• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
a.slm cnm ..çok üzüldüm
hayırlısı böyleymiş..rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah

bende 3 ay önce düşük yaptım..dr kendiliğinden sonlandığına göre muhtemelen sağlıksız gebeliktir dedi
sende üzülme düşüğün arkasından çok çabuk hamile kalınabiliyor..

Amin insallah Rabbim nasip eder varligi tarfisiz bir mutluluk ve olmamasi ise tarifsiz bir aci Allah beterinden korusun :(
Benim doktor korunmana gerek yok istedigin zaman hamile kalabilirsin dedi ama kafam karisti. Internette en az 2 ay bekleyin yaziyor. :26:

S.Aleykum mart anneleri, cok uzulerek diyorum ki beni listenizden cikarin. 3 gundur kanamam vardi ve bugun hat safhaya cikarak muthis bir aciyla bebegimi benden aldi. Hastanede dusuk yaptim. Insallah bir sonraki boyle sonuclanmaz. Allah bebeklerimizi saglik ve sihatle kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah. Allah yar ve yardimciniz olsun bol bol dua edin, sukredin hanimlar. Dualarim sizlerle. :5:

canımm büyük geçmiş olsun :( Rabbim sağlıklı bir bebekle yüzünü güldürsün bizimde dualarımız seninle :(((

arkadaşlar merhaba.umarım bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz.aranızda CMV IGG VE RUBELLA IGM,RUBELLA IGG testlerini yaptıran vardır sanırım.bu tahliller hakkında bilgi, verecek arkadaşlar varsa hepinize teşekkür ederim.allaha emanet olun :)

Amin insallah Rabbim nasip eder varligi tarfisiz bir mutluluk ve olmamasi ise tarifsiz bir aci Allah beterinden korusun :(
Benim doktor korunmana gerek yok istedigin zaman hamile kalabilirsin dedi ama kafam karisti. Internette en az 2 ay bekleyin yaziyor. :26:

kendiliğinden düştüğü için korunmaya gerek görmemiştir doktorun
yani içerde parça kalmamıştır, kürtaja gerek kalmamıştır herhangi bir operasyon geçirmediğin için korunma demiştir
banada hemen klomen verdi içerde parça kalmamış dedi
klomen kullandığım ay değil ondan sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım

sen tedaviylemi hamile kalmıştın
ilk bebekmi ,ilk düşükmü

günaydın mart anneleri

arkadaşlar merhaba.umarım bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz.aranızda CMV IGG VE RUBELLA IGM,RUBELLA IGG testlerini yaptıran vardır sanırım.bu tahliller hakkında bilgi, verecek arkadaşlar varsa hepinize teşekkür ederim.allaha emanet olun :)

4 sayfa tahlilim var bu yazdıklarından yaptırmamış dr
ne için yaptırmış olabilir :26:

yani içerde parça kalmamıştır, kürtaja gerek kalmamıştır herhangi bir operasyon geçirmediğin için korunma demiştir

ilk bebekmi ,ilk düşükmü

Banaburda ilac filan vermediler hatta lekelenme basladiginda bile hamilelere progestan baslanmiyor burda (newyorkda). Dedigin gibi kurtaja gerek kalmadigi icin heralde oyle dedi ben yinede tereddutluyum ama korunmayida dusunmuyorum.

Allah a sukur normal yolla hamile kaldim cok beklemedim, ilk bebegim ve ilk dusugum :( :5:

Banaburda ilac filan vermediler hatta lekelenme basladiginda bile hamilelere progestan baslanmiyor burda (newyorkda). Dedigin gibi kurtaja gerek kalmadigi icin heralde oyle dedi ben yinede tereddutluyum ama korunmayida dusunmuyorum.

Allah a sukur normal yolla hamile kaldim cok beklemedim, ilk bebegim ve ilk dusugum :( :5:

çok soru soruyorum ama kalp atışını görmüşmüydün

kendiliğinden hamile kalabilmen sağlıklı olduğun anlamına geliyor..inşallah yine olur

Günaydın kuzucuklar, nasılsınız iyi misiniz, bebişiniz büyüsün diye heyecanda mısınız...

