2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
Birkaç gün önce çok acı bir haber aldık eşimin 37 yaşındaki teyzesi 4 çocuğunun gözleri önünde tarlalarında römork devrilince altında kalıp can veriyor.apar topar memlekete geldik yazık küçücük küçücük çocuklar perişan oldum onlara bakınca.annemlerdeyim şimdi ama dışarı çıkamıyorum resmen insanlar beni kilomdan tanıyamıyorlar nolmuş sana böyle diye acıyarak bakıyorlar.Çok pis hırs yaptım ramazan bitince acil rejime girmem lazım yeter gari.Kızım adına seviniyorum kalabalığa alıştı artık insan gördü çocukcağız.
 

Allah rahmet eylesin.
 
Ya bu benim oğlanda hala gaz mı var acabaGündüz 4 kere uyudu ama toplasam hepsi 2 saat etmez.

Şimdi ayağıma koydum uyutmak için, bacaklarını tepine tepine ağladı, sab damla verdim.

6. ayda gaz mı kalır ki.:44:

Peki gaz olup olmadığı ultrasonla anlaşılırmı:44:Bilen varmı?
 

Kiskaniler anacim kiskaniler sadece disini görüyolar bide evdeki halini görseler tam catlarlar..insanlar konusmaya ahkam kesmeye bayiliyo..bende 2 dk gunese cikaririm mesela hemen yanima gelip ay gunes gecer golgeye git derler sanki biz manyagiz dusunemiyoruz calistigim icin Allahtan muhattap olmuyorum kimseyle hic kafa dengim komsum falan yok..

Gedi tam aksam ya gaz sorunu olan kalmismidir diye dusundum sen yazmissin..gaz olabilir tabi bizde bile oluyo onlardada olcaktir mercimek corbasi falanmi yedi dokunmustur bisey yada yerde oturduysa cekmistir ne biliyim..ayrica ultrasondada cikar gaz
 
wallaaa ee nasıl içiliyor suya mı katılıyor?ama daha fazla su içmelisin
ödem attırıyor bildiğim,

Ben mecitefendininkini aldim.uzerinde cay bardaginin dortte birine funda suyu gerisini suyla tamamlayin yaziyor.aktar da ucte bir demis.ikisinin ortasi bise yapiyorum iste;-) bugun ikinci gunum.ramazan diye cok su icemiyorum. surda 8 gun felan kaldi bitmesine.zaten iyi sonuc almak icin 3 hafta icilecekmis.ayrica en kilolunuz benim.mandalinadan 2 kilocuk fazla utanarak soyluyorum 77.ama vericem insallah.sende basladin sanirim icmeye.kilo verdigimizde paylasalim lutfen.
 
Selam bayanlar yine sayfalarca okudum akşamdan akşama girğiyorum iş bitmiyokı ya . bi arkadaşın dedği gibi konudan konuya geççiliyor amabu sefer hepsine cevap yazmak istiyorum konu hortlatmak gibi olcak ama olsun.


 
20 kere kusmasi ihmale gelmez, bence bir gotur acile. tabii, acil de cok sıkıntı ama Allah sifa versin.

Geçmiş olsun düzeldimi?

Yerlerde sürünüyorlar ya üşütttü herhalde yavrum.Birde karşılıklı camlar açık olunca ceryanda kalıyorlar . Geçmiş olsun canım:2:



intro geçmiş olsun allah şifa versin kluzucuğa


Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dr gittim dun sabah erkenden tahliller temiz çıktı usutmus dedi ilac verdi ama hala duzelmedi burnuda tikali onunla ilgilendigim icin giremiyorum hepiniz Allaha emanet olun öptüm oglusuma dua edin teyzeleri hemen iyileşsin
 
Üşütmûs üzülme benimkide aynı geçer ara ara ateşine bak yinede


Bu arada oruç tutanlar karpuz susatmıyormuş denendi dogru yani.
 
çok üzüldüm başınız sağolsun ,boşver insanları sen


ay alemsin çok güldüm yaa:)) ALLAH da seni güldürsün :) ya tıktım tıkıştırdım hepsini biraraya ,sıkış fıkış yaşadılar 36 hafta hep beraber :)
ay kibariyeye de koptum ,sen sık uğrasana buraya azıcık gülelim :))
 

evet oturuyor hemde severek yürüteç bende alacaam bayramdan sonra

şu deyimlere bayılıyorum kız giren dul çıkar filan ilginç komik tam yerinde deyimler var ya :)
 

başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. geride kalanlara, çocuklara, eşine Allah sabır versin...


belki yediği birşeyden olmuştur gaz. rezene çayı verebilirsin. çok iyi geliyor.

benim oğlanın kabızlık sorununu da gün kurusu kayısıyla çözdüm. 5-6 tane kayısıyı iyice yıkayıp cezvede haşladım. sonra suyuyla beraber blendırda çektim. akşam yemekte 2 çorba kaşığı kadar yedirdim. sabah bezi doluydu maşallah...
sabah sabah içinizi açtım değil mi...
 
Son düzenleme:
Benim kızım hasta kaç gündür burnu akıyo tıkanıyo benden bulaştı daha ne kadar sürerki ilk hastalıgı kuzumun

geçmiş olsun gökçeciğe... nazal aspiratörler var eczanelerde.. onlardan al. bol bol serum fizyolojik sık burnuna, sonra hüüüppp diye çek... burnunu açık tut ki kulaklarına ciğerlerine inmesin.. Allah iyilik versin..
 

geçmiş olsun kuzucuğa... Allah şifa versin canım. çok şükür korkulacak birşey yokmuş. iyileşir inşallah en yakın zamanda..
 

ben bursayı çok bilmiyorum canım ya... :26: inşallah ramazan çıksın ayarlayalım bir gün. merkezde bir yerde buluşuruz. oğluşlarımız da kaynaşır...
 
Günaydın kızçelerrrrrr....
Ruza,Burçak ramzandan sonra oğlanları kapıp kaçıyoruz o zaman.
Daha önce vaveylaa ruşeym diye bişeyden bahsetmişti onunla ilgili bi yazı buldum.bi inceleyin isterseniz. Ruşeymi Nerden temin edebiliriz acaba?
Kaybettiğiniz enerji için Ruşeym

Bugunde işyerindeki o tartıştığım kız yüzünden bana davranışları değişen bi uzman var sabah sbah sinirlerimi bozdu benim.uyuz oluyorum,kişiler ve egolarıyla uğraşmaktan nefret ediyorum (( keşke ince fikirli birisi olmasam ama maalesef söylentiler ve olaylar beni çok etkiler dertlendiriyor.burdaki en ufak bi huzursuzluk bütün gün aklımdan çıkmıyor beni rahatsız ediyor.obsesifmiyim dersiniz:)))
 


Allah rahmet eylesin çok üzücü,bebelerine yardım etsin
 



evet canım içmeye başladım ama çok iğrenç benim içtiğim
benzin gibi kokuyor
3 hafta nasıl dayanırım bilmem ben
sabahları açken mekik çekiyorum 200 tane faydası olursa
akşamları da ekmek yamiyorum ama tatlı yiyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…