Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anam gece kuşu diyorsunuz ben geliyorum siz yoksunuz nerdesiniz bakem hu huuuuuv Ben kocişle kardeş kardeş dizi seyrediyorum netten valla :)
Sağol canım Allah razı olsun iyilik sağlık sen nasılsın Buğracık nasıl?aynen başta kalkmaya çalışıyör sonra ayağıma dokunmayaa
nassın hocam bu arada hava nasıl oralarda bir hal hatır sorayım eksik etmeyeyim
Sağol canım Allah razı olsun iyilik sağlık sen nasılsın Buğracık nasıl?
Aaa ne sacma insanlarmis onlar yok Allahtan burda vercek cok adam var..Keske biride bana saf zeytinyagi verse öper basima korum ne guzel..haklisin yasemin..
Hayirli olsun vave bi sanat daha ekle fotografcilikk yakisirrrrrrrr...
Günaydin yavrular..
Repucum su saatte sunu yapicam diye plan yapmazsan hic bisey olmuyo..bazilari daha aktif bazilari yavas.benim 1 saatte yaptigim isi belki sen 10 da yapiyosundur o yuzden takilma sen kendine gore calis..yetisemiyosan calisma bence kendini yipratma..ben gidiyorum mesela 3 te evi topluyorum..oglani yikayip doyurup uyutuyorum ikindi vakti.yemek yapiyorum.kalkincada bi evin ustunden geciyorum bi supurge yada vileda.haftasonu kapsamli temizlik yapiyorum esimle sagolsun..gece o uyuduktan sonra mutfagimi topluyorum temizliyorum camasirlari hallediyorum Gece 2 de yatiyorum..sabah 7 de mesai yine 4 saatlik uykuya alisiyo bunye..cok buyutme ev islerini gozunde..zaten bende eskisi kadar umursamiyorum napiyim..
Kagancim benim esimde kiziyo bakma aksam pc de isi vardida bende takildim..bundan sonra bellli saatlerde girebilecem sabah isteyken bide sagim yaparken o kadar..zaten eve gidince oglan yatana kadar hic giremiyorum firsat yok nabalim takiliyoz iste
Paris bizdede ayni dert var cogu gun birimiz koltukta yatiyoruz sen hamilesin bide rahat yatman lazim yolla gitsin koltuga
nasılsınız umarım güne iyi başlamışsınızdır
bugün CUMAAAAAAAAAAAA amanın ne güzelllllllllllllllllllllllllll
offff nedir benim bu cektigim ya cocuk ikide bi aglar koca horul horul uyutmaz sinir oldum gece gece bi rahat yok:95::95::95::95::95:
yetisemiyorum, beceremiyorum, yetemiyorum.
planliyorum planlamaktan uyuyamiyroum gunler yetmiyor geceleri uyumadan yapamiyorum.
depresyondayim
sizler nasil basariyorsunuz? :113::95:
Yeni bir gunun sabahindan hepinize merhaba laaaaynnnn :86:
Slm appplaaaaa... Hakkat buranın en büyüğü kim aceppp????
okudum...okudum...okudum ama aklımda bişey kalmadı
vave hayırlı olsun güzel çekimler,
paris vur tepikle kocanı da uyansın bazen benimkide homurduyo
hemen dürtüyorum,hatta yavaş nefes al diye bile uyandırdığım oluyor,
bitfl yine gecelere akmışsın bacısı benim kocam kızıyo akşam bi muhabbet edelm
ne ki interneti kapattırcam deyooo tehdit
burçak kolay gelsin toplantında,bizde veli toplantısından başka bişey bilmiyos
o da kimseyi susturamıyrm ki konuşayım karizmatik olmuşsun gözlüklen
Tubacımm yaaa şu veli toplantılarında niye durmadan para istiyonuzzzz yeğenlerimin toplantılarına giderdim sürekli dergi parası, spor parası, sergi parasııı... Ve itiraf ediyorum verdiğiniz performans ödevlerinin hepsinii anneler ve ablalar yapıyooo boşunaaa eziyet, masrafff:)))) bu sorunları bakana iletiver cicim
He hee alem bunlar yaa benimki de kalkıp gitmeye çalışıyoo :)
Valla aynısı bende de başladı, evden bir şeyler attıkça rahatlıyorum, hatta bazen daha ne atabilirim gözüyle süzüyorum etrafı :) Yakın zamanda taşınma işi var, herhalde vitrin filan bırakmıycam evde, az eşya çok huzur :)
Ya bende tam tersi , atamıyorum yaaa ( sürekli bu lazım olur şu dursun falan, yeni eşya da alıyorum,, bu sefer bi yıgın kıyfetim varmış gibi duruyor.kalabalıktan başka bişi değil..
Ben gidiyom ya bu kadar aktiflik yeter yüzüm eskidi
Tutku gelip yarin ne aktifsin gene dicek..
Yüzüm eskidi diyorsun hala buralardasın bidılcussssss..
Sen kpss ye girdinmi?? Sizin bölümün Puanları düşük mü?
Sütleri buzlukta olup bebeği içmeyen biri vardı , unuttum kım oldugunu,
başlarda benım ki de tadını sevmiyordu, milupanın anne sütüyle hazırlanan 7 tahılllı gece tahılı var onunla karıştırıp verebılırsın.kahvaltılısı olanda var ama oğlum onu sevmedi. Gece tahılını sevıyor bi dene istersen,, içine bazen muz , armut katıyorum güzel yiyor.. Değerlendir sütleri boşa gitmesin yazık gunah..
Kızlar benım bebeğim geceleri çook sık ve hep ağlayarak uyanıyor ama be ağlamak çığlık çığlığaaa sizde de böle olan varmı?
Bide ben 15 gundur her sabah 1 çay kaşığı keçi boynuzu pekmezi veriyorum tadı guzel çilikolatayı andırıyor.sanki biraz iştahı açıldı gibi ama kilo almıyor o ayrı mesele çılgınlar gibi dolanıyo evde.gecen banyoya gitmiş klozete koymuş ellerini hemen yıkadım yetişemesem içine dalacak deli çocuk yaaa Allah korusun,,,,,