2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
balık yağı werebiliyor muyuz? dr mu tavsiye etti. ben 8. aydan sonra diye biliyorum kızıma o zaman verdim


evet canım yazın bir de çok önermiyor doktorlar,
tabi her doktor farklı oluyor,
bebeğim yoğurttan sonra kaka yapamadı 4. gün
fitil versem mi yada doğal çözümünüz var mııı?
 

canım ben işten geldiğim zaman beni emiyor gecede sağmıyorum emziriyorum benim oğlum bir içmede 30-40 ml ancak içiyor ben işteyken annem bakıyor onlar bir tane biberon almış ama markasını bilmiyorum evde biberonum yok benim oğlum da emmemek için kafayı geriye atıyor ben zorla ağzına veriyorum mememi sıkıyorum ağzındayken sütün geldiğini anlayınca emmeye başlıyor. peki ağladığında bıraksan sallamasan yorulup uyur belki sallamayıda bırakır.süt sağmak zor insanın canı çok acıyor rabbim yardımcımız olsun.
 
evet canım yazın bir de çok önermiyor doktorlar,
tabi her doktor farklı oluyor,
bebeğim yoğurttan sonra kaka yapamadı 4. gün
fitil versem mi yada doğal çözümünüz var mııı?

1cay kasigi zeytin yagi icir poposunuda zeytinyagiyla ov ama bebekte bi anormallik yoksa yapmana gerek yok 4gun normal o kabiz olsa aglar kendini sikar zaten..

octamar mı aldın canım?octamir yazmışsın sanırım octamar. ben de alayım omega3 çinko ne kadar alabiliyorum ki haftalık. balık yağı kullanalım bari

Evet canim octomar yanlis yazmisim :)
 
selam kızlar;

vaveyla tarif için tşkler canım


bu balık yagı ne işe yarıyor ? bebegin kilo alması için mi ? ben hiç duymamıştım :26:

biz bugun diş jelimizi sürdük ve degmesin biraz daha rahatız ama gecelerimiz bu dönme yüzünden perişan halde uyku yok desem yeridir
 
nerde bu millet :105: :105: :105:

sesimi duyan olursa yada yanlışlıkla bu sayfayı farkeden arkadaşlarım olur ise diye soruyorum:

sonunda eşimi sünnet konusunda ikna ettim. yanlız lokal istiyorum çevremizde eşimin arkadaşlarından herkes özele para wermemek için devlette genel anestesi ile yaptırmışlar.. sizce lokal mi genel mi? özel 300 tl çok fazla da değil..ben lokal diyorum küçücük bebeği uyutmak kötü geliyor düşününce.. bir de aç kalacak mecburen.. o kadar aç kalamaz yawrucak kıyamam daha doğrusu..
özeldeki doktor tek burada zaten hastane tek. önce genel yapıyoruz dedi, sonra lokal de yaparız dedi.. kafam karıştı be yaa çoocuuuumun çüçüsünü kesecekler sonuçta çok takıldım mevzuya :86:
 
Son düzenleme:
Kizlar ya cok acelecisiniz balik yagi falan vermeyin erken daha yormayin yavrucaklarin dalagini cigetini bobregini..ben hicbisey kullanmiyorum 1 yasina kadarda dusunmuyorum boyle takviyeleri..
Vaveyla lokal nasil olcakki cok hareketliler durmazlar artik diye dusunuyorum..
 

tutarız be ya yani becerebiliriz herhalde

balık yağı bağışıklık için we gelişim için çok iyi tawsiye ederim.. şimdi başlamasam bile ilerde kesinlikle kullanırım
 
evet canım yazın bir de çok önermiyor doktorlar,
tabi her doktor farklı oluyor,
bebeğim yoğurttan sonra kaka yapamadı 4. gün
fitil versem mi yada doğal çözümünüz var mııı?

Benim kızımda 2 gün yapmadı yoğurda başlayınca, kayısı ezip verdim ertesi gün yaptı.
 
kızlar bir ihtimal çalışmaya başlayacağım ücretsiz izin zorlayacak gibi görünüyor çoğunuz öğretmensiniz herhalde ama işe başlayıpta sütü kesilen azalan varmı daha ek gıdaya başlamadım bebeğimide sütten kesmek istemiyorum bu ay 700gr almış zorda olsa emziriyorum sonuçta.napıcamı şaşırdım yaa:18:
 
