2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Gunaydin kizlar

Forumdaki tum ogretmen bacilarimin bu ozel gununu kutluyorum :21:

Bnim kiz artikin yuruyoo gibi tay duruyoo sonra 3-4 adim atiyoo sonra yine duruyooo ve yine adimliyoo sonrada oturuyoooo ve kendini alkisliyooo deli mi ne :nazar::KK52:

Ne ypniz valla uykular pic oldu bizimde 2 saat arsyla uyaniyoz sebebsiz :KK19:

Opuyam sizi zilliler vede seviyamnmn :KK37: ve de .........anladiniz siz onu:KK9::KK52:

Slm kızlarrr
Vaveeee hayırlı olsun dişiniz inan kendi dişimiz çıkmış kadar çokk sevindim :KK53::KK53: bide selermim kurtulsa tamamdır:)))
Bitufullll saol canmmmm nişantaşını aradık varmış beden eşimin bi arkadaşına da sölemiştik dün almış yarın yolluycakkk .. Uyumsuz olduğun sıfat. " cimcime" :))
Dün oğlana tay çöreği yaptık çok eğlenceli geçti..annem ince ince 3-5 çıta yapmış sırtına bağladık oduncu misali:)) sokakta onunla yürüdü komşularda bakıyo falan çok komikti.. Yarın işşşş var.3 gündür tatil yapıyodum iyiydi böle yaaaa:KK43:((

Estarabim bunlar beceremeyince sinir yapıyorlar tatlım boşver sen. Dün de bizim bıdığı yıkadık beraber hay yıkamaz olaydık bir bodyi giydiremiyor sonra bana tonla laf sayıyor. Sonra da hiçbir şey olmamış gibi konuşuyor. Tabi ben indirir miyim yelkenleri hemen yokkk! Biraz uyuzluk yaptıktan sonra hadi neyse didim :KK9:

Tutkucan iyi yapmışsın valla, gez anacım vakit bulduysan. Kayınvaliden kayınvalidesinden kaçıyor he o da iyiymiş :KK52:

Repucum çok tatlı olmuş bu be Nazar Bir de şaşkın şaşkın bakmış bunlar da ne der gibi :KK9:

Bu saatlerde ne zaman girsem esrarengiz bir ziyaretçi oluyor, selam ziyaretçi :KK3:

İyi geceler tatlimlar... Oglani doyurdum yatirdim da uyanmisken bakayim dedim..gunduz yazmaya firsatim olamiyor.ozledimm siziii...
Repumm ay ne tatli olmus sipam ya..saskin bakisini yiriimmm....op guzel yanakarindan.masallah kuzuma..
Tutkumm..gule gule giysin pasam cicilerini...yakisir karizmatik ogluma...masallah.kilo boyu da artti..bos yere uzuldun.tutkum ben de bakmak isterdim de dedigim gibi uzakim avmlere.. :)
Yaseminim masallah canim pasama...darisi bizim basimiza yuruseler de rahatlasak.op yakisiklimi.
Bitufulum gecmis olsun canim..bizimki de yurutecle cok kere yere kapaklandi.Allah korusun yavrularimizi..sarkik yanaklarindan op pasami...
Estarabim size de gecmis olsun guzelim.dusme anlari bizde de hep gerginlik olur.esler hep birbirini suclar.genelde esim bakarken bisey olur ama bu defa da sen neden yoktun diye kizar.. :)uzulme bosver.kizginlikla olur oyle seyler.
Parisi goremedim.paris ses ver..dogurdun mu yoksa..biravazda insallahh...
Burcakim benim yuzu guzel kalbi guzel arkadasim...seni cook ozledim nehir kizi da..donunce toplanalim.cocuklar da bir araya gelsin..op kizimi gul yuzunden...
Ferdam... Opuyorum seni guzel ogretmenim...
Butun ogretmenlerimin ogretmenler gunu simdiden kutlu mutlu olsun...
Benim egitim bitti sukur.iki gun dinlenicem.pazartesi sabah yolculuk.
Yazmadigim unuftugum varsa affola.hepinizi seviyorum..

İyi akşamlar arkadaşlar
Esterabim bitıful geçmiş olsun iyifir inşallah kuzular

Reputable oğluşun çok tatlı maşallah ne güzel bakmış yerim onu nazar değmesin

Baltasar ben göremiyorum fotoyu bendemi sorun biberon benim de derdim almıyor bu saatten sonra alışırmıki

Dün oğluşa diş buğdayı yaptık komşum yaptı getirdi saolsun birkaç komşum daha geldi oturduk yedik içtik vs istanbuldada doğumgünündede yapayım diyorum nenelere özel
sağolun kızlar, 24 saat surat yaptım sonunda yumuşadım artık:) evlilik hayatımızda en çok kavgayı şu temizlikten dolayı yapıoyruz :) temizlik esnasında düştü diye kızdı zaten, ben ona dağınıksın diye kızarım o bana fazla temizsin kasma diye..erkek kadın farklı farklı,...sevilmeseler çekilir dert değil sıpalar:KK33:yine de Allah yanımızdan eksik etmesin onları:KK16:

İyi akşamlarr
Öğretmen arkadaşlar öğretmenler gününüz kutlu olsun allah sizi başımızdan eksik etmesin
Vave hayırlı olsun bundan sonrasıda pıt pıt gelsin peşpeşe :)
Tutku add maşallah hayırlı olsun darısı bizimkilerin başına

