2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Ruzacım 2 ayrı firmanın var biri 9. Aydan sonra diğeri 1. Yaştan sonra . Yapılma zamanına göre doz sayısı değişiyor ücretli aşı bakanlık karşılamıyor
Bu arada iyi yolculuklar canım yavruşun üzmez seni umarım rahat geçer

Sagol fulyacim.. Asiyi doktoruma sorarim.ozel asilara pek gerek duymuyorum ama doktor ne dicek bakalim.

Estarabim okula yazi gelmişti ole öğrendik.
Az önce uç yasinda yegenim öğretmenin kutlu olsun teyzecim diyo telefonda. Ben de sizin öğretmeninizi kutluyorum:)
Evim sensin i izledim TVde üzüldüm agladim.
Vave dişi hayirli olsun bugracigin. Nice dişlere inşallah:)iyi geceler herkeslere.

Unutmuşum bende kutlamayı Saat 12 olmadan öğretmenler gününüzü kutluyayım dedim. Başta müdür yardımcımız ruza olmak üzere:KK53::KK53: tüm öğretmen arkadaşlarımı kutluyorummm. İyiki varsınız:)))))
Tay çöreği Bursa da baya yaygın öle şaşalı bi durum yok:))) ekmek hamurundan çörek yaptık dağıttık :))) annem yegenlerımede yapmıştı, hep yaparız diyodu içinde kalmasın yapalım dedim yedik içtik o kadar:))))

öncelikle merhaba...
ne güzel bebekleriniz olmuş büyümüş bile:nazar: güle güle büyüsünler.
sizlere sorum olucak bnde gebeliğin son aylarına girmiş bulunuyom,sorum temizlikle ilgili yani doğum temizliğine dip köşe ne zmn başlanmalı?bu konuda cevaplarınıza ihtiyacım var ve gebeliğin hangi son haftaları ağır geçerde iş yapamam şu an iyiyim her işimi yapıyom ama ağırlaşıcakmıyım?cvplarınız için şimdiden tşk ederim:)

Son düzenleme:
öncelikle merhaba...
sizlere sorum olucak bnde gebeliğin son aylarına girmiş bulunuyom,sorum temizlikle ilgili yani doğum temizliğine dip köşe ne zmn başlanmalı?bu konuda cevaplarınıza ihtiyacım var ve gebeliğin hangi son haftaları ağır geçerde iş yapamam şu an iyiyim her işimi yapıyom ama ağırlaşıcakmıyım?cvplarınız için şimdiden tşk ederim:)

34. haftada evimi taşıdım, o kadar çok temizlik yaptım ki, her adımda kasılıyodum resmen, karnım taş gibi oluyordu. yine de benim oğlan erken gelmedi gününde geldi eşek sıpası :KK1:

Son düzenleme:
bizim fındığın 3.dişi dişi patladı, 4. de yolda. bayağı büyük bi diş :KK50: gerçi o devasa damaktan daha azı beklenemezdi :KK52::KK52:

bugun niyeyse 5 kere kaka yaptı. yarın devam ederse doktora götürecem heralde :KK14:

öncelikle merhaba...

cnm ben senın yerınde olsam 36 hftada bu işlerı kople bıtırmış dogum cantası hazır bır şekılde beklerım cünkü dogum bu zamanı bellı olmaz bazen anıden gelıverebılır

hay beybisss :)
napıosunuz nasılsınız ben bugun tükkandayım yıne.. yıne bır ptesı yıne bir iş günü..
işyerınde kahvaltı yaptıgım ıkı arkadas var,küsüşmüşler,ikisi de ayrı ayrı kahvaltıya caardı benı,dedım kım daa guzel bıse hazırladıysa onla yaparım :KK70: yoksa ıkınızı de sınırsız sevıorum bırı menemen yapmıştı dıerıne nıspet olsun dıye bugun onunlaydım,dierıne dedım yarın senden daa ii bı performans beklıorum :KK70: sanırım ıkısı de onların arasındakı husumetı kullandıgımı farkettı,barışmışlar yarın da benı kahvaltıya caarmıcaklarmıs,nıe onları barıstırmaya calışmamısım bıdı bıdı, napalım kader utansın :)))

akşam olsa da eve gıtsek bırden buraya nasıl atladıgımı ben de bılmıorum ama napalım içimdekı en buyuk arzu bu :KK70:

bu arada menenjit aşısını ben yaptırıcam nehıre,gecen de gıdıcektık,grıp dıye erteledık aşıyı.. ben doktorumuza guvenıorum ben kendı oğluma yaptırdım o yuzden içim raat sız de yaptırın dedı.. bı yakın arkadasım da var cocuk doktoru o da onerdı.. eşim bıraz sıkıntılı bu gunlerde o toparlansın gidip yaptırıciiz :KK66:

huhuww tay çöregını bılmıodum ben tutku,bnm kızımın neyı eksık benım de yapmam lazım,herseyı yapmam heryere yetişmem en süper en birinci bnm olmam lazım :)

buralardayım yazın bişiler cvp verıım ,hehe bı topık gördüm gecende fal bakıodu bole,pro uyeysen sana bedava fal bakıolar fılan,vave aramızda tek beyaz yakalı asillerden sen varsın,baktırsana merak edıorum bacım :)

Son düzenleme:
Purcak ben baktirmam künahh :KK53: sen ic fotografla baktiririm :KK53:

