• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Benimde karnimda bir kipirti mi desem hareketlilik mi desem ya da seninki gibi gerilme midir neyse iste oluyor .

canım bend ehem burdan yazdım hem netten bakınıyorum şu yazyı buldum ;

Karın Gerilmesi

Hormonlarınız vücudunuzun bebeği taşıyabilmesi için karnınızın büyümesine yardımcı olur. Ancak bazen fetus, sanki taşıyabileceğinizden fazla büyüyor gibi gelebilir. Ağırlık ve baskı hissedebilirsiniz. Göbek deliğinizde ağrı olabilir ve otururken rahatsızlık hissedebilirsiniz. Parmak uçlarınızla karnınızın alt bölgelerine masaj yapmanız sizi rahatlatacaktır. Ilık kompresler de göbeğinize iyi gelecektir.

allahım sabah giyerken normal olan etek şimdi sıktı da sıktı karnım acıdı,eve de gitmicem bu akşam ne yapıcam ben böyle fermuarı açık :17::18:

gülüm benim korkma.allah bağışlayacaksa zaten benimle kalacak.alacaksa ne yaparsam boş.iyiyim çok şükür bir sıkıntım yok.yinelemedi zaten...kan ve idrar verip geldim gülüm.pazartesi göstereceğim.hayırlısı yavrum.sen ne yaptın nasılsın gittin mi tekrar??

amin canım eksik olmayasın amin kimse yaşamasın inşallah...,

sağol gülüm allah razı olsun.rabbime emanetler...

yok kafama takmıyorum canım...olabilirde canım hayırlısı rabbimden ne diyeyim....

canımsın çok dikkat et gülüm kıyamam sana ben...canınıda sıkma sakın.bebeğin kendini hatırlatmış sana:)))

sağol canısım eksik olma...

giderkende dua ettim hakkıda hayırlısını ver hakkımda verdiğin şeyide gönlümü razı eyle diye.doktorum sakinliğime bayılıyor.ne yapayım yavrum.allaha emanet ettim bi evladım daha var onuda düşünmek zorundayım.aileme bir birey daha katılacaksa rabbim ol dediyse olacak.yok emanetini alacaksa elimden bişey gelmez...sağol canım korkma dua et....

sağol kuzum.dinlenmiyorum valla iftar davetlerim var onlara hazırlık yapıyorum hayırlısı artık..sağol canım düşündüğün için.....

canım benim yaaa iyi olduğunuza sewindim inşallah sonuçlarınızda iyi gelirrr Rabbim o meleği sana bağışlasın..
ben bekliyorum cnm pazartesiyi tekrar kan wewceğim er ultrasonda tekrar bakacak doktor bir gelişme warmı diye

güzel anneler hepinizi öpüyorummmm cıkıorum sımdılık haftabası gerıden okuyarak devam edıcem :) kayracım tekrardan cok gecmıs olsun kendıne ıyı bak dedıgım gıbı bebısıne sarkılar sole rahatlat sende rahatlıcaksın ınan bana :)

sağol tatlım desteğin için...dayanamadım gittim burdaki doktora çok şükür sorun yokmus...kalp atısını da gördü 6+1 dedi.tansiyonum yüksek çıktı biraz onu da heyecana bağladı ama takip etmek lazım tabi..

Tansiyonun kaç çıktı. İmkanın varsa koldan sabah ve aksam ölç bence. Tansiyon önemli. Benim de heyecanlanınca çıkıyor. İlaçla dengede tutuyoruz şu anda.

biran rahat bir nefes aldım.evet aynıyız seninle..demek belirtiler sende de yok oldu..allahım yardımcımız olsun bizi yavrularımıza,yavrularımızı bize bağışlasın..şimdi doktora gidicem..yine de içim rahat etsin..dua edin kızlar..öpüyorumm:34:

ben de sabah belirtilerim azalıyor diyenlerdendim. Öğlene doğru hiç olmadığım kadar kötü oldum. kendi kendime nazar değdirdim.

slm kizlar
nasilsiniz epeydir yoktum. Ben cok halsizim ya

Fark ettim yokluğunu :) Progestan kullanıyor musun, beni o çok kötü yapıyor. sabah 1 gece 2 alıyordum. Sabahı kaldırdı da biraz gözüm açıldı.

gülüm benim korkma.allah bağışlayacaksa zaten benimle kalacak.alacaksa ne yaparsam boş.iyiyim çok şükür bir sıkıntım yok.yinelemedi zaten...kan ve idrar verip geldim gülüm.pazartesi göstereceğim.hayırlısı yavrum.sen ne yaptın nasılsın gittin mi tekrar??
Kayra çok geçmiş olsun. Geri kalan zamanında hiç böyle stresler yaşamaman dileğiyle...

