Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erişteli yeşil mercimek çorbası yapıcam ben de bi ara.yeşil mercimek 8. aydan itibaren veriliyomuş,deneyelim bakalım.ben de bugün y.mercimek kıyma kabak maydanoz domates 1 tane soğan lı çorbayaptım
biraz salladım elime geçeni kattım ama yemedi
Tubi hep kiskaniyorsun beni al bakalim
12m e-bebekten baby plus marka aldim. Umarim hayrini goruruz :) degisik bisey olarak tereyagi pekmezle kek yaptim bugun ogluma yedircem tabi yerse . Yapmamdaki sebep kiim kek yerken saldirmasi. Ben de ona ozel yaptim. İstahsiz ogluna balik yagi dene bakalim. Tereyagi kullan yemeklerde az. İstahina etki eder umarim. Bu arada sana anlatirim ben anladigimiz seyi
artık bebelerin kıyafetlerini kendimizden önce hazır eder olduk,ana yüreği iyi eğlencelerrrrrKinaya gidicem ne giysem acaba:26:
Oğluma yesil pantolonunu giydiricem gomlegiyle..
En iyisi ben gidimde hazirlanim makyaj falan anca yetisirim zaten kimsede yok forum bana kkaldı
:122::124::118::118:
Hadi bye bye
Ferdayla bize m.koy yakin tabi size bakirkoy bilemedim yazi turami atsak:44: add sen m.koyede kolay gelirsin aslinda
Selam kizlar.benim kizda bildiginiz obur.ne gorse istiyor.hersey yedirriyorum.ben 3 aylikken tattirdim herseyden.onun etkisi olduguna inaniyorum.simdi cok sukur yiyor.elimizde ne gorse saldiriyor.
He bide yedigi halde asiri kilolu degil normal kilosu.asiri kiloluda olmasin zaten saglikli olsun yeter.
Saglik ocagindan kan aldirmamizi soylemislerdi.sali gunu kontrolumuz var.bugun hastahaneye gittik.kan alirken nasil yaptilarsa igne kolunda kaldi kizimin siringa cikti.ama nasil kan fiskirdi.tupu fiskiran kandan doldurdu.oyle kaldim yani.anladilar sinirlendigimizi pek bir ilgilendiler.nasil insanlar var anlamiyorum.(
burçak nabersenle ben kalmışız bi hatunlar yemek telaşına düştü sanırım,benim koca nöbetçi yemek derdi yok
burçak nabersenle ben kalmışız bi hatunlar yemek telaşına düştü sanırım,benim koca nöbetçi yemek derdi yok
Selam kizlar.benim kizda bildiginiz obur.ne gorse istiyor.hersey yedirriyorum.ben 3 aylikken tattirdim herseyden.onun etkisi olduguna inaniyorum.simdi cok sukur yiyor.elimizde ne gorse saldiriyor.
He bide yedigi halde asiri kilolu degil normal kilosu.asiri kiloluda olmasin zaten saglikli olsun yeter.
Saglik ocagindan kan aldirmamizi soylemislerdi.sali gunu kontrolumuz var.bugun hastahaneye gittik.kan alirken nasil yaptilarsa igne kolunda kaldi kizimin siringa cikti.ama nasil kan fiskirdi.tupu fiskiran kandan doldurdu.oyle kaldim yani.anladilar sinirlendigimizi pek bir ilgilendiler.nasil insanlar var anlamiyorum.(
vavecm eşime söyledim balık yağını 7 seas diye üretimi durmuş onun:26:
CARLSON var iyi diyorlar sadece omega 3 içeriyormuş vitamin olmadığı için istah açmaz dimi
ben de bana pas vermiyo sandımevet canım asker, nöbette.senin mesleğin ne idü ayıptır sorması.psikolog ya da psikiyatr mıydı,pek severim de psikoloji okuyanları ,psikoloji ile ilgili okuyamadım içimde kaldıestarabim ben yazdıgını yenı okudum bacım senın koca asker fılan mı bakıım ne nöbeti bu
bitmiyorr bu nöbetlerr..içelim, canım da çekmişti geç oldu diye üşendim yapmadım ben de tam çocuğu uyuttum kocam da yok bilgisayarı elimden alacak, biraz keyif yapayım dediydim ama kimse yoktu forumda, ancak toplanıyor sanırım:13:benimki de nöbetçi gel kahve içelim yoldaş
ben de bana pas vermiyo sandımevet canım asker, nöbette.senin mesleğin ne idü ayıptır sorması.psikolog ya da psikiyatr mıydı,pek severim de psikoloji okuyanları ,psikoloji ile ilgili okuyamadım içimde kaldı
bitmiyorr bu nöbetlerr..içelim, canım da çekmişti geç oldu diye üşendim yapmadım ben de tam çocuğu uyuttum kocam da yok bilgisayarı elimden alacak, biraz keyif yapayım dediydim ama kimse yoktu forumda, ancak toplanıyor sanırım:13: