2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352


merhaba bende ist.anadolu yakasındanım sen neresinden
 
hosgeldin canım
tavsiyelerin için çok teşekkür ederim

Hayırlı olsun canım
 
hayırlı olsun canım
kıskandımmm çekemedim ben seniii çatladımmm
ben de aynısından alacam
 

2 ogun bazen daha cok yemek isterse 3 ogun. gerisinde emziriyorum. bazen de yogurt veriyorum ekstra olarak. en az 500 ml sut alabilmesi icin.


karadeniz eregliden gecerken el sallarim artik sana canim ben merkeze gidiyorum malesefff.
 
repu ve istanbuldaki diger zilliler ortada buluşalım repuuuuuuuuu yavrum bakırköy nasıl bahçelievlere de yakın sayılır bana da bir denizotobüsü mesafesinde gelirim yani bitttt ve ferda sizce nasıl bakırköy size uzak mı başka istanbullu kim var laynnnnnnnnn yazsın bakem
 

bakirkoy super olur bana ama diger arkadaslara sormak lazimm
 

ben de anlamak istiyooomm ben de alacam mama sandalyesi,hangi marka aldın?çok yemek yiyor ya benim oğlan mama sandalyesini de kullana kullana eskitiriz artık...
 
oğlum çok iştahsız...farklı bir şeyler deneyeyim diyorum...kızlar neler yapıyorsunuz siz kuzucuklara?biraz tarif alabilir miyim?
 
ogluma incir veriyim accik dedim. saldirdi birakmiyo sipa. 1 taneyi bitirdi daha istiyo dokunur mokunur diye vermiyorum :26:
 
oğlum çok iştahsız...farklı bir şeyler deneyeyim diyorum...kızlar neler yapıyorsunuz siz kuzucuklara?biraz tarif alabilir miyim?

benim oglan istahsiz oldugunda hemen hemen hicbirseyi yemek istemiyor. kuru ekmek kuru pilav vs seviyor sadece.

istahi yerindeyse

yayla corbasi ( 1 yumurta sarısı, 1 cay bardagı yogurt, 3 cay bardagı su, 1 corba kasıgı pırınc, nane, azıcık tereyagını hep beraber hıc ara vermeden pırıncler yumuşayana kadar karıştırarak pişiriyorum)
karisik sebze corbasi (1 kucuk patates, 1 kucuk havuc, bir kac dilim pırasa, 5-6 dilim kabak(ya da karnıbahar) haşlıyorum blenderdan geçiriyorum.
tavuklu sebze corbasi yarım göğüs, az havuç, az patatesi zeytinyağında hafif kavuruyorum, kaynar su ekleyip iyice pişiriyorum. biraz parçalı olacak şekilde robotta çekiyorum.
mercimek corbasi ( bunu kendimize yaptığımdan ayırıyorum, tuz ve baharat eklemeden.)
haslanmis patates + haslanmıs yumurta
bazen makarna ve değişik sebzeleri(iç bezelye,mısır,kabak vs) yumuşak olacak şekilde haşlıyorum ufak parçalar halinde kopararak veriyorum.
tabii çoğunlukla yaptıklarım artıyor, ertesi gün veya akşam veriyorum.

şimdilik bu kadar
 
Bizm dr werme dmışti bna,bn dayanamyip bi kez 2 tjnne ydırmiştm o gún 3 defa fln kaka yapnca bn d wermdm daha..

günde 3 kere kaka yapıyo zaten paçalarından akacak demek şimdi :26:

kücücük incirdi ya, inşallah sıkıntı olmaz.
 
oğlum çok iştahsız...farklı bir şeyler deneyeyim diyorum...kızlar neler yapıyorsunuz siz kuzucuklara?biraz tarif alabilir miyim?
evet artık arada sanki farklı şeyler yemek istiyorlar,sıkılıyorlar,yemek istemiyorlar.bence de burada paylaşsak günlük yemeklerini değişik fikirler edinmiş oluruz.ben bugün kabak yemeği yaptım soğan sarımsak kırmızı biber ve dereotuyla normal zeytinyağlı kabak yemeği yapar gibi yaptım,tuz koymadan.pütürlü şekilde ezdim yedirdim.yarın da kıymadan bi şeyler yapayım diyorum ama karar vermedim sizce ne yapayım??
ogluma incir veriyim accik dedim. saldirdi birakmiyo sipa. 1 taneyi bitirdi daha istiyo dokunur mokunur diye vermiyorum :26:
fazla yerse ishal olabilir.kabızsa yesin rahatlasın
 
ben de bugün y.mercimek kıyma kabak maydanoz domates 1 tane soğan lı çorbayaptım
biraz salladım elime geçeni kattım ama yemedi
 
eşim bu kez eti yerine ülkerin bebek bisküvisini almış oğlum daha çok sevdi
 
Tubi hep kiskaniyorsun beni al bakalim
12m e-bebekten baby plus marka aldim. Umarim hayrini goruruz :) degisik bisey olarak tereyagi pekmezle kek yaptim bugun ogluma yedircem tabi yerse . Yapmamdaki sebep kiim kek yerken saldirmasi. Ben de ona ozel yaptim. İstahsiz ogluna balik yagi dene bakalim. Tereyagi kullan yemeklerde az. İstahina etki eder umarim. Bu arada sana anlatirim ben anladigimiz seyi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…