Ben de heyecanlıyım ama benım bebısım nedne bu kadar kucucuk.. :(((
Ben 6+6 da gittim.. Boş gebelik ihtimali vardı yazmıştım daha önce.
Çok şükür öyle çıkmadı, kalp atışlarını gördük fakat,
doktor 5+6 dedi ve sadece 2.4 mm.
Ona göre normal ama bana göre değil.
Geç döllenme olma ihtimali de yok.
Çünkü yumurtlama dönemi nden sonra gebelık testı yapana dek ılıskı de olmadı.
Ama neden boyle kucuk.
Yoksa gıdecek mı dıye çok korkuyorum... :((
Ne yapmalıyım gelısmesı ıcın.
Çinko alın dıyor bazı yerlerde.
o zaman buyurmus
yanı 6 + 6 da neden bır hafta gerı gozukuyor
hem 5+6 bıle olsa yıne de 2.4 mm kucuk degıl mı?
ne yapmalıyım sızce?
doktoruma sordum
normal dıyor baska bırsey demıyor... :(((:19:

ilk bebekmi ,ilk düşükmü

valla canım vucudun bağışıklığını ölçen bir test sanırım.yani hamilelik dönemimde bir virüse yakalanıp bebeğe geçip geçmediğini araştırıyor.bir diğer testte küçük yaşatan gelen bağışıklığın olup olmadığını hastalığa direncini araştırıyor.ben doktora yarın gidecem ama daha detaylı bilgisi olan varsa bilgilenmek istemiştim.canım sen kaçıncı aydasın.yaptırır merak etme

kızlar dün akşam bahsetmiştim sağlık ocağından aramışlar fln die az önce aradım konuştum ben pazartesi gittiğim muayneden sonra normal gebelik olarak bildirildiği için aranmışım yanlız hamşirenin dediğine göre 15/03/13 doğumunuz gerçekleşecek dio eee özel hastanedeki drumda küçük küçük diyip duruyodu benim iyice kafam karıştı he

çok soru soruyorum ama kalp atışını görmüşmüydün

kendiliğinden hamile kalabilmen sağlıklı olduğun anlamına geliyor..inşallah yine olur

gecen hafta kalp atisini duymak icin gitmeye karar verdik ve ardindan lekenme basladi, normalde 8 haftalik olmasi gerekirken 5 haftalik gorunuyordu ultrasonda lekelenmem basladigindan 2 gun sonrada dustu zaten. :( Duyamadim kalbini :(

gülüm ben hiç doktora gidiyorum gelecekmisin falan demem.hatta 5 haftalık olana kadarda sölemedim.o sorar.gelmek ister ama inan gelmezsede üzülmem.hele yavrunu bir al kucağına.yaşamdaki en büyük aşk evlat...rabbime sonsuz şükür ediyorum bana evladı tattırdığı için.bazen bizim evlerdede oluyor kuzum kavgalar ve inan yavrumun gözlerine bakınca öfke sinir herşey bitiyor.ama bak benim eşim harika bir babadır bebeğimi büyütürken en büyük desteğimdi.bilemezsin belki kuzun doğunca oda değişir....
allahtan tek dileğim hamileliğim boyunca eşim böyle devam ederse yavrumuz doğduğunda değişmesi

iyi geceler herkese...bundan aylar önce mart ayında ramazan sonuna 6 günlük kuşadası tatili ayarladık.eşim ve ben ikimizde çalıştığımız için aylardır bu tatilin hayalini kuruyorduk. ama söyle bir durum var ben hamile olduğumu öğrendim ve tatile giderken gebeliğimin 8.haftası filan olacak sizce yolculuk yapmak sakıncalı mı? otobüs araba farkeder mi yada diikkat etmem gerekn şeyler neler. internette çok bilgi kalabalığı var neye inansam bilemedimm. sizlerin deneyimlerine ve bilgilerine güveniyorum.bana yolll gösterin lütfennnn.çünkü tatilimizi iptal ettirmemiz lazım erkenden paramızı geri almak için.tabiki bebekten daha önemli bişey yok ama tüm yılın stresini bu tatille atacaktık:((

canım bizde 1 temmuzda yola çıktık antalyaya 14 saat de gittik şahsi arabamızla 2 temmuzda rahme ekilmiş yani biz tatildeyken hamileymişim ben:) neler neler taşıdım plaja haala şoktayım gerçi tatille ilgili hatırladığım kahverengi gibi koyu bir akıntı az birşey regl olucam sanmıştım hatta kendi kendime henüz erken bu nerden çıktı demiştim,havuza girmeler denize girmeler güneşde beklemelermi dersin birde nerdeyse hergün gittiğimiz bir plaj vardı iki dağın arasında ve tam 200 basamak inerek ulaşıyoduk sandalye taşıyorum şemsiye taşıyorum sırt çantası birde dönüş yolu var 14 saatten fazla sürdü istanbula girişte de trafik 4-5 saatten fazla sürdü aklıma geldikçe sinir oluyorum allahıma şüükürler olsun ki hiçbirşey olmadı yavruma...ama ben tatile gitmeden öğrenseydim gitmezdim çünkü öncesinde düşük yaptım tehlikeli oluyor bu haftalar

gunayyyddııınnnnn gunayyydınnn sizeee günaydııınnnnnn:16::16::16::16:

günaydın canım

iyi geceler herkese...bundan aylar önce mart ayında ramazan sonuna 6 günlük kuşadası tatili ayarladık.eşim ve ben ikimizde çalıştığımız için aylardır bu tatilin hayalini kuruyorduk. ama söyle bir durum var ben hamile olduğumu öğrendim ve tatile giderken gebeliğimin 8.haftası filan olacak sizce yolculuk yapmak sakıncalı mı? otobüs araba farkeder mi yada diikkat etmem gerekn şeyler neler. internette çok bilgi kalabalığı var neye inansam bilemedimm. sizlerin deneyimlerine ve bilgilerine güveniyorum.bana yolll gösterin lütfennnn.çünkü tatilimizi iptal ettirmemiz lazım erkenden paramızı geri almak için.tabiki bebekten daha önemli bişey yok ama tüm yılın stresini bu tatille atacaktık:((

merhaba ben daha geçen hafta tatildeydim,bursa'dan antalya'ya gittik tam 9 saat ve antalya'da dahil olmak üzere tüm türkiye'nin sıcaklarla boğuştuğu zamanda gittik.doktorum müsade etti yalnız belim çok ağrıdı benzin istasyonundan koltuk sırtlıklarından aldık,tatilde bol sıvı tüket,mayonezli v.b.çiğ gıdalar tüketme bir de asla havuza girme çünkü çok kişi giriyor ve hava sıcak mikrop kapmamalısın...allaha şükür hiçbir problemim olmadan 1 haftalık tatilimizi bitiridik geldik.....

bende en son 25 temmuzda gittim gülüm doktora kalp atışlarını duyduk bebişimi gördük bidahaki kontrolüm 4 hafta sonra dedi gittiğimde 7+5 dim bugünde 8+5im 4 hafta sonra 13 hafta olcak ben duraman zaten ebe hanımda bana mutlaka 11 hafta olunca bi kontrole git hemde 2li testi ihmal ettirme dedi yani ben 11. haftada 2li test bahanesiyle gitcem hastaneye:9:

:) tmm o zmn bnde doktorumu arıp 11. haftada ıkılı test ıcın gelıyımmı dıyerekten hem bı hafta oncesıne alım hemde bebegımı bı daha gormeye gıdım o zaman :)

kızlar dün akşam bahsetmiştim sağlık ocağından aramışlar fln die az önce aradım konuştum ben pazartesi gittiğim muayneden sonra normal gebelik olarak bildirildiği için aranmışım yanlız hamşirenin dediğine göre 15/03/13 doğumunuz gerçekleşecek dio eee özel hastanedeki drumda küçük küçük diyip duruyodu benim iyice kafam karıştı he

merhaba bende çalıştığım için cep tel.aradılar bir sürü saçma soru soruyorlar...benim boş anıma geldi hepsini cevapladım keşke cevaplamasaydım Ayşe Arman'ın 1 ay önce bir köşe yazısı vardı hamile kadınlar fişleniyor diye aynısı oluyor...eşime söyledim niye cevapladın zaten seni sürekli takip eden bir doktorun var cevap vermek zorunda değilsin dedi...resmen hangi pozisyonda oldu diye soracaklar....cevapları verdim illaki buraya gelin diyor gelemem diyorum izin alıp gelin diyor ısrar ediyor daha gitmedim gitmicemde isteyen akşam evime gelsin sağlık ocağı için işyerimden izin alamam....

canım çok büyük geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda inşaallah tekrar annelik duygusunu yaşatır canım... benimde 14 mayıs da gebeliğime son verildi ve ben 14 mayısı son regl tarihimmiş gibi hesapladım ve bir sonraki için bekledim oda 11 hazirandı gayet düzenli oldum 28günde1 bana düzensizleşebilir dediler hiç kafaya takmadım farkında olmadan eşimle ovulasyon döneminde beraber olmuşuz sonuç yine hamileyim 1,5 ay falan yani veren de allah alan da allah hayırlısı böyleymiş bizim içinde...

s.aleykum mart anneleri, cok uzulerek diyorum ki beni listenizden cikarin. 3 gundur kanamam vardi ve bugun hat safhaya cikarak muthis bir aciyla bebegimi benden aldi. Hastanede dusuk yaptim. ınsallah bir sonraki boyle sonuclanmaz. Allah bebeklerimizi saglik ve sihatle kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah. Allah yar ve yardimciniz olsun bol bol dua edin, sukredin hanimlar. Dualarim sizlerle. :5:

canım çok geçmiş olsun.allah sana sağlık versin.inş birdahaki sefere sağlıkla kucağına alırsın.üzülmemeye çalış olur mu?

Back