Simdiden tebrik ediyorum:) ben tam 40 i ciktigi gun yaptirdim. Ameliyathaneye almazlarki sizi nasil tutacaksin merak ettim. Ben kucuk oldugundan lokal yaptirdim. Cok aglamis yavrum tutarlarken. O zaman bile sabit kalmak istememis. Çıkınca biraz ic cekti sonra duzeldi. Ilk gece her cis yapisinda agladi o bolgeye plastik bardak koydular bez yapismasin kanamasin diye. Bir boy buyuk bezle bezledik. Tabi ben ilkbgun asla bakamadim annem ve kardeslerim degistirdi hep. Bir gunde duzeldi yani aci cekmedigini anladim diyebilirim. Erken yaptirmak bence dogru karar ama simdi hareketlendiler gep yuz ustu donuyorlar cok dikkat etmen gerekecek. En fazla 2 gun sikinti cekersin. Bence lokal en iyisi eger mumkunse oyle yaptirmalisin. Sormak istedigin ne olursa yardimci olmak isrerim.. ayyy bide sunnetten sonra sanki daha bi adam olduuubakislari durusu değişti bakalim sende biyle hissedecek misin
 
kızlar iyi geceler... 11.haftamdayım sizler tecrübeli anneler olarak cinsiyet tahminide bulunabilirsiniz:)) usg fotosunu paylaşsam belki fikriniz olur ne dersiniz? :)
 


Merhaba arkadaslar.size en son bu mesaji yazmistim.korktugum basima geldi ve annemi kaybettik.hersey o kadar ani olduki yogun bakima girdigi gun yola ciktik o ara ameliyata almislar ve 4 kez kalbi durmus.ve kurtaramadilar.Allahim bu nasil bir aci dayanamiyorum.1 senedir annemi gormuyordum yetisemedim.kizimi da goremedi.okadar merak ediyorduki telden dinliyordu sesini.normalde agustosta cikicaktik izine illede haziranda gelin dedi.bircok sey maglum olmus herkese birsey demis.bugun 14 gun oldu oleli inanamiyorum hala.sanki yine evde ayni yerinde oturuyor.hicbirseyin tadi yok.dayanmak cok zor.son kez sarilip koklayamadim.
 

Vitamin verdi mi canm doktor? Verdiyse tablet mi iğne mi? Ben tablet alıyorum ama kesmiyor galiba:)


Çok sağol canım, nette baktım aynı şeyleri yaşayan emziren bir anne gördüm, dediğin gibi inşaallah ondandır. Eşine de geçmiş olsun.


Ben bu ağrılar için doktoruma sormuştum, çinko magnezyum kalsiyum ve D vitamini içeren bir tablet söyledi onu kullanıyorum. Eleviti doğumdan sonra bıraktırmıştı.
 

Başın sağolsun canım Allah sabır versin yavrunu da seni de görüyordur o yüzden dik durman ve kendini fazla yıpratmaman lazım
 
Günaydın oğlumun güzel teyzeleri umarım herkesler iyidir
Kızlar oğlum kabız oldu 2 gündür yapmamıştı bugün ağlayarak zorla minik bir katı parça yaptı. Zeytinyağı verip poposunu yağla ovdum sabahta kayısı kurusunu kaynatıp ezip içirdim umarım rahatlar((((
Başka ne yapabilirim ?? Bir öneriniz var mı??
 


Canım ben bu konuda bilgi sahibi değilim ama düşününce çocuk bu her an elini ayağını oynatır kımıldanır Allah korusun, genel daha iyi.
 

Canım o saatte oğlumu uyutup ben de erkenden uyuyorum (biz güne erken başlıyoruz da) bu nedenle akşamları pek giremiyorum ama fırsat buldukça senin için girerim
Ben de sünnet için eşimi ikna etmeye çalışıyorum
Bencede lokal olması daha iyi ama Çok hareketlendikleri için zor olabilir belki maske anestezisi ile yapılabilir
 

ben erken yatamıyorum yahu 12 de bile uykum gelmiyor, karı koca geç yatıyoruz. sabah 6-7 da ayaktayım ama

ya ne bilem ben de lokal diyorum ama şimdi tutmak mesele gibi geldi düşününce hakikaten. keşke daha önce yaptırsaydık.. bir de oğlum sırt üstü yatamıyor uyanıyor hemen, sürekli karın üstü yatıyor. iyileşme sürecinde zor olacak sanki. ne kadar süre sonra sonra normale dönüyor ki
 
Canım ben bu konuda bilgi sahibi değilim ama düşününce çocuk bu her an elini ayağını oynatır kımıldanır Allah korusun, genel daha iyi.

ay ewet doğru söyledin kafama şimşek gibi çarptı bu durum :18: :18: oğlumun çüçüsü yerine başka yerleri de gitmesin
 

oww çok üzüldüm(( Allah sabır wersin başın sağolsun ne diyeceğimi bilemedim inan ki
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…