• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
selam güzel anneler ve onların kuzuları...
umarım hepiniz iyisiznizdir...
bizde kuzumla beraber yeni geldik hastaneden nihayet iyi bi dr bulabildim...
kuzum büyümüş kalbide pıt pıt atıyor :nazar::nazar::nazar::nazar:
yalnız benim kafam bişeye takılıyor benim hesaplamama göre kuzumun8+5 olması gerekirken 8+0olmuş bugün bi sorun varmıdır kızlar:26::26::26:
dr herşeyin iyi olduğunu söledi bayramdan sonra tekrar çağırdı beni....

attachment.php
Böyle dogurmak isteyen parmak kaldırsın maşallah:9:

ayy inanmıyorum yha o nasıl poz öyle:9::9::9:
çok gülldüm inan....:9:
bebek;
--ben geldim,eee naber?modunda:9::9::9:
dur bi yıkanayım geleyim dicek az sonrada:9::9:

Son düzenleme:
herşey olacağına varır dinlenmene bak allahın izni varsa kucağına alırsın inşallah. allah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize

amin canım inşallah..ögretmenim ve su an tatildeyim tatil dönüşü beni korkutuyor cünkü 10 dk ayakta kalsam sırtımın agrısından duramıyorum:14: hayırlısı bakalım saglıkla alalım inşallah bebeklerimizi de gerisi önemli degil unutulur inşallah...

hoşbulduk canım saolasın nasılsın nasıl gidiyor ? inş. hersey yolundadır .

arkadaslar ben anlamadım şimdi aşılar zararlı mı yararlı mı ?
canımın içi,sen kafanı bulandırma,
herkes aşı yaptırıyor ve bizde çocuklarımıza yaptırdık,ve bundan sonrada yaptırıcaz...
her şey onların sağlığı için....
evet çok çok masum olduklarını kimse iddia edemez ama bu çağda bu yöntem geçerli bizde bunu uygulamak durumundayız canım benim:34:

selam güzel anneler ve onların kuzuları...
umarım hepiniz iyisiznizdir...
bizde kuzumla beraber yeni geldik hastaneden nihayet iyi bi dr bulabildim...
kuzum büyümüş kalbide pıt pıt atıyor :nazar::nazar::nazar::nazar:
yalnız benim kafam bişeye takılıyor benim hesaplamama göre kuzumun8+5 olması gerekirken 8+0olmuş bugün bi sorun varmıdır kızlar:26::26::26:
dr herşeyin iyi olduğunu söledi bayramdan sonra tekrar çağırdı beni....

o bahsettiğin hiç hiç önemli bişey değil tatlım.öyle uyumsuzluklar olur,doğaldır...
belki bi dahaki gidişine10+3 olması gerekirken 11+0 olacak :1: bilemezsin...
bu bir sorun olduğu anlamına gelmez assla..
heleki 3-5 günlük farklar:34:

kzlar size bir sorum olacak..bu kan pıhtılaşması nasıl anlaşılıyor.benim bi arkadaşımın ablasının anlaşılmamış,biri 20 haftalıkken,diğeri de 24 haftalıkken karnında ölmüş.duyunca korktum.bilgi sahibi arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

Merhaba arkadaşlar.Bende dün gittim doktoruma.Allaha şükür bebeğimiz kocaman olmuş nasıl büyümüş ben bile şaşırdım.Kocaman olmuş yavrum benim.Kalp atışlarını duyduk.Gümbür gümbür nasıl atıyodu minicik kalbi yavrumun.Abisinin de çok hoşuna gitti.Herkese anlatıyo ben kardeşimin kalp atışını duydum diye.Yavrularım benim allahım onları ve bütün yavruları korusun.Tüm bebek isteyenlere nasip etsin bu güzel duyguyu.Ben ikincide bu kadar heyecanlanmam diyodum ama aynı birincideki gibi heyecanlanıp mutlu oluyomuş insan. :D.Doktor 1 ay sonra tekrar çağırdı.Ense kalınlığına bakıcakmış.Ona göre de üçlü test yapılıp yapılmıycak mı karar vericekmiş.İnşallah sağlıklıdır yavrularımız.

hoşbulduk canım saolasın nasılsın nasıl gidiyor ? inş. hersey yolundadır .

arkadaslar ben anlamadım şimdi aşılar zararlı mı yararlı mı ?

saol cnmm idare ediyoruzz
sana kalmış canımm ben yaptırıyorum yaptıracağımda ... zararını görmedim yararı büyük

o bahsettiğin hiç hiç önemli bişey değil tatlım.öyle uyumsuzluklar olur,doğaldır...

ewet bence de 3-5 günlük farklar önemli değill benim haftalar oynuyorr.. :14::14::14::14::14::14:

kızlar genelde herkes mide bulantısından şikayetçi ama benim midem bulanmıyor aksine ekşime yapıyor :S o da genzimi yakıyor cok fena..benim gibi mide ekşimesi yaşayan var mı??

