2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352

Canım tarayıcıdan olabilir, ben operadan giriyorum, hepsi görünüyor. Sadece smileyler hareketsiz görünüyor.
 

istanbul bugün güzel serin.ben okullar kapanınca izmirde olucam.orası 50 derece olur yazın.napçaz bilmiyorum.

 

ankaradamısın sen de yoksa burası da öyle :)
bizde iki bebe var o yüzden 2 güne bir ancak yıkıyoruz valla
ben de elmayı yalattım ikisinin de ifadesi iidi ,kız özellikle yaladı da yaladı valla :))
 
Kızlar çok moralim bozuj :-( eşim anneler günü için ayakkabî almış onu değişmeye gittik 38 giydiğim ayakkabı bile olmuyo ya her yerden almışım kiloyu çok sinir okdum değişmedrn geldim :-( nasıl vercem 10 kilo fazlayı ya sizin moraliniz nasıl kilolardan yana gerçi çogunuz vermişti kiloları
 
cevabınız için çok teşekkürler içim rahatladı çorbanın tarifinide yazarsanız sevinirim bende kızıma yaparım

rica ederım:) doktorum bır tane yesıl sebze (ıspanak olabılır bezelye kabak semızotu ),bır tane kok sebze (patates havuc veya yer elması) bırde pirinç koyup onları kaynattım suzgecten suzup verdım. 15 gun boyle 15 gunden sonra yagsız dana etıyle pişirmemi ama dana etını vermememı soyledı ondAN 10 gun sonrada dana etını vermemı soyledı yanı yaklasık 6 ayın sonunda dana etı verebılecegım.... ben bırde acısız tarhana verıyorum hem cok faydalı hemde bebekler cok sevıyo... yogurdumu mayalıyorum hergun meyve puresı cok fazla vermemeye dıkkat edıyorum onu 6. ayın sonuna dogru verecegım:) umarım senın bebısınde sever:)
 
Ayy neeee zamandir girmiyorum ya bu kiz beni bitirdiii. Gunduz uykusu yookk, emmek yookk surekli kucak surekli sohbet ilgi istiyooo. Gozlerimi baska yone cevirsm bile hihihihihihi diye sesler cikartiyo huysuz huysuz:) ama onu cok seviyorum cok tatli:)

Gunduz emmiyo bari sagayim bitmesin diyorum ama nerdeee aman vermiyo ki napicami sasirdim. Ayda aldigim temizlikciyi 15de bire cikardim, amao da yetmiyo her hafta mi alsam diyorum cimriligim tutuyo.

Bir de bakici sorunu. Bi akil verin.

Gunduzlu turk bakici buldum gorustuk deneme suresi yapicaz. Haftasonu calismicak istemedim ama simdi dusununce haftasonu da biri lazim yanima boyle olunca yatili birini mi alsam diyorum o zaman da maliyet yuksek oluyo hem de evin icinde surekli bi insan filipinli bi kiz var tanidik sayilir biri. Filipinliler iyi ingilizce konustugu icin dil acisindan da iyi olacak kiza diyorum onu yatili mi alsak diyorum ama bilmiyorum kafam corbaa yine. Deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Bakici icin sizler ne yaptiniz?
 
arkadaslar kızıma oto koltugu alacagız ama ne alacagımıza bır turlu karar vermedık edırnede yasıyoruz ve burda cok sınırlı hersey ınternette buldugum bır markayı magazalarda bulamıyorum.... 5,5 aylık kzıım ve baby2go nun 0-36 ısofix li otot koltugnu begendım ama burda gorebılecegım bır yer kullanan varmı memnunmusunuz... veya baska tavsıye edebılecegınız oto koltukları varmı....lutfen cevap
 
Kızlarrr size birsey sorcamm. Sizin bebişler hiç elini kolunu sallayıp kendilerine vuruyolar mı
 
bekçiniz geldi :86: bir türk filmi bitirdim canım sıkıldı bir bakam ne war ne yok

hoşgeldin canım.. ben de sinema kanallarını arıyorum birşey bulursam izlerim. eşim de yok evde. canım sıkılıyor yahu... acaba dedikodu mu yapsak?
 
hoşgeldin canım.. ben de sinema kanallarını arıyorum birşey bulursam izlerim. eşim de yok evde. canım sıkılıyor yahu... acaba dedikodu mu yapsak?

bana uyar konuyu sen seç

ben de yeşilçam dvd leri war yoksa nerdeee tv de bişey beğenmem ben öyle cinsim yani

eşim ewde ama ruh gibi hasta yazık mırrrr mırrrr tıssss tısss geziyor ewde :86:
 
Son düzenleme:
ben de minnoşu uyuttum öyle bi bakınayım dedim
kocam evde ama ona küsüm
 
bana uyar konuyu sen seç

ben de yeşilçam dvd leri war yoksa nerdeee tv de bişey beğenmem ben öyle cinsim yani

eşim ewde ama ruh gibi hasta yazık mırrrr mırrrr tıssss tısss geziyor ewde :86:

ah yazık.. geçmiş olsun..
neden bu erkekler böyle ya. ben çoğu hastalığı ayakta atlatırım. doğumda bile yatmadım. normal doğumdu ilk günden oturmaya, gezmeye başladım. sarılıktan hastanede yattı oğlum, yanında iki gece ben kaldım. dikişli halimle.. ama o grip olsa, karnı ağrısa hemen işyeri doktoruna gider ilaç alır, evde yatar bir hafta... nane molla...

ben de minnoşu uyuttum öyle bi bakınayım dedim
kocam evde ama ona küsüm

ben de bizimkine bozuğum biraz. olsa da kavga etsek..
 
Elimde cok guzel bir bakici dedikodusu var amacince bi sayfa inceki soruma cevap verin yoksa anlatmam:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…