Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bende çalıştığım için cep tel.aradılar bir sürü saçma soru soruyorlar...benim boş anıma geldi hepsini cevapladım keşke cevaplamasaydım Ayşe Arman'ın 1 ay önce bir köşe yazısı vardı hamile kadınlar fişleniyor diye aynısı oluyor...eşime söyledim niye cevapladın zaten seni sürekli takip eden bir doktorun var cevap vermek zorunda değilsin dedi...resmen hangi pozisyonda oldu diye soracaklar....cevapları verdim illaki buraya gelin diyor gelemem diyorum izin alıp gelin diyor ısrar ediyor daha gitmedim gitmicemde isteyen akşam evime gelsin sağlık ocağı için işyerimden izin alamam....
canım çok büyük geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda inşaallah tekrar annelik duygusunu yaşatır canım... benimde 14 mayıs da gebeliğime son verildi ve ben 14 mayısı son regl tarihimmiş gibi hesapladım ve bir sonraki için bekledim oda 11 hazirandı gayet düzenli oldum 28günde1 bana düzensizleşebilir dediler hiç kafaya takmadım farkında olmadan eşimle ovulasyon döneminde beraber olmuşuz sonuç yine hamileyim 1,5 ay falan yani veren de allah alan da allah hayırlısı böyleymiş bizim içinde...
iyi geceler herkese...bundan aylar önce mart ayında ramazan sonuna 6 günlük kuşadası tatili ayarladık.eşim ve ben ikimizde çalıştığımız için aylardır bu tatilin hayalini kuruyorduk. ama söyle bir durum var ben hamile olduğumu öğrendim ve tatile giderken gebeliğimin 8.haftası filan olacak sizce yolculuk yapmak sakıncalı mı? otobüs araba farkeder mi yada diikkat etmem gerekn şeyler neler. internette çok bilgi kalabalığı var neye inansam bilemedimm. sizlerin deneyimlerine ve bilgilerine güveniyorum.bana yolll gösterin lütfennnn.çünkü tatilimizi iptal ettirmemiz lazım erkenden paramızı geri almak için.tabiki bebekten daha önemli bişey yok ama tüm yılın stresini bu tatille atacaktık(
canım çok geçmiş olsun.allah sana sağlık versin.inş birdahaki sefere sağlıkla kucağına alırsın.üzülmemeye çalış olur mu?
merhaba bende çalıştığım için cep tel.aradılar bir sürü saçma soru soruyorlar...benim boş anıma geldi hepsini cevapladım keşke cevaplamasaydım Ayşe Arman'ın 1 ay önce bir köşe yazısı vardı hamile kadınlar fişleniyor diye aynısı oluyor...eşime söyledim niye cevapladın zaten seni sürekli takip eden bir doktorun var cevap vermek zorunda değilsin dedi...resmen hangi pozisyonda oldu diye soracaklar....cevapları verdim illaki buraya gelin diyor gelemem diyorum izin alıp gelin diyor ısrar ediyor daha gitmedim gitmicemde isteyen akşam evime gelsin sağlık ocağı için işyerimden izin alamam....
Amin canim yaaaa cok sevindim yazini okuyunca. Darisi bana insallahhh. Bende simdi ne zaman regl olurum acaba diye dusunmeye basladim doktorlar 50 gun bile surebilir diyorlar ama senin ki gibi olur insallah hemen duzene girsinde, hemen hamile olayim tekrar.
