- 23 Şubat 2013
- 915
- 7
köyün delisi yazmaya dewam eder :76:
bazı insanlar kompleksleri yüzünden karşısındaki insanda kusur bulma we rencide çabalarına bayılıyorlar.. birşeyi kafaya yerleştirip ha işte ordan mı dalsam acaba diye pusuya yatıyorlar resmen.. dün parka inmiştim, eşimin meşhur iş kesiminden bayıldığım eşlerinden biri ayn blokta oturuyor. bir sürü insan war beni tanımayan öyleyim sandı.bana dedi ki neden bu kadar piririklisin biz akşama kadar oturuyoruz burada. sen bir türlü çıkmyorsun dedi kendisi de çocuğu pamuklara sarmış resmen o derecede koruyucu acayip şaşırdım bir anda pipiriklilikle ne alakası war ki dedim benim kadar rahat bir insan yok çocuk konusunda yani besbelli herşey.. akşama kadar iş güç sanki o kadar vaktim war içeri girmeyecem, lan zaten bebek küçücük uykusu gelir karnı acıkır laf olsun maksat egosunu tatmin etsin başkasına kişiliğini yansıtarak
bugün de üst komşum, buğra alıyor ya acaba ablasından mı öğrendi dedi tövbeee.. ya bebek bu tabi ağlayacak.. bir de benim kız kıskanmadı diyorum yok yokkk kesin kıskanmıştır diyor her konuşmada hepsinin ağzının ortasına yapıştıracam tutkalı
eğitim de buna yansıtma deniyor,kendindeki kusuru başkasında arama yani
kendini ne ilgilendiriyorsa şaşırıyorum ben bu komşulara,kıskanmıştır seni
baktı 2 çocuk fısıtk gibi duruyor bide yaptığın yemekleri pasta böreği görse
yarılır o zaman