2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
benim oğlan sallarken arkaya elini uzatıp ayağımı tutuyor :111: :111: şekle giriyorum hep sallarken yaaa

evet tatlım.ona gidiyoruz.ohh ne güzel gezin başbaşa.benim yerime de gez çarşıda.özledim valla çarşıya çıkmayı..

bebemmm...... seni kimler üzdü söyle bakayım bana.... ben döverim onları.... :KK4:

burçakım candır,
çaya bandır bandır,
burçakım ilaçtır,
ye bandır bandır.... :KK53:

keyfin yerine geldi mi bebem.... :KK19: yirim seni.... :KK19:

anem valla tam erkek olmuş ya kız... maşallah kuzuma.. yerim... :nazar::nazar: ben bu sandalyeyi bi yerden hatırlıyorum ama... :44:

Ehe saol ruzam iyiym öperm:KK16::KK16:

Yarn önemli bi toplanti war,ck ciddi olmam lazm:KK51::KK51: bu gecedn cddi olmaya bslamaya karar werdm bünyem anck alisir:KK33:

benim oğlan sallarken arkaya elini uzatıp ayağımı tutuyor :111: :111: şekle giriyorum hep sallarken yaaa

Yirimmm posuruk ellerini yaa..topuklarim kopuyo buna bi care bulmak lazim..

Yarn önemli bi toplanti war,ck ciddi olmam lazm:KK51::KK51: bu gecedn cddi olmaya bslamaya karar werdm bünyem anck alisir:KK33:

Gercekten gozluk takinca purcak hanim diyesim geldi.bende ise yaradi yani

Bitirmem gerekn bir kitap war 1 haftadir 57.sayfadayim neden acaba :KK53: ayni cumleyi okuyup duruyorüm :111:

Yasemin bacim hosgelmiss sefalar getirmisssss..

Sayfayi doldurakta kimse gecmisi okumasin zaten her gelen ay kizlar gecmisi okuyamicam naaaaberrrr diyip gideyoo..herkes bi yogun bi yogun biz

Demirbas kamillerrr:KK53:

anaaam okuya okuya zor yetiştim son sayfaya tosunum öyle elleri bırakıyo sevinip duruyo kendi kendime durdum diye oyuncak almaktan vazgeçtim adam o kadar para verdiğim oyuncaklara bakmıyo sağda solda bulduğu börtü böcek damacana ucu su şişesi kapağı v.s ilgilenip duruyo
tutku pastan harika görünüyo bebeğinede maşallah adımlarını yerim küçük dolmalarını öne öne atacaklar yavrular.:KK55:
selerm başın sağolsun Allah rahmet eylesin.
vave komsuluktan nefret etmek üzereyim bende alt komsudan şikayetçiyim adamın sigara dumanı bebeğimi zehirlemeye devam ediyo benimde adamın kafasını kırasım geliyo:KK4:
burçak bebek 9da uyuyo ben gece 2-3 arası ancak uyuyabiliyorum seninde gözüm üstünde bituful ve seninle saatler hep çakışıyo görmedim sanmayın:KK53:

Aynen mesleki bi dil kullanp arada kmsenin anlamadgi cümleler kurmali,konusurken esler werip kisa duraklamalar yapmayalm,arada amir d sacmalyck muhtemeln bi d onun arkasini toplamak war,yarin mühim gün,mühimi sewdm yarn cümle içind d kullanirm artk:KK51:

Purcak ergenmisin sen???

D leri ayri yazmalar falan bizden utanmiyosun burdaki türkce örtmenlerinden utan..

Yasemincim senle cakisiyos evet:))

iki diş daha patlamış vatana millete hayırlı olsun ama hala katıları yutamıyoruz
bebelac muhallebisi almıstım çocuğun sağı solu kızarmış uyuz oldum muhallebi evde nasıl yapılıyo bilen gören varsa bi tarif yazabilirmi

X