12.haftaya kjadar agda onerılmıyor..ben jılet yapıorum vallakızlar rıske atamam ıkı kıl için
benimki sorun yok dedi. Ben de yarın ağdaya gideceğim.

allahım sabah giyerken normal olan etek şimdi sıktı da sıktı karnım acıdı,eve de gitmicem bu akşam ne yapıcam ben böyle fermuarı açık :17::18:
ahh bazen benim de öyle

canım benim yaaa iyi olduğunuza sewindim inşallah sonuçlarınızda iyi gelirrr rabbim o meleği sana bağışlasın..
Ben bekliyorum cnm pazartesiyi tekrar kan wewceğim er ultrasonda tekrar bakacak doktor bir gelişme warmı diye

hayırlı haberler ver gülüm çok merak ediyorum seni:(((

canım bend ehem burdan yazdım hem netten bakınıyorum şu yazyı buldum ;

Karın Gerilmesi

Hormonlarınız vücudunuzun bebeği taşıyabilmesi için karnınızın büyümesine yardımcı olur. Ancak bazen fetus, sanki taşıyabileceğinizden fazla büyüyor gibi gelebilir. Ağırlık ve baskı hissedebilirsiniz. Göbek deliğinizde ağrı olabilir ve otururken rahatsızlık hissedebilirsiniz. Parmak uçlarınızla karnınızın alt bölgelerine masaj yapmanız sizi rahatlatacaktır. Ilık kompresler de göbeğinize iyi gelecektir.[/QUOT

bazen aynen bana da oluyor o gerilme. sanki iceriden vakumla cekiliyor gibi. garip bi sey. dusunuyorum ben de bunlar kipirdayinca ve bzi hissetmeye baslayinca ne kadar degisik olacak ya. tabi biz ilk hamisler icin boyle ikinci hamileligi olanlar deneyimli.:))

inşallah canımm mutlaka haber werceğimmm :16::16::16::16::16:

bugün midem de çok yanma ara ara hafif bulantılar hissetmeye başladım bu iyiye işareet

ya canısım sen hamilesin senin kız çok zilli ondan yapıyor.içim sana karşı hiç buruklaşmıyor nedense.dualarım seninle gülümmmmmmmmmmmm....

ya canısım sen hamilesin senin kız çok zilli ondan yapıyor.içim sana karşı hiç buruklaşmıyor nedense.dualarım seninle gülümmmmmmmmmmmm....
saol canım benimm canımsınn yaa Allah razolsunn
walla bu bebek sanırım kız dediğin gibi çünkü nazlımı nazlı bişiy çünküü

Bugün adet olmam lazımdı resmen adet sancıları yaşıyorum şu an.....

aaaa çok enteresan canım belkide kanaman ondan olmuştur olabilirmii??

Son düzenleme:
Bilmiyorum ki kuzum ya..ben iyimi acaba dedikçe bebiş oynuyor çok şükür.bugün çok karamsardım rabbim affetsin bisküvi yedim canım yemek istemedi annem dediki nerden çıktı bisküvi bilmem canım istedi dedim elimi karnıma koydum bi baktım kaydı içimde...şükür rabbim dedim vesvese yaptım rabbim yetişti:)))

Bilmiyorum ki kuzum ya..ben iyimi acaba dedikçe bebiş oynuyor çok şükür.bugün çok karamsardım rabbim affetsin bisküvi yedim canım yemek istemedi annem dediki nerden çıktı bisküvi bilmem canım istedi dedim elimi karnıma koydum bi baktım kaydı içimde...şükür rabbim dedim vesvese yaptım rabbim yetişti:)))

kayracim gecmis olsun canim.. adet donemlerinde hafif kanama olabilir diye soylemisti benim doktorum. hamilelik ustu adet gorenler bile var biliyosundur. icini rahat tut bence ondan olmustur kanaman..

başladınmı hissetmeye ne güzel yaa :16::16:

kayra geçmiş olsun canım önemli bişey değildir gönlünü ferah tut bebişin senin yanında olacak Allah ın izniyle..öpüyorum ikinizi dee:)))

Tansiyonun kaç çıktı. İmkanın varsa koldan sabah ve aksam ölç bence. Tansiyon önemli. Benim de heyecanlanınca çıkıyor. İlaçla dengede tutuyoruz şu anda.

ben de sabah belirtilerim azalıyor diyenlerdendim. Öğlene doğru hiç olmadığım kadar kötü oldum. kendi kendime nazar değdirdim.

Fark ettim yokluğunu :) Progestan kullanıyor musun, beni o çok kötü yapıyor. sabah 1 gece 2 alıyordum. Sabahı kaldırdı da biraz gözüm açıldı.

Kayra çok geçmiş olsun. Geri kalan zamanında hiç böyle stresler yaşamaman dileğiyle...

benimki sorun yok dedi. Ben de yarın ağdaya gideceğim.

ahh bazen benim de öyle

yoo progesteron kullanmiyorum ama hic halim yok midem bulaniyor :( cok sicak bir de :50:

kayracim gecmis olsun canim.. Adet donemlerinde hafif kanama olabilir diye soylemisti benim doktorum. Hamilelik ustu adet gorenler bile var biliyosundur. Icini rahat tut bence ondan olmustur kanaman..

sağol gülüm hayırlısı canım ya....

başladınmı hissetmeye ne güzel yaa :16::16:

bir iki haftadır seğirmeler vardı bugün kaydı içimde:))darısı başına...

kayra geçmiş olsun canım önemli bişey değildir gönlünü ferah tut bebişin senin yanında olacak allah ın izniyle..öpüyorum ikinizi dee:)))

canısım sağolasın.inşallah gülüm bende sizi öpüyorum...

Back