- 9 Ocak 2009
- 1.482
- 24
kestirdik ferdammm artık yok o saçlar...
Oyyy adam olmuş annesi buu şimdi bilmiş bilmiş konuşmaya başlıycak sankim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kestirdik ferdammm artık yok o saçlar...
Kolay gele canım ya bu bıdıklar büyüyüp hareketlendikçe altını üstünü değiştirmek bile acayip efor sarf ettiriyor valla bir bakıyorum kan ter içinde kalmışım Tatlı çikolata kısa bir süre için iyi geliyor, ama sonra yine yorgunluk... Kendin de en azından böyle zamanlarda vitamin kullan bünyen zayıflamasın. Meyve kuruları filan koy sağa sola gördükçe atarsın ağzına. Bir de mükemmel olmaya uğraşma, bedenen yorulmaktan daha beter oluyor ruhen yorulmak, boşver olduğu kadar...
aynen öyle alt açmak,yemek yedirmek bu kadar yorar mı, yoruyo valla! bi de okuldaki minik farelerle uğraş.bu yorgunluğumun tek iyi yanı o kadar yememe rağmen koşuşturmacada 2, 3 kilo vermem,bunu düşünüp bi nebze yorgunluğumu alıyorum
doğru tespit!her şeyim tastamam olsun istiyorum,saat veriyorum mesela kendime 1 saatte şu şu işleri yapıcam bitmezse de devam etmicem bırakıp dinlenicem diyorum ama nerdee üstünden kaç saat geçmiş oluyo ben daha onu onu yapıcam derdindeyim.zaman planlamamı daha iyi yapmam sanırım. vitamin alabiliyo muyuz emzirirken ? ne güzel kitap okumaya zaman ayırıyosun ben de ayırıcam fazla ara verdim,okudukça paylaşalım fikrimiz olsun
Offfff poffffffff
Fenalardayim biyerlere gidip çığlıklar atasim var
Elevit alırsın canım en azından, özellikle gıdana dikkat edemediğin vakitlerde. O planları ben de çok yapıyorum ama tutmuyor maalesef Yolum bir saat sürüyor işe, kitabı da o arada okuyorum, evde çooook zor. İşler yetiyor zaten, akşam da kafam almıyor pek :)Kolay gele canım ya bu bıdıklar büyüyüp hareketlendikçe altını üstünü değiştirmek bile acayip efor sarf ettiriyor valla bir bakıyorum kan ter içinde kalmışım Tatlı çikolata kısa bir süre için iyi geliyor, ama sonra yine yorgunluk... Kendin de en azından böyle zamanlarda vitamin kullan bünyen zayıflamasın. Meyve kuruları filan koy sağa sola gördükçe atarsın ağzına. Bir de mükemmel olmaya uğraşma, bedenen yorulmaktan daha beter oluyor ruhen yorulmak, boşver olduğu kadar...
aynen öyle alt açmak,yemek yedirmek bu kadar yorar mı, yoruyo valla! bi de okuldaki minik farelerle uğraş.bu yorgunluğumun tek iyi yanı o kadar yememe rağmen koşuşturmacada 2, 3 kilo vermem,bunu düşünüp bi nebze yorgunluğumu alıyorum
doğru tespit!her şeyim tastamam olsun istiyorum,saat veriyorum mesela kendime 1 saatte şu şu işleri yapıcam bitmezse de devam etmicem bırakıp dinlenicem diyorum ama nerdee üstünden kaç saat geçmiş oluyo ben daha onu onu yapıcam derdindeyim.zaman planlamamı daha iyi yapmam sanırım. vitamin alabiliyo muyuz emzirirken ? ne güzel kitap okumaya zaman ayırıyosun ben de ayırıcam fazla ara verdim,okudukça paylaşalım fikrimiz olsun
İnşaallah bir yolunu bulursun canım ya, iptal olur umarım. Böyle sonradan çıkan işlere uyuz oluyorum )Cumartesi calismiyorum normalde ben aslında ama yıl sonuna kadar her cumartesi mesai varmış
Bunaliiiiiim
Öperim bebeem gel yamacıma sana şefkat gösteririm benGencler selam.uzun zaman oldu yazmayali.ama eskilerdenim hatirlarsiniz. Bir selam vereyim iki hoşbes edeyim ,polemige gireyim istedim.anldigim kadariyla yeni gruplasma dislamalar var.severim ben boyle seyleri.ferda beni de öp cok yalnizim
Bidılcuss özenme kısss gel bursaya da sana da yapam pastacıkkkk..
Seni hala kovmadılarmı ordan sabah beri burdasın beyaaa:))
Ruza bende korkarım canm spiralden falan yaa yinede sen bilin arkidişimm.sen utkuyu kara orkun anadut a götürüyodun dimiii.
Burçakımm. Canparemm ne aktifsin anacımmm yaa maşallahh buluşacagınız zaman yazarsınız müsait olursam bende gelmek isterim:))
Vavemmm napan kızzz yeni tarifler ekle şuraya
Kaynanam burağı özlemiş, eşimi aramış ya siz gelin yemeğe yada biz çaya gelelim diye, gecen hafta da aynısını yapmışlardı gitmiştik. Şimdide eşim dedi ki çoktan dır dışarı çıkmıyoruz burağ a annnemler gelip baksın biz çıkıp yemek yiyelim.bende olur 4 te gelsinler dedim.bende biraz gezerim çarşıda.onları bekliyorum oğlan zaten uyucak.ayagındn bırakmadıkça 2 saat uyuyor 6 ya kadar falan.. çok uykusu var ağlayıp duruyor bekliyom kaynanam gelince uyutsun artık uyanınca severler:))) ohhh be azcık medeniyet görüp para harcıyayım dimi yaaa:)):))
Kafami bozdunuz,btti bu iş:117::117:
Gencler selam.uzun zaman oldu yazmayali.ama eskilerdenim hatirlarsiniz. Bir selam vereyim iki hoşbes edeyim ,polemige gireyim istedim.anldigim kadariyla yeni gruplasma dislamalar var.severim ben boyle seyleri.ferda beni de öp cok yalnizim
ben de cumartesi pazar gidiyorum stajyerim diye öğlene kadar, işe yarar bi şey anlatsalar bari,haftasonu sabahın köründe evden çıkmak çok bunaltıcıCumartesi calismiyorum normalde ben aslında ama yıl sonuna kadar her cumartesi mesai varmış
Bunaliiiiiim
Elevit alırsın canım en azından, özellikle gıdana dikkat edemediğin vakitlerde. O planları ben de çok yapıyorum ama tutmuyor maalesef Yolum bir saat sürüyor işe, kitabı da o arada okuyorum, evde çooook zor. İşler yetiyor zaten, akşam da kafam almıyor pek :)
gıda almada sorunum yok, hatta fazla bile besleniyorum;çünkü çok çabuk acıkıyorum boğazıma engel olamıyorum ama doğumdan sonraki kan değerlerimi merak ediyorum...