kızlar genelde herkes mide bulantısından şikayetçi ama benim midem bulanmıyor aksine ekşime yapıyor :S o da genzimi yakıyor cok fena..benim gibi mide ekşimesi yaşayan var mı??

ben yaşıyorum canım beni,m ilk oğlumdan kalma bir durum bu çok saçlı doğdu ondan dediler ama dikkat ettim mayalı şeyler yiynce oluyor yanıyor mahwoluyorum

ben yaşıyorum canım beni,m ilk oğlumdan kalma bir durum bu çok saçlı doğdu ondan dediler ama dikkat ettim mayalı şeyler yiynce oluyor yanıyor mahwoluyorum

o zaman ben de bi dikkat edeyim ya genel bi durum sanıp dikkat etmemiştim ne etkiliyorsa onu yemem en azından..teşekkür ederim canım benim:)

bnmki kafasına göre hareket eder ki en son konuştum ve şöle dedim bn senin bekar hayatırnın hizmetçisi değilim ben yokmuşum gibi hareket etmek istiyorsan yollarımızı ayıralım hayatımda almış olduğum en net karardı bu bnm için ondan sonrada sıktı tabi ama kıt türkçede sorun yaşıyoruz bizim dilimiz eşimle tarzanca oda dünden razı aslına bakarsan umursamıyorum artık bebeğimi düşünüyorum 5.katta oturuyorum ve asansör yok sabah uyuyordu ekmek alması gerektiğini söledim acıktım dedim uyumaya devam etti kahvaltını sade sade yap dedi ve o merdivenleri inerek fırına doğru gittim ve bnm o merdivenleri şuan bu kadar inip çıkmam doğru değil doktorumda söledi anlatsam ağzınız açık okursunuz ne diim buda bnm çilem allah yardımcım olsun

cnm senin koca kızılcık sopasını hakediyo walla..benimki yüzümün asılmasını bile farkediyo,yapamadığı halde yemek yapmaya çalışıyo,evi toparlıyo,çamaşır asıyo,beni yerimden kaldırmıyo.Allah yardımcın olsun,bu yaştan sonra eğitilmezde erkek adam..

canımın içi,sen kafanı bulandırma,
herkes aşı yaptırıyor ve bizde çocuklarımıza yaptırdık,ve bundan sonrada yaptırıcaz...
her şey onların sağlığı için....
evet çok çok masum olduklarını kimse iddia edemez ama bu çağda bu yöntem geçerli bizde bunu uygulamak durumundayız canım benim:34:

saol cnmm idare ediyoruzz
sana kalmış canımm ben yaptırıyorum yaptıracağımda ... zararını görmedim yararı büyük

anladım cok saolun arkadaslar.doktora da detaylı sorup öğrenmek lazım.

ewet bence de 3-5 günlük farklar önemli değill benim haftalar oynuyorr.. :14::14::14::14::14::14:

canım ya kötü şeyler düşünme öyle doktor normal diyorsa normaldir.sen cok süper beslenmene bak yiyebiliyorsan yanii.benim şu sıralar iştahım kapandı zorla yiyorum

o zaman ben de bi dikkat edeyim ya genel bi durum sanıp dikkat etmemiştim ne etkiliyorsa onu yemem en azından..teşekkür ederim canım benim:)

önemli dğeil cnmm 5. aydan sonra başladığı için şurup içerdim ben şişelerce dikerdim kafama o kadar kötüydü doktoruna sor belki, werir sanada

Kızlar bişey sorcam.benim normalde midem bulanmazdı ama sabahtan beri bi tuhaf.çok bulanıyor.ama çıkaramıyorum.başım ağrıdı ya.sanki midem kaynıyor.tuzlu kraker yedim ama banamısın demedi.su hiç içmiyorum.ne yapmalıyım acaba.

kzlar size bir sorum olacak..bu kan pıhtılaşması nasıl anlaşılıyor.benim bi arkadaşımın ablasının anlaşılmamış,biri 20 haftalıkken,diğeri de 24 haftalıkken karnında ölmüş.duyunca korktum.bilgi sahibi arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

neyse elbet bilgili biri okur cevap verir :9: benim çıkmam lazım,işler beni bekler..

anladım cok saolun arkadaslar.doktora da detaylı sorup öğrenmek lazım.

canım ya kötü şeyler düşünme öyle doktor normal diyorsa normaldir.sen cok süper beslenmene bak yiyebiliyorsan yanii.benim şu sıralar iştahım kapandı zorla yiyorum

yok tatlım doktorum normal demiyor zaten kese yeni göründü daha ortada bebek filan yok değerlerim %66 artması gerekirken %50 arrtıyor malesef :(

saol tatlım içimi rahatlattın biraz...
inş büyümüş olur bidahaki gittiğimde..
bu 9 ay nasıl geçer bilmiyorum bu panikle,rabbim sağ salim kucaklarımıza almamızı nasip eder inş meleklerimizi...
anne olmanın ne kadar zor olduğunu şimdi çok iyi anlıyorum,rabbime emanetiz....

Back