG_20131119_115710.jpg
    $IMG_20131119_115710.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 37
Piii lafa gelince hicbiri sözde gezmez cocuktan sikayet edip duruuu ama c.tesi pazar olunca hepsi topuk:63:

Benim icin ayni bugunde diğerleriyle..ahanda ayagimda salliyom sonra islerimi yapicimm..

Baltasar cok düşunceli kizin uykusunu ciddiye almis baya:nazar:

Yazacak bi şey yok da. Selam vermeden gecmiyim dedim.
Estarabim caanim hemsehrim evet belli oldu görevler.
Repu benimki icmiyo biberon. Nasi alustrdun yoksa eskiden de iciyo muydu. 90cc verdim kuştu. Onu da kasikla veriyorum zaten.
Ha simdi evde misafir var. Ben çocuğu salliyorim. Kizim çok kibar uyur anasina çekmiş':)
Su bakiim olacak mi foto

5 aylikken birakmisti biberonu sadece isiriyodu :) uyurken agzina sokarsam 40-50 ml falan ictigi oluyodu. trye gidimce annem alıstırdı.hero baby aldim belki tadini begenir diye onu uyanikken de icmeye basladi. dun aksam aptamil de icti. ama dun gece cok rahatsiz oldu, aptamilden kaynaklanmis olabilir. yeni farkettim kutunun uzerinde 4 hafta icinde tuketin yaziyormus, 2 ayı gectı ben bunu acali :KK43:(( hemen cope attim. sma deneyecegim bu sefer.

İyi akşamlar arkadaşlar
Esterabim bitıful geçmiş olsun iyifir inşallah kuzular

Reputable oğluşun çok tatlı maşallah ne güzel bakmış yerim onu nazar değmesin

Baltasar ben göremiyorum fotoyu bendemi sorun biberon benim de derdim almıyor bu saatten sonra alışırmıki

Dün oğluşa diş buğdayı yaptık komşum yaptı getirdi saolsun birkaç komşum daha geldi oturduk yedik içtik vs istanbuldada doğumgünündede yapayım diyorum nenelere özel

Kizlar saat 12 yi gecti..malum forumun %99 u öğretmen ilk ben kutliyim dedim..Hepinizin öğrmenler günü kutlu olsun canlar..sizi seviyorum..

Repu oğlun ne tatliymis. Çitlembik. Adi ne.
Yasemin oğlun neler yapmis oyle ya darisi bizim basimiza. Desteksiz ayakta duruyor muydu. Onu da mi yeni yapti.

İnşallah canım bi anda şaşırtıyolar insanı desteksiz epey zaman oldu duruyoda adım atmaya yeni yeltendi bir iki adım atıp uçuyo ayağını yerden kesmek istemiyo çok sağlamcı adam.

Bütün öğretmen ve eğitim fakültesi mezunu annelerin öğretmeler günü kutlu mutlu huzurlu olsun inş.
Herkes oğlu pilot olsun doktor olsun afilli ne varsa ol olsun ister ben oğlum öğretmen olsun istiyorum haftasonu yatsın yaz tatilinde yatsın gezsin eğlensin kendine ailesine ayıracak vakti olsun istiyorum.Tosunum benim hayatını rahat geçirirsin inş.(ve bütün bebişler)

gecenin saat ikisi olmuş çenem açıldı yine sen haklıymışsın burçak:KK1:
Ya bu adam saat başı kalkıyo bu ne yaaa yatsam nolcak uyuycakmıyım sanki yatmıyom lan yatmıyoooom nolcaksa olsun artık.:KK36::KK35:

günaydın layyn :KK53:

aktif olamamışım iki gün çok büyük kayıp :86:

sular kesik dünden beri çok atarlıyım heee :KK51: söylentiler var bugün gelir diyolaaaa.,

eti dutku ben geçmişi okumuyom ondan nicedir çoğu şeyi kaçırmalarım :KK51: maaşallah Burak beye :KK54: ayrıca Buğra nın dişi dün patladı neeaaabeer :111: 3 gündür faaliyette idi zaten :KK53:

X