2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Aa d lerimi tekrar kontrol ettm dogru ama söle bkim xukaradaki cümled hangi d hatali:KK51:

bıtuful bebeğin gerçekten 3,5 saat uyudumu?
ikinci sorum uyuyan bebeği gerçekten uyandırdınmı?

Ahaha evet canim uyudu o gune mahsus biseydi ama agri kesici rahatlatti heralde..

Ya bu arada 6 tane birden patlatiyo galba ust damagi bembeyaz tam sira:KK53: o yuzden perisaniz ve 1 aydir hastayiz

Baska bi markanin denesen yasemin..

Bende bi tarif var ama zahmetli o yuzden hic vermiyim..

attım gitti zaten kutuyu başka bakıcam bende daha şu hazır mamaları bi türlü keşfedemedim dene dene at
bu arada atmaya bayılıyorum ya yakında evde eşya bırakmıcam beşiği yürüteci ıvırı zıvırı attıkça rahatlıyorum benim durumda vahim herhal burçak

iki diş daha patlamış vatana millete hayırlı olsun ama hala katıları yutamıyoruz
bebelac muhallebisi almıstım çocuğun sağı solu kızarmış uyuz oldum muhallebi evde nasıl yapılıyo bilen gören varsa bi tarif yazabilirmi

Muhallebi tarifi vereyim anamınki çok güzel oluyorrrrrrrr:

1 kilo süte 1 su bardağından biraz az pirinç unu
yarım çay bardağı şeker
şekerini hemen karıştırınca bakıp ayarlayabilirsin çok şekerli seviyorsan daha şekerli yapabilirsin
ama bence bu tam karar oluyor
pirin ununuda bir yapar bakarsın daha koyu istersen bir dahakine daha fazla yoksa
daha suluda istersen bir dahakine daha az pirinç unuyla yaparsın sonrakilerde kendin ayarlarsın
şekerimmmmmmmm öpüyorummm muuccckkkkkk byyyy

Copemi atiyon yazik ya vercek birileri olsa iyi olur..benim merdivencim var her ay ona koca poset yapiyorum 6 aylik bebegi var ikimizde cok mutlu oluyoruz..bende kiyafetleri tam aliyorum hopp kucucuk oluyo 2 hafta sonra...ogrenemedim su isi..

Aayy Allah rahmet eylesin ben tanımıyorum ama ayshe ismini bile duyunca tüylerim ayağa kalkıyo:KK14: çok üzülmüştüm bi arkadaşı yazmıştı o yazısını görünce bir an başım agelmiş gibi hissettim Allah sabır versin:KK5:
Eylem tarifi denicem sağol ama sorum olacak inek sütü kullanıyomusun bebeğin muhallebisinde ben daha hiç vermedim süt

Oooo eylem gelmis acilinn..

Yasemin sen eylemi dinliyim 1 kio sutle yapma tabi..daha az yap teze teze olsun..

Ben gidiyom ya bu kadar aktiflik yeter yüzüm eskidi:KK51:

Tutku gelip yarin ne aktifsin gene dicek..

Copemi atiyon yazik ya vercek birileri olsa iyi olur..benim merdivencim var her ay ona koca poset yapiyorum 6 aylik bebegi var ikimizde cok mutlu oluyoruz..bende kiyafetleri tam aliyorum hopp kucucuk oluyo 2 hafta sonra...ogrenemedim su isi..

bitufl daha hayatta kimseye bişey vermem atarım daha iyi en son öküzün birine zeytinyağı verdim saf doğal bebeğim için hataydan özel getirttiğim kocasıyla kavga etmiş sen bebeğe olur olmaz şeyler veriyosun diye kızmış kocası mal bana anlatıyo sebep olmusum gibi bu olayı boğacaktım az kaldı şimdi mamayı veririm bebeğe alerji olur sonucu düşünmek bile istemiyorum kriz geçiririm elimden bi kaza çıkar.

Pitful ne guzel kuculenleri werecegin birileri warmis. Burda kimse yok. Teklif edince ihtiyacimiz yok diyorlar.boyle bir yer gormedim ben.

benim oğlan sallarken arkaya elini uzatıp ayağımı tutuyor :111: :111: şekle giriyorum hep sallarken yaaa
He hee alem bunlar yaa benimki de kalkıp gitmeye çalışıyoo :)
attım gitti zaten kutuyu başka bakıcam bende daha şu hazır mamaları bi türlü keşfedemedim dene dene at
bu arada atmaya bayılıyorum ya yakında evde eşya bırakmıcam beşiği yürüteci ıvırı zıvırı attıkça rahatlıyorum benim durumda vahim herhal burçak
Valla aynısı bende de başladı, evden bir şeyler attıkça rahatlıyorum, hatta bazen daha ne atabilirim gözüyle süzüyorum etrafı :) Yakın zamanda taşınma işi var, herhalde vitrin filan bırakmıycam evde, az eşya çok huzur :)

He hee alem bunlar yaa benimki de kalkıp gitmeye çalışıyoo :)

Valla aynısı bende de başladı, evden bir şeyler attıkça rahatlıyorum, hatta bazen daha ne atabilirim gözüyle süzüyorum etrafı :) Yakın zamanda taşınma işi var, herhalde vitrin filan bırakmıycam evde, az eşya çok huzur :)

aynen başta kalkmaya çalışıyör sonra ayağıma dokunmayaa :KK53:

nassın hocam bu arada hava nasıl oralarda :KK53:bir hal hatır sorayım eksik etmeyeyim :KK53:

X