canım bnde 7 haftalıkken tatıle gttım ıkı hafta once doktoruma sordum hıc sakıncası yok dedı nereye gttıgımı sordu sadece denız acısından bnde antalyaya gttım tmm temız denıze gıdıosun dedı sende aynı sekılde kusdası temız bır suya gıdıosun havuza gırme bol sıvı al cok sıcakta durma dedı sadece yuzmek bu donem sen ve bebegın ıcın cok ıyı ben bol bol yuzdum allaha sukur bır aksılıkte olmadı doktoruna yıne sende sor tabı ama dedıgın gıbı bır problem yoksa rahatlıkla gıdebılırsın canım
inşaallah canım çok kafana takmamaya çalış ve normal hayatına devam et ben böyle yaptım çünkü daha genciz hayırlısı böyleymiş dedim sende öyle yap tabikide aklına geliyor üzülüyorsun ama üzüldüğünle kalıyorsun,gebeliğine son verildiği tarihi baz al ve normal regl döngülerin kaç gün sürüosa hesaplıyarak bekle eğer düzenli olduysan ne güzel.bak canım vakumla alındığı için daha kolay gebe kalabiliyorsun önceden kazıyarak aldıkları için geç gebe kalınıyormuş rahim kendini zor toparlıyormuş yani,hiç üzülme en kısa zamanda bu duyguyu yine tadıcaksın inşaallahhh
günaydınn kızlarr..
NURESMA arkadasm hakkında hayırlısı olsunn,rabbim yardımcın olsun insallahh..
bizde bayramdan sonra Antalyaya gidicez ama daha drumuza sormadık kendi aracımızla yavas yavas gideriz diyoruz ama bakalım zaten o tarihte 10+5 olucaz yanı yola cıkıcağımız gun umarım bi sakıncası olmaz bizde tatili 2 ay önceden aldık bakıcaz bi çaresine[/QUOTE
bı sakıncası olucagını sanmıyorum inşallah saglıkla gıdın gelın :) bol bol yüz ... yüzmek cok rahatlatıyormus bebişinide senide :)
Günaydın kuzucuklar, nasılsınız iyi misiniz, bebişiniz büyüsün diye heyecanda mısınız...
Ben de heyecanlıyım ama benım bebısım nedne bu kadar kucucuk.. ((
Ben 6+6 da gittim.. Boş gebelik ihtimali vardı yazmıştım daha önce.
Çok şükür öyle çıkmadı, kalp atışlarını gördük fakat,
doktor 5+6 dedi ve sadece 2.4 mm.
Ona göre normal ama bana göre değil.
Geç döllenme olma ihtimali de yok.
Çünkü yumurtlama dönemi nden sonra gebelık testı yapana dek ılıskı de olmadı.
Ama neden boyle kucuk.
Yoksa gıdecek mı dıye çok korkuyorum... (
Ne yapmalıyım gelısmesı ıcın.
Çinko alın dıyor bazı yerlerde.
o zaman buyurmus
yanı 6 + 6 da neden bır hafta gerı gozukuyor
hem 5+6 bıle olsa yıne de 2.4 mm kucuk degıl mı?
ne yapmalıyım sızce?
doktoruma sordum
normal dıyor baska bırsey demıyor... (19:
canım sağlık ocağı senin aşılarını takip edicek bu senin ve bebeğin için çok önemli bebeğinin hareketlerini hissetmeye başladığın an bi gidiceksin tetanoz olucaksın daha sonra gebeliğin son dönemleri yaklaştığında doğum esnasında oluşabilecek herharngi kötü birşeyi önlemek için diğer bir 3.de doğum yaptıktan sonra hem sana ve hemde bebeğine zaten bu aşı seni korucak 2.gebeliğinde yaptırmana gerek kalmıcak hemşire bu sefer bebeğin aşılarını takip edicek seni bu yüzden çağırıolar hem doktor takip edicek hemde sağlık ocağında hemşire:)))
bizde bayramdan sonra Antalyaya gidicez ama daha drumuza sormadık kendi aracımızla yavas yavas gideriz diyoruz ama bakalım zaten o tarihte 10+5 olucaz yanı yola cıkıcağımız gun umarım bi sakıncası olmaz bizde tatili 2 ay önceden aldık bakıcaz bi çaresine[/QUOTE
bı sakıncası olucagını sanmıyorum inşallah saglıkla gıdın gelın :) bol bol yüz ... yüzmek cok rahatlatıyormus bebişinide senide :)
ay inşallah olmazda gideriz 3 sendedir izin yapmadan çalışıyorum hem bize hemde bebişe iyi gelir umarım :)
doğru söylüyorsun özpolat ama sana o soruları sordular mı bilmiyorum çok kötüydü...özel hayatın gizliliği diye birşey yok.iyice durumu abartıp sıkıntınızı kiminle paylaşırsınız sorusuna annem veya ablam dediğimde neden eşinizle paylaşmıyorsunuz diye saçma soru soruldu arkasından tehtid ediliyormusunuz diyor,bebeğe nasıl bakacaksınız??neyle besleyeceksiniz (cevabı keşke pizza deseydim),hangi tarihte birleşme oldu?? v.b.saçma ve hamilelikle alakası olmayan sorular..eşiniz sigarayı ne zaman bırakacak diyor sana ne!!!!!!!!!! bırakmıcak!!!!!!!!!!!!o kadar saf gibi cevapladım keşke cevaplamasaydım bu soru ve cevapların bebeğimle benimle bizim sağlığımızla alakası yok,sağlık ocağı gitsin bakıma muhtaç ilaç doktor bulamayan insanları tespit etsin onlara yardım etsin...
doğru söylüyorsun özpolat ama sana o soruları sordular mı bilmiyorum çok kötüydü...özel hayatın gizliliği diye birşey yok.iyice durumu abartıp sıkıntınızı kiminle paylaşırsınız sorusuna annem veya ablam dediğimde neden eşinizle paylaşmıyorsunuz diye saçma soru soruldu arkasından tehtid ediliyormusunuz diyor,bebeğe nasıl bakacaksınız??neyle besleyeceksiniz (cevabı keşke pizza deseydim),hangi tarihte birleşme oldu?? v.b.saçma ve hamilelikle alakası olmayan sorular..eşiniz sigarayı ne zaman bırakacak diyor sana ne!!!!!!!!!! bırakmıcak!!!!!!!!!!!!o kadar saf gibi cevapladım keşke cevaplamasaydım bu soru ve cevapların bebeğimle benimle bizim sağlığımızla alakası yok,sağlık ocağı gitsin bakıma muhtaç ilaç doktor bulamayan insanları tespit etsin onlara yardım etsin...
hem okudum hem şaşırdım hemde sinirlendim kuzum sen nerde oturuyosun hangi sağlık ocağı bu bana son adet tarihimi boyumu kg mi sordu okadar birde ilk gebeliğim olup olmadığını esinizin kimliği ve kendi kimlik fotokopinizle musait bi zamanda kayıt yaptırın dedi bu kadar çok sinirlendim sana sordukllarına bune yaaa
bursada oturuyorum ve bağlı olduğum sağlık ocağı bursanın göbeğinde bulunan büyük bir semtin sağlık ocağı...eğer son adet tarihimi yaşımı boyumu eşimi sorsaydım zaten bende cevaplardım ama sorulan sorular sorulurken değil kapattıktan sonra sinirimi bozdu....eşime söyledim cevap vermek istemiyorum deyip kapatsaydın diyor sonra kendime çok kızdım bu kadar özel şeyleri cevapladığım için sıkıntımı kiminle paylaştığımdan kime ne eşim demeyince tehtid aldığınız biri var mı diye soruyor!!!maddi durumumu soruyor bir bebeğe bakabilecek güçtemisinizi diyor!!neyle besleyeceksiniz diyor!!!şuan yeteri kadar sağlıklı besleniyormusunuz diyor!!!eşiniz sigarayı ne zaman bırakacak diyor!!!bebeğin ve benim aşılarımla alakası olmayan sorular....kapıma gelmedıkleri taktirde gitmicem sağlık ocağına bebek doğduğunda aşı kartıyla gittiğimde yada doktor şu aşını yaptır dediğinde bu soruları sormadan bana ve bebeğime o işlemleri bakımı yapmak zorundalar benim detayımı özelimi bilmeden!!!