• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
slm kızlar dün kanamam oldu, dr u hemşireyi aradım
düşük değildir ama dikkat et dediler.dr şehir dışında.
hemşire bi iğne söyledi. vurdurdum onu vur sonra yine görüşelim dedi.
inş devam etmez kanama
yumurta büyüklüpğündeydi.
daha da olmadı inş olazda.
canım sıkkın haliyle ve raporluyum 1 hafta

candascım yüreğini ferah tut cnm snrım senin tüp bebekti arkdaşımında tüp bebek bu haftalarda senin gibi olmuştu yerleşme kanaması olarak sylemişti dru yapman gereken ayağının altına yastık koyup yatmak ve sol sıvı almak ve en önemlisi kalbini ferah tutmak cnm

SLMM :3: GELDİM KIZLARRR ALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN ÇOK DUALAR ETTİM ..DOKTORUM MİĞDE BULANTIN FİLAN VARMI DİYE SORDU HAYIR DEDİM BELİRTİLERİM KAYBOLDU.BAKALIM DEDİ BAKTI BENİM MİNİĞİM,YAVRUM,ANNESİNİN TATLIMI TATLI YAVRUSUU:16::16:EL SALLLADI BANAA:nazar:MAŞALLAH YAVRUMA DOKTORDA BAK EL SALLIYOR DEDİİ:1:AYY ÖLCEKTİM O AN MUTLULUKTAN İÇİM TİTREDİ.ÇOK GÜZEL DUYGU RABİM HERKESE TATTIRSIN..O HEYECANLA GİTTİM BİSÜRÜ KIYAFETLER ALDIM KENDİME..BEBİŞİME ALCAM İÇİM GİDİYOO CİNSİYETİNİ Bİ ÖĞRENSEMM BİDE ERKEN ALMAK İYİ DEĞİL DİYOLAR:30:ALLAHIMA ŞÜKÜR 2 HAFTA ONRA TRİSMER TESTİNE ÇAĞIRDI RABBİM İNŞALLAH SORUNSUZ HALLOLUR..HEPİNİZİ ÖPÜYORUMMM:16::16:

SLMM :3: GELDİM KIZLARRR ALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN ÇOK DUALAR ETTİM ..DOKTORUM MİĞDE BULANTIN FİLAN VARMI DİYE SORDU HAYIR DEDİM BELİRTİLERİM KAYBOLDU.BAKALIM DEDİ BAKTI BENİM MİNİĞİM,YAVRUM,ANNESİNİN TATLIMI TATLI YAVRUSUU:16::16:EL SALLLADI BANAA:nazar:MAŞALLAH YAVRUMA DOKTORDA BAK EL SALLIYOR DEDİİ:1:AYY ÖLCEKTİM O AN MUTLULUKTAN İÇİM TİTREDİ.ÇOK GÜZEL DUYGU RABİM HERKESE TATTIRSIN..O HEYECANLA GİTTİM BİSÜRÜ KIYAFETLER ALDIM KENDİME..BEBİŞİME ALCAM İÇİM GİDİYOO CİNSİYETİNİ Bİ ÖĞRENSEMM BİDE ERKEN ALMAK İYİ DEĞİL DİYOLAR:30:ALLAHIMA ŞÜKÜR 2 HAFTA ONRA TRİSMER TESTİNE ÇAĞIRDI RABBİM İNŞALLAH SORUNSUZ HALLOLUR..HEPİNİZİ ÖPÜYORUMMM:16::16:

teyzesi yesin dötünü maşallah maşallah:nazar::nazar::nazar:

ne tükürüğü bu kızlar benim kızımda ikibuçuk yaşında ağzında tükürük biriktiriyor sizden anladığım kadarıyla benimkide paşa olmasın :1:

canım hamileyken sürekli tükürük salgılıyorsun ama sürekli rahatsız oluyorsun yutmaktan artık
ben oğlumda geçirmiştim

hayırlısı tabiki canım Rabbim önce sağlıklı sonrada gönlümüzden geçeni wersin inşallah.
ewet benimde 2. bebişin cnmm

Allah nazarlardan korusun yavrularımızı:nazar:
ne tükürüğü bu kızlar benim kızımda ikibuçuk yaşında ağzında tükürük biriktiriyor sizden anladığım kadarıyla benimkide paşa olmasın :1:

kızının tükürüğü değil,senin ağzında olan tükürük...:1:
güldürdün beni haaaa:1:

Kızlar önemli bi sorum olacak..

Hamilelikte epilasyon zararlı mı bilgisi olan var mı?

son dönemlerde zor olacağından jilete alışmak istemiyorum ..
ağdacıya gitmeye zaten utanıyorum bi de koca göbekle iyice utanırım herhalde.

siz ne düşünüyosunuz?

Ben işten çıkıyorum şimdi yarın cevaplarınızı okuyabilirim :)))
Herkese hayırlı akşamlar...

Canım epilasyonun zararı yok bildiğim kadarıyla
tüy dökücü krem kimyasal içerdiği için zararlı olabilir
ağda olayına bende gidemem sanırım ilerleyen haftalarda
en güzeli kadın jiletleri sanırım :S

Kayracım geçmiş olsun ..İçini ferah tut,olumsuz düşünme.Hep pozitif ol..

sağol gülüm yok kötü düşünmem ben tanıyamadınmı daha:))))))))allaha emanet ettim....
kayra ne oldu canım:26::26:
geçmişi okumadım...
her ne sıkıntın var ise Allah dan acil şifalar diliyorum...

sağol canım allah razı olsun.

Kızlar önemli bi sorum olacak..

Hamilelikte epilasyon zararlı mı bilgisi olan var mı?

son dönemlerde zor olacağından jilete alışmak istemiyorum ..
ağdacıya gitmeye zaten utanıyorum bi de koca göbekle iyice utanırım herhalde.

siz ne düşünüyosunuz?

Ben işten çıkıyorum şimdi yarın cevaplarınızı okuyabilirim :)))
Herkese hayırlı akşamlar...

asla jilet yapamam aslaaa.epilasyona dünyanın parasını verdim başa dönemem.iki doktorumda epilasyonuna devam et dedi ama 15 inde profa gideceğim o ne derse o.yasak dersede son ana kadar aldırmıcam son ay ağda yapar giderim doğuma o günleri görürsem tabii:((jilet olmaz yapamam.epilasyon yaptırdığım için zaten tüylerim 6 ayda falan çıkıyordu idare eder.yalnız çok ilginç bacaklarımı haziran 10 unda yaptırdım rapor alıp tatile gittim bacaklarım hiç alınmamış gibi tüy çıktı.çok şaşırdım inanın 7 ayda 8 ayda çıkardı:(((

gözün aydın hayırlı olsun şeker....

sağol gülüm yok kötü düşünmem ben tanıyamadınmı daha:))))))))allaha emanet ettim....

sağol canım allah razı olsun.

asla jilet yapamam aslaaa.epilasyona dünyanın parasını verdim başa dönemem.iki doktorumda epilasyonuna devam et dedi ama 15 inde profa gideceğim o ne derse o.yasak dersede son ana kadar aldırmıcam son ay ağda yapar giderim doğuma o günleri görürsem tabii:((jilet olmaz yapamam.epilasyon yaptırdığım için zaten tüylerim 6 ayda falan çıkıyordu idare eder.yalnız çok ilginç bacaklarımı haziran 10 unda yaptırdım rapor alıp tatile gittim bacaklarım hiç alınmamış gibi tüy çıktı.çok şaşırdım inanın 7 ayda 8 ayda çıkardı:(((

gözün aydın hayırlı olsun şeker....

gebelikte bacak kıllarınız daha çabuk uzuyorsa bebeğiniz erkektir :1::1::1::1:

:16::16::16::16::16::16::16:
ohhhhh :46::46::46::46::46::46::46: ne güzel bi haber annesii :38::38::38: maşallah bebişineee Allah nazarlardan korusun :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
gebelikte bacak kıllarınız daha çabuk uzuyorsa bebeğiniz erkektir :1::1::1::1:

anım inan 8 aydan önce çıkmazdı lazer epilasyon yaptırıyordum.daha 2 ay olmadan toka takacam o derece.canım çok sıkılıyor ama hormonlarrrrrrrrrrrrrrrrrr....................

idare gülüm şükür sancılarımda bitti sayılır.cinsiyet topiklerini geziyorum bilgilerime bilgi ekleyim die ama hepsini biliyorum yahu:9::9::9::9::9:sen nasılsın paşa anası???
sevindim canım aman iyi ol :38: bende iyiyim çok şükür misafirlikten geldik bebişimle bende bakıyorum cinsiyetlere ilgimi çekiyor :9: :9: anlamaya çalışıyorum ama sendeki tecrübe maşallah :16:
ya bir de bişey sorucam canım ya cinsiyet hangi haftada en erken belirleniyor ultrasonda ben 12.haftada gidecem anlaşılır mı ki acaba :17:

sevindim canım aman iyi ol :38: bende iyiyim çok şükür misafirlikten geldik bebişimle bende bakıyorum cinsiyetlere ilgimi çekiyor :9: :9: anlamaya çalışıyorum ama sendeki tecrübe maşallah :16:
ya bir de bişey sorucam canım ya cinsiyet hangi haftada en erken belirleniyor ultrasonda ben 12.haftada gidecem anlaşılır mı ki acaba :17:

erkekse ki erkek %100 söyler 12.haftada ama doktorun iyiyse.ben oğlum olacağını 11+4 te öğrenmiştim....

erkekse ki erkek %100 söyler 12.haftada ama doktorun iyiyse.ben oğlum olacağını 11+4 te öğrenmiştim....
doktora gidince derse erkek diye ben biliyordum diyecem :51: kız sen ultrason gibisin maşallah :9: :9:
bu arada yeni bişey okudum da canım sitede kesede bebeğin duruşuna göre cinsiyet demişler ultrason kağıdını eline alııyorsun bebek kesenin solundaysa erkek sağındaysa kızmış ama bu 7-8-9.haftalardakine göre bakılacakmış ben baktım solda benimki :49: :9: :9:

Back