Son düzenleme:
Ogretmenler gunumuzu kutlayan butun arkadaslara tesekkurler.. Ben de butun meslektaslarimin gununu kutluyorum..
Vavemmm...hayirli olsun disiniz.ama demistim bu defa dis geliyor icime dogdu diye.. :) darisi selermin basina.:)
Add masallah denizime... Ne sevimlidir cimcime... Op yerime.. :)
Yarin sabah yolculuk var.. Oglusum rahat durur insallah.
Herkese sevgi ve saygilarimi sunuyorum... :))

Ogretmenler gunumuzu kutlayan butun arkadaslara tesekkurler.. Ben de butun meslektaslarimin gununu kutluyorum..
Vavemmm...hayirli olsun disiniz.ama demistim bu defa dis geliyor icime dogdu diye.. :) darisi selermin basina.:)

hayırlı yolculuklar ruzam

günaydın layyn :KK53:

aktif olamamışım iki gün çok büyük kayıp :86:

sular kesik dünden beri çok atarlıyım heee :KK51: söylentiler var bugün gelir diyolaaaa.,

eti dutku ben geçmişi okumuyom ondan nicedir çoğu şeyi kaçırmalarım :KK51: maaşallah Burak beye :KK54: ayrıca Buğra nın dişi dün patladı neeaaabeer :111: 3 gündür faaliyette idi zaten :KK53:

sonunda beee, hayırlı olsun sapasağlam dişleri olsun inşallah

Gunaydin kizlar

Forumdaki tum ogretmen bacilarimin bu ozel gununu kutluyorum :21:

Bnim kiz artikin yuruyoo gibi tay duruyoo sonra 3-4 adim atiyoo sonra yine duruyooo ve yine adimliyoo sonrada oturuyoooo ve kendini alkisliyooo deli mi ne :nazar::KK52:

Ne ypniz valla uykular pic oldu bizimde 2 saat arsyla uyaniyoz sebebsiz :KK19:

Opuyam sizi zilliler vede seviyamnmn :KK37: ve de .........anladiniz siz onu:KK9::KK52:
ananmm maaşallah tatlı kuşa..

Slm kızlarrr
Vaveeee hayırlı olsun dişiniz inan kendi dişimiz çıkmış kadar çokk sevindim :KK53::KK53: bide selermim kurtulsa tamamdır:)))
Bitufullll saol canmmmm nişantaşını aradık varmış beden eşimin bi arkadaşına da sölemiştik dün almış yarın yolluycakkk .. Uyumsuz olduğun sıfat. " cimcime" :))
Dün oğlana tay çöreği yaptık çok eğlenceli geçti..annem ince ince 3-5 çıta yapmış sırtına bağladık oduncu misali:)) sokakta onunla yürüdü komşularda bakıyo falan çok komikti.. Yarın işşşş var.3 gündür tatil yapıyodum iyiydi böle yaaaa:KK43:((

tay çöreği ne ki ?

seninde kutlu olsun canım. hayırlı yolculuklar şimdiden,inşallah yol boyunca uyuya uyuya gider :)

canım benım sağol :KK54: hayırlı yolculuklar sana, huzulu gecsın yolculuğunuz :KK19:

fulya we esterapim teşekkürler canlar :KK54:

bir de ben kutlamamışım topunuzun öğretmenler gününüz kutlu olsun :KK51: :KK71: :KK71: :KK71:

Yazacak bi şey yok da. Selam vermeden gecmiyim dedim.
Estarabim caanim hemsehrim evet belli oldu görevler.
Repu benimki icmiyo biberon. Nasi alustrdun yoksa eskiden de iciyo muydu. 90cc verdim kuştu. Onu da kasikla veriyorum zaten.
Ha simdi evde misafir var. Ben çocuğu salliyorim. Kizim çok kibar uyur anasina çekmiş':)
Su bakiim olacak mi foto
benim görümcem de aynı böyle uyur sürekli parmağı yüzünde bi yerlerinde, düşünür vaziyette,maaşallah kuzuya,mışıl mışıl uyusun büyüsün.. müdürün mü söyledi bizimki daha söylemedi de netten de mebbisten falan öğreniliyo mu ki ?

Slm kızlarrr
Tutku bu bursada daha neler duycam ben...tay coregi de ne bacim... :) amma sosyetiksiniz he..
Arkadaşlar siz menenjit aşısı yaptırdınız mı yada yaptırcakmısınız ? Dr larınızın görüşü nedir ?
Ne zaman yapiliyor canim.
Yazacak bi şey yok da. Selam vermeden gecmiyim dedim.
Estarabim caanim hemsehrim evet belli oldu görevler.
Repu benimki icmiyo biberon. Nasi alustrdun yoksa eskiden de iciyo muydu. 90cc verdim kuştu. Onu da kasikla veriyorum zaten.
Ha simdi evde misafir var. Ben çocuğu salliyorim. Kizim çok kibar uyur anasina çekmiş':)
Su bakiim olacak mi foto

Goremedim fotonuzu.ise gidince bakicam hemen.eminim cook tatlidir.. :))
İyi dilekleriniz icin cook tesekkurler kizlar... İnsallah rahat durur sipam.gerci bi saat surecek de sabit kalinca 5 dk bile zor duruyor.hadi bakalim hayirlisi..

Ruzacım 2 ayrı firmanın var biri 9. Aydan sonra diğeri 1. Yaştan sonra . Yapılma zamanına göre doz sayısı değişiyor ücretli aşı bakanlık karşılamıyor
Bu arada iyi yolculuklar canım yavruşun üzmez seni umarım rahat geçer

Son düzenleme:
X