Baltasar sagul bacim

Baska bana ilişen falan yoksa kaciiim ben :86:

Operim topunuzu buralardayim sinsi sinsi izlemedeyim :KK53:

Yağmurlu ve kasvetli Bursa dan selamlarr
Sabah beri durmadan yapıyor yağmurr bereket mübarekk:KK66:)
Repu dişiniz hayırlı olsun canm.
Burçakım tay çöreği bilir aslında kv sor ona.diş buğdayı yaptınmı??? Ben yapamadım yaaa şölee masayı donatıpp üstünede "dişim çıktı" parti yazısı yazdıramadımmm:KK53::KK53::KK53: bugun yemeğe çıkmadım kurumda bişiler atıştırıyorumm. Bugun annemlerin akraba günü var sabah oğlanı alıp gittiler bende çıkışta gidicem teyzem arnavut böreğiii yapıcakmışşş ba yı lı yo rummmm. Şu böreğe yaaaa:KK53::KK53::KK53:
akşam kp aradı eşime diyorki yarın geliyoruz dimi burağa bakmaya eşimde yok kvler gelcek dedi. Halaaa aaa biz gelcez diye biliyoduk falan diyo:KK53::KK53: eşimde kv ler gelcek dedi.2 haftadır baktılar ya sanırım devamlı gelicekler sandılar:KK53::KK53: yaww Allah razı olsun kp çok iyidir ama karı gibi çok yılışık sinir oluyorum yaaa.gecen burak kilo almış diyorum eeee ben o kadar yesin diye uğraşıyorum peşinde koşuyorum diyor:KK53::KK53: ulaa zaten 4 gün oldu 3 te çıkmaya başlayalı:)) hep 12 de geliyordum bi yumurta peynir süt veriyolardı.bide bigün eşim izinliydi onlar burağa bakmaya gelmişti ben işten geldim eşim kv içerde oturuyor ben mutfakta yemek yiyorum kp gelmiş yanıma anlatıyo da anlatıyoo işte mahallede şöyle oldu bu oldu falan:KK53::27; yaaa ba na nee mübarek insan ba na neee:))))

Repu diş yapiyodur belki bizimki öyle. Her diste bol kaka yapar.
Ya memelerimi çok acitiyo ya. Emerken elleriyle itiyo. Ve çok emiyo ya. Yaninda olduğum her anda saldiriyo. AC tok farketmiyo. Sizinkiler de boyle mu ya. Amma çok ya demisim.

Ya memelerimi çok acitiyo ya. Emerken elleriyle itiyo. Ve çok emiyo ya. Yaninda olduğum her anda saldiriyo. AC tok farketmiyo. Sizinkiler de boyle mu ya. Amma çok ya demisim.

Yelda benim oğlan meme almıyor sağıyorum. Çok özenirdim meme düşkünü bebelere hep yakamda olsun beni arasın derdim ama şimdi anlıyorum ki belli zamandan sonra süt olmasada bağımlı oluyorlar. Allah kolaylık versin zor gerçektenn

Sarı böcüğümmmmmm:))))

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 57
Şimdi farkettim 2013 ocak anneleri ni görsellerde aratınca bazı bebişlerimizin resimleri çıkıyor:))) bide bitıfılın profil resmi çıkıyor:KK53:

Sarı böcüğümmmmmm:))))
hic kpye kizma bak nasil bakmis :KK33: yerim ben o bogumlu kollari. benim oglanin hic bogumu yok yaaaa :KK5:

bakalim canim ins oyledir. devam ederse goturucem dra.
benimki de her memeyi gorusunde saldiriyo. azcik evde dekolteyle dolassam gozler hep orda :KK9:

bizim fındığın 3.dişi dişi patladı, 4. de yolda. bayağı büyük bi diş :KK50: gerçi o devasa damaktan daha azı beklenemezdi :KK52::KK52:

bugun niyeyse 5 kere kaka yaptı. yarın devam ederse doktora götürecem heralde :KK14:

cnm ben senın yerınde olsam 36 hftada bu işlerı kople bıtırmış dogum cantası hazır bır şekılde beklerım cünkü dogum bu zamanı bellı olmaz bazen anıden gelıverebılır

tşk ederim kızlar cvplarınız içi:)
bnde bu hafta sonu başlamayı düşünüyodum,erkenmi geçmi diye sizlere sormak istedim tecrübe bakımından.
çevremde duyduğum kadarıyla son haftada doğum yapan pek yok.
bebişlerinizi güle güle büyütün anneleri:)

Tutku yerim ben o tombalak tosbayi yaaa maasallah

Nerde ahali :KK53:

Bizim su hala kesik.. oy benim dertli basiiiiiim. Bugun de gelmezse belediyeye suikast girisimim olacak,yarin bu saatlerde izlersiniz tv den :KK53:

Kizlar ya giremiyorum artik eskisi gibi hep action halindeyim ama cok ozledim sizi cok:KK43:

Tutku masallah ona cok tatli yatakta tam kendini atma boyutundaymis fenaa..

Ya hakketen görsellerde aratinca benim foto niye cikiyo hadi avatar normal ruza kaganin falanda cikiyoda, buraya o kadar foto eklendi sadece benimkinin yurutecli fotosu cıkiyo 2013 ocak anneleri deyince ilginc:KK53:

X