• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ay canım iyi gecelerrr bence de tedavi olmalı sebebi vardır elbet pat diye değşmesinin boşver sen takma ne hali varsa görsün :)) iyi gecelerr kızlarrr benim kocişte yolda işten geliyo benim kRNIM açlıktan kzınıyo canım bişi istedi gece gece onu yicez gelcez :)))) sonrada yatarım sabah iş var memnun oldum tanıştığımaaaa yüzeysel de olsa :))) sağlıklı uykularrrr

hoşbuldum canımm...
çok kötüyüm bu bulantı şişlik ve halsizlik beni mahvetti:43::43:

uyumamak için kırk takla atıyorum:25:

uyusana neden uyumuyorsun??bende sen gibiyim çok benziyor hamileliklerimiz.bende sadece halsizlik yok ama şişkinlik ve bulantı iğrenççççççççççççççççççç

iyi geceler herkese...bundan aylar önce mart ayında ramazan sonuna 6 günlük kuşadası tatili ayarladık.eşim ve ben ikimizde çalıştığımız için aylardır bu tatilin hayalini kuruyorduk. ama söyle bir durum var ben hamile olduğumu öğrendim ve tatile giderken gebeliğimin 8.haftası filan olacak sizce yolculuk yapmak sakıncalı mı? otobüs araba farkeder mi yada diikkat etmem gerekn şeyler neler. internette çok bilgi kalabalığı var neye inansam bilemedimm. sizlerin deneyimlerine ve bilgilerine güveniyorum.bana yolll gösterin lütfennnn.çünkü tatilimizi iptal ettirmemiz lazım erkenden paramızı geri almak için.tabiki bebekten daha önemli bişey yok ama tüm yılın stresini bu tatille atacaktık:((

uyusana neden uyumuyorsun??bende sen gibiyim çok benziyor hamileliklerimiz.bende sadece halsizlik yok ama şişkinlik ve bulantı iğrenççççççççççççççççççç

sahura uyanamam diye korkuyorum,eşim 6 da kalkıp güne başlıyor,ona sahursuz oruç tutturmak istemiyorum,kıyamıyorum.:5:
nöbetleşe bekliyoruz bir o bir ben bu gece sıra bende,
o bana uyu nolur dedi ama bende ona kıyamıyorum:38::43:

iyi geceler herkese...bundan aylar önce mart ayında ramazan sonuna 6 günlük kuşadası tatili ayarladık.eşim ve ben ikimizde çalıştığımız için aylardır bu tatilin hayalini kuruyorduk. ama söyle bir durum var ben hamile olduğumu öğrendim ve tatile giderken gebeliğimin 8.haftası filan olacak sizce yolculuk yapmak sakıncalı mı? otobüs araba farkeder mi yada diikkat etmem gerekn şeyler neler. internette çok bilgi kalabalığı var neye inansam bilemedimm. sizlerin deneyimlerine ve bilgilerine güveniyorum.bana yolll gösterin lütfennnn.çünkü tatilimizi iptal ettirmemiz lazım erkenden paramızı geri almak için.tabiki bebekten daha önemli bişey yok ama tüm yılın stresini bu tatille atacaktık:((

bana sorarsan gitme derim gidenler var aslında en iyisini doktorun bilir.kaç saat yolculuk yapacaksın???

sahura uