2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
bu arada ruzacana aylar önce bı kocaya nasıl iş yaptırılır anafikiriyle uzun bır yazı yazmıştım.. kocaya davranış değiştirme eğitimi verme bıdı bıdısı çerçevesinde:KK37: bizimki bunu tesadüfen okumuş zaten garip bi şeklide nası olduysa tam o sayfa pc de sık kullanılanlarda ekli :KK53::KK53: ve kaldıramıorum:KK53::KK33: bana da o gösterdi,yanı zalim kader ağlarını örmüş ve kocama o sayfayı hem de o cvbı okutmuş:KK52::KK52:
son 3 gündür ne zaman ağzımı açsam bu da davranış değiştirme eğitiminin bi parçası mı dıe alay ediyor benle:KK37::KK37:
hayat sen çok kötüsün bütün emeklerim yıllık çabalarım ,varolan meslek sırlarım hepsi gitti:KK51::KK51:
canım benim üzülüm benim yüzümden yakalanmana.. arada benimki de girip okuyorum ne yazıyorum diye. artık akşamları o evde olduğu müddetçe girmecem. ilgi istiyor benim kocam.. :KK53:
esracım alınganlığın luzumu yok. biz daha önce de görüştük burçakla. kızlara da haber veririz dedik zaten. sadece benim durumumu soruyor. :KK54:

canım benim üzülüm benim yüzümden yakalanmana.. arada benimki de girip okuyorum ne yazıyorum diye. artık akşamları o evde olduğu müddetçe girmecem. ilgi istiyor benim kocam.. :KK53:
esracım alınganlığın luzumu yok. biz daha önce de görüştük burçakla. kızlara da haber veririz dedik zaten. sadece benim durumumu soruyor. :KK54:

Bende girmeyecem ruza cok firca yiyorum:))

Bu bebekten sonra cok unutkan oldum ben ya:44: isimleri yazilari mekanlari unutuyorum eskiden fil hafizasi vardi.

ben hastanemı beendım doktorumu beenmedım :KK53:
medicabil hastanesi iyidir rahattı filan ama melike yıldırım doktorumdu kendısını ve volkan yıldırım kocasını sevmem:KK53:
bi de doruka gıtmesın devlet hastanesıne gıtsın gerekırse tavır muamele ilgi herşey aynı:KK52:
bi de iştah şeysini sormuşsun bence geçicidir ben hiç balık yağı da vermedım ama bılmem kı vermem gerekır mı.. nie vermedım bılmem:KK55:

ben çekirge doruk ta evrim aydın da yaptım memnun kaldım tavsiye ederim ama hastaneyi tavsiye etmem sadece evrim hanımı
hastane her hastaya farklı fiyat veren çok kötü bi kurum
herkese de sölüyorum yaymaya da devam edicem sağlıkta ücret pazarlığı olmaz olmamalı
ama benim hastanem bunu yaptı doğumumdan sonra öğrendik ki çok geç olmuştu
öğrenince gittik yıktık hastaneyi bağıra çağıra ama duyan duydu
duymayan gitmeye devam

hee bi de burçak kız ruza müsait olunca desin siz de gidin buluşun emi biz zaten piyon
sağolun kızlar, ileticim mesajlarınızı:KK54:

Calısiyom purcak nabayim her ne kadar şuan arazi gibi görünsemde cok yogunum.

Su balikyagi kapsullere falan acele etmeyin ya donemsel bisey gecer bi sure sonra..

Estarabim manyak add olsaydi sana sex yap derdi:KK53: ama benim bi formulum yok..

Bizimki hala hasta iylesmedi 1 haftadir burun tikanikligindan biberonu alamiyo..okaliptus damla damlattim yastigina iyi geldi biraz..

Ben zaten hastayim kendimden bahsetmiyom bile..

Ya bursalilar ne güzel buluscaniz özendim size..

addin formülünü istemiyim:KK52:daha dinlendirici formül istiyim:KK51::KK53: burun tıkanıklığı deme bana, bıktı yavrucum her gün sümük operasyonu yaşamaktan

bu arada ruzacana aylar önce bı kocaya nasıl iş yaptırılır anafikiriyle uzun bır yazı yazmıştım.. kocaya davranış değiştirme eğitimi verme bıdı bıdısı çerçevesinde:KK37: bizimki bunu tesadüfen okumuş zaten garip bi şeklide nası olduysa tam o sayfa pc de sık kullanılanlarda ekli :KK53::KK53: ve kaldıramıorum:KK53::KK33: bana da o gösterdi,yanı zalim kader ağlarını örmüş ve kocama o sayfayı hem de o cvbı okutmuş:KK52::KK52:
son 3 gündür ne zaman ağzımı açsam bu da davranış değiştirme eğitiminin bi parçası mı dıe alay ediyor benle:KK37::KK37:
hayat sen çok kötüsün bütün emeklerim yıllık çabalarım ,varolan meslek sırlarım hepsi gitti:KK51::KK51:

fena yakalanmışsın:KK1: demekki kk de dedikodu vs yaptığımızda delil bırakmamak gerek:KK35:

Yaaa purcak ben senden korkmaya basladim ne takip ediyosun beni:KK57: +18 sonulara falan bakmak istesem bakamayacam yani..

Kart ne ise yariyo diye yazmista biri ismin kirmizi olmasindan başka biseye yaramiyo demis ona gülüyodum..netcem len pro mro..o paraya gider kendime cukulata alir yer mutlu olurum:KK53:

kaç para imiş şu an :KK53: ben de eğlencesine işte şeyeettiydim bir poka yaramıyör aslında :KK37:

bana başka soru soran çemkiren war mı :KK37: aradan kaçmış olabilir :KK53: geçmişi okudum ama pek anlayamadım :86: :86:

humana dan mıdır bitkilerden mi bilmem bugün bir artış başladı. ilk zamanlar dahil kullandım ben bu bitkileri faydasını da gördüm

humanayı ben de içiyorum daha iyi sankim canım sanırım etkisi var,
diğerleri neydi vaktin olunca özelime yazar mısın çünküm burda görmeyebiliyorum,
rezene falan demliyorsun sanırım miktarlarını da yazar mısın canımın içisi

:KK54:

Bidılcuss özenme kısss gel bursaya da sana da yapam pastacıkkkk..
Seni hala kovmadılarmı ordan sabah beri burdasın beyaaa:))
Ruza bende korkarım canm spiralden falan yaa yinede sen bilin arkidişimm.sen utkuyu kara orkun anadut a götürüyodun dimiii.
Burçakımm. Canparemm ne aktifsin anacımmm yaa maşallahh :nazar: buluşacagınız zaman yazarsınız müsait olursam bende gelmek isterim:))
Vavemmm napan kızzz yeni tarifler ekle şuraya:KK51:
Kaynanam burağı özlemiş, eşimi aramış ya siz gelin yemeğe yada biz çaya gelelim diye, gecen hafta da aynısını yapmışlardı gitmiştik. Şimdide eşim dedi ki çoktan dır dışarı çıkmıyoruz burağ a annnemler gelip baksın biz çıkıp yemek yiyelim.bende olur 4 te gelsinler dedim.bende biraz gezerim çarşıda.onları bekliyorum oğlan zaten uyucak.ayagındn bırakmadıkça 2 saat uyuyor 6 ya kadar falan.. çok uykusu var ağlayıp duruyor bekliyom kaynanam gelince uyutsun:KK53::KK53::KK53: artık uyanınca severler:))) ohhh be azcık medeniyet görüp para harcıyayım dimi yaaa:)):))

ocak 2013 anneleri sakinleri, napıyosunuz,beni sormasanızda söylüycem... çok yorgunum:KK14:geçmişi okumaya bile üşeniyorum şu an, popomu yere ancak yatarken koyabiliyorum gibi bi şey bu ara. az uyku bol işle nasıl enerjik olunur bi formül verin bana :KK28: oğlan da çorba, yemek gibi tuzluları pek yemez oldu geçici midir ki:KK31: iştah açıcı (burda adı geçiyodu) balık yağı vs versem mi?elinde kaşık çocuk peşinde koşan annelerden olmak istemiyorum.

Kolay gele canım ya bu bıdıklar büyüyüp hareketlendikçe altını üstünü değiştirmek bile acayip efor sarf ettiriyor valla bir bakıyorum kan ter içinde kalmışım :KK37: Tatlı çikolata kısa bir süre için iyi geliyor, ama sonra yine yorgunluk... Kendin de en azından böyle zamanlarda vitamin kullan bünyen zayıflamasın. Meyve kuruları filan koy sağa sola gördükçe atarsın ağzına. Bir de mükemmel olmaya uğraşma, bedenen yorulmaktan daha beter oluyor ruhen yorulmak, boşver olduğu kadar...

Anaam fena olmuş valla hakikaten kader ağlarını örmüş, şimdi her şeyden şüphelenir bir süre. Sen eğ başını bir süre masum masum sevgi pıtırcığı ol :KK34:

Tuğbaaa hastayım senin oğluşun saçlara :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kestirdik ferdammm artık yok o saçlar...
$DSCF2684.jpg

Bu arada geçenlerde birkaç kitap aldım demiştim, ikisini okudum, altını çizdiğim yerler var ama özellikle bir tanesini çok beğendim altını çizmektense tekrar okumayı tercih ettim: Ahmet Maraşlı-Bu Çağda Çocuk Yetiştirmek / Çocuğumu Nasıl Yönlendirebilirim? Şu aşamada henüz bize hitap etmiyor gibi görünebilir ama bence şimdiden çocuk eğitimi ile ilgili şeyler okumaya başlamak lazım. Bu arada çok komik okuyorum ben ya , bir bakıyorum çocuk eğitimi ile ilgili okurken elime tarihle ilgili kitap almışım ona başlamışım, sonra onu yarım bırakmışım roman okuyorum filan... Çok maymun iştahlıyım ben maalesef istikrar sıfır :KK19:

X