Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bıtuful bebeğin gerçekten 3,5 saat uyudumu?
ikinci sorum uyuyan bebeği gerçekten uyandırdınmı?
Pitiful sayfa benim ustumeee tapusunu kekeçe ile susledim bir ara cekip eklerim
O açmışti dimi topigi.. ah ne zor ya..
iki diş daha patlamış vatana millete hayırlı olsun ama hala katıları yutamıyoruz
bebelac muhallebisi almıstım çocuğun sağı solu kızarmış uyuz oldum muhallebi evde nasıl yapılıyo bilen gören varsa bi tarif yazabilirmi
Copemi atiyon yazik ya vercek birileri olsa iyi olur..benim merdivencim var her ay ona koca poset yapiyorum 6 aylik bebegi var ikimizde cok mutlu oluyoruz..bende kiyafetleri tam aliyorum hopp kucucuk oluyo 2 hafta sonra...ogrenemedim su isi..
amanin mor koyun me-eeeler gelir
amanin dağları deler gelir
He hee alem bunlar yaa benimki de kalkıp gitmeye çalışıyoo :)benim oğlan sallarken arkaya elini uzatıp ayağımı tutuyor :111: :111: şekle giriyorum hep sallarken yaaa
Valla aynısı bende de başladı, evden bir şeyler attıkça rahatlıyorum, hatta bazen daha ne atabilirim gözüyle süzüyorum etrafı :) Yakın zamanda taşınma işi var, herhalde vitrin filan bırakmıycam evde, az eşya çok huzur :)attım gitti zaten kutuyu başka bakıcam bende daha şu hazır mamaları bi türlü keşfedemedim dene dene at
bu arada atmaya bayılıyorum ya yakında evde eşya bırakmıcam beşiği yürüteci ıvırı zıvırı attıkça rahatlıyorum benim durumda vahim herhal burçak
He hee alem bunlar yaa benimki de kalkıp gitmeye çalışıyoo :)
Valla aynısı bende de başladı, evden bir şeyler attıkça rahatlıyorum, hatta bazen daha ne atabilirim gözüyle süzüyorum etrafı :) Yakın zamanda taşınma işi var, herhalde vitrin filan bırakmıycam evde, az eşya çok huzur :)