• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canımm ben gidiyorum vallaaaaaa..:5:
iyice burnuma kadar geldi bulantı.... pc başında ya uyuyacam ya istifra edicem:120::120::120::120:
bi balkona falan çıkayım olmazsa uyurum belki biraz:43:
1 haftaya geçer demi kayramm,12 haftalık olunca:ssz:

inşallah kuzum ya en geç 14 hafta dedi doktorum:((((hadi gitte rahatla gülüm

Yavrular nörüyonz bakim bulantılardan fırsat bulupta yazamıyorum ara ara gırıp cıkıyorum rabbim şikayet olmasın allahtan çıkarmam yok sadece bulantılarla geçiştiriyorum metpamıd ıcıyorum ıyı gelıyo sımdılık sızlerın nasıl gecıyor degışık bişey yazmak ısteyen varmı:9:

yaa bu geçmiş çok hızlı ilerliyorr okuyamıyorumm ama canım da gidiyor önemli şeyler kaçırdım diyee:))benim için buradaki tecrübeler çoook önemli.!!!!bide uzun süre ekrana bakınca midem bulanır gibi oluyoo çok oturamıyorum pc başında:((

yaa bu geçmiş çok hızlı ilerliyorr okuyamıyorumm ama canım da gidiyor önemli şeyler kaçırdım diyee:))benim için buradaki tecrübeler çoook önemli.!!!!bide uzun süre ekrana bakınca midem bulanır gibi oluyoo çok oturamıyorum pc başında:((

Al bendende o kadar nasıl mıdem bulanıyo bende fazla duramıyorum bır muddet sonrada sankı goz yuvalarım agrıyo basıma agrı gırıyo hemen gözlerımı kapayıp dınlendırıyorum zatende pc basında fazla durmamamk lazımmıs bebeiş için:18:sımdı kocişe sahur hazırladım yıyor ben tutamıyorum sen tutabılıyormusun şekerlik:16:

Al bendende o kadar nasıl mıdem bulanıyo bende fazla duramıyorum bır muddet sonrada sankı goz yuvalarım agrıyo basıma agrı gırıyo hemen gözlerımı kapayıp dınlendırıyorum zatende pc basında fazla durmamamk lazımmıs bebeiş için:18:sımdı kocişe sahur hazırladım yıyor ben tutamıyorum sen tutabılıyormusun şekerlik:16:

yok canım tutamıyorum susuz kalmamak gerekiyormuş..gerçi bana kalsa tutarım da eşim izin vermiyooor sonra tutarsın diyor bakalım inşallah telafisini yaparız..otur sen de ye barii ben de tutmuyorum ama sahuru da yapıyorum :9: :9:

yok canım tutamıyorum susuz kalmamak gerekiyormuş..gerçi bana kalsa tutarım da eşim izin vermiyooor sonra tutarsın diyor bakalım inşallah telafisini yaparız..otur sen de ye barii ben de tutmuyorum ama sahuru da yapıyorum :9: :9:

Keşke yiyebilsem:((ben ekmek çay hayatımın bır parçasıyken yıyemez oldum mıdem bulanıyo canım ekmek ıstemıyor ama mecbur yemek zorundayım en az 1 dılım ama cay ıcemıyorum cok sevdıgım halde 3 gunde bır turk kahvesı ıcıyorum asıtlı ıcecekler zaten sevmezdım hıc aklıma gelmıyo yaa merak edıyorumda canım bazen tatlı ısıtyo bazen acı bazende ekşi acaba ne olacak gay falan olmasın tövbe tövbee:9:

Keşke yiyebilsem:((ben ekmek çay hayatımın bır parçasıyken yıyemez oldum mıdem bulanıyo canım ekmek ıstemıyor ama mecbur yemek zorundayım en az 1 dılım ama cay ıcemıyorum cok sevdıgım halde 3 gunde bır turk kahvesı ıcıyorum asıtlı ıcecekler zaten sevmezdım hıc aklıma gelmıyo yaa merak edıyorumda canım bazen tatlı ısıtyo bazen acı bazende ekşi acaba ne olacak gay falan olmasın tövbe tövbee:9:

sevimli çatlak bi anne adayısın belli yerim ben seni tatlışşş...:) Allah ım hayırlısını sağlıklısını versin kız erkek farketmezz...ben de türk kahvesi çok seviyorum ama bıraktım:)ama çay içiyorum abartmamak şartıyla..ben de hamileliğimi öğrendiğimden beri ekmek yiyemiyorum..gerçi 45 kiloyum ama ne olacak halim bilmiyorum... :9:

sevimli çatlak bi anne adayısın belli yerim ben seni tatlışşş...:) Allah ım hayırlısını sağlıklısını versin kız erkek farketmezz...ben de türk kahvesi çok seviyorum ama bıraktım:)ama çay içiyorum abartmamak şartıyla..ben de hamileliğimi öğrendiğimden beri ekmek yiyemiyorum..gerçi 45 kiloyum ama ne olacak halim bilmiyorum... :9:

Teşekkür ederim canım iyi tespit gerçekten çatlağım:9:45 miiiiiiii anaaa kız ben 63 le gebe kaldım :14:sımdı 57 falanımdır ama ben 45i taaaa 20 sene önce bıraktım:17:

S.Aleykum mart anneleri, cok uzulerek diyorum ki beni listenizden cikarin. 3 gundur kanamam vardi ve bugun hat safhaya cikarak muthis bir aciyla bebegimi benden aldi. Hastanede dusuk yaptim. Insallah bir sonraki boyle sonuclanmaz. Allah bebeklerimizi saglik ve sihatle kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah. Allah yar ve yardimciniz olsun bol bol dua edin, sukredin hanimlar. Dualarim sizlerle. :5:

S.Aleykum mart anneleri, cok uzulerek diyorum ki beni listenizden cikarin. 3 gundur kanamam vardi ve bugun hat safhaya cikarak muthis bir aciyla bebegimi benden aldi. Hastanede dusuk yaptim. Insallah bir sonraki boyle sonuclanmaz. Allah bebeklerimizi saglik ve sihatle kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah. Allah yar ve yardimciniz olsun bol bol dua edin, sukredin hanimlar. Dualarim sizlerle. :5:

Tatlim cok üzüldüm . Ne diyeceğimi İnan bilemiyorum. Allah'tan hayirlisi boyleymis. Rabbim en kisa zamanda acılarını hafifletir insallah canım .

tabi doktor gitme derse durumum riskliyse bende gitmem.tatil herzaman yapılır.bbekten daha önemli değil ama işte insanın tatile de ihtiyacı oluyor. bakalım kısmet artık..

iyi geceler herkese...bundan aylar önce mart ayında ramazan sonuna 6 günlük kuşadası tatili ayarladık.eşim ve ben ikimizde çalıştığımız için aylardır bu tatilin hayalini kuruyorduk. ama söyle bir durum var ben hamile olduğumu öğrendim ve tatile giderken gebeliğimin 8.haftası filan olacak sizce yolculuk yapmak sakıncalı mı? otobüs araba farkeder mi yada diikkat etmem gerekn şeyler neler. internette çok bilgi kalabalığı var neye inansam bilemedimm. sizlerin deneyimlerine ve bilgilerine güveniyorum.bana yolll gösterin lütfennnn.çünkü tatilimizi iptal ettirmemiz lazım erkenden paramızı geri almak için.tabiki bebekten daha önemli bişey yok ama tüm yılın stresini bu tatille atacaktık:((

MErcancım eğer riskli bir durumun yoksa doktorlar tatili yasaklamıyor.Hatta yüzmeyi öneriyorlar..Tabi dikkat etmek koşulu ile.
Ben de çeşmeye gidicem 10 saat yolumuz var. Dokotrum bikinini sıksık değiştir dedi ıslak bırakma,direk güneşin altında yatma dedi.Psikoloji de çok önemli dedi.
Ben tam 11 haftalık olucam gittiğimde .
Ama bu senin kararın tabi kendini iyi hissetmeyeceksen tatil hep endişe içinde geçecekse gtmenin çok anlamı yok.

Bu arada ben yazıyorum devamlı ama sayfalar o kadar hızlı ilerliyo ki kim cevap vermiş bulamıyorum..Maşallah çok kalabalık bir topic olduk.

aleyküm selam canım üzme kendini hayırlısı böyle imiş inş. bundan sonrakilere allah can verir allah yardımcın olsun :50:

Teşekkür ederim canım iyi tespit gerçekten çatlağım:9:45 miiiiiiii anaaa kız ben 63 le gebe kaldım :14:sımdı 57 falanımdır ama ben 45i taaaa 20 sene önce bıraktım:17:

burda da buldum seni arkadaşımmm.. kız nasıl kilo verdin sen.. ben anlamadım kiii..
ben boğazımı zor tutuyorum valla kilo almıyım diye. evde 64 görünüyom ama doktorda 67 :52: tabe doktordaki geçerlimişşş
ekmeği falan kestim amma ucu açık yani nbenim kilomun.

a.slm cnm ..çok üzüldüm
hayırlısı böyleymiş..rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah

bende 3 ay önce düşük yaptım..dr kendiliğinden sonlandığına göre muhtemelen sağlıksız gebeliktir dedi
sende üzülme düşüğün arkasından çok çabuk hamile kalınabiliyor..

aleyküm selam canım üzme kendini hayırlısı böyle imiş inş. bundan sonrakilere allah can verir allah yardımcın olsun :50:

Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim canim ya Insallah dedigin gibi sonrakilerde boyle sorunlar olmaz, insallah kimsede olmaz. Allah razi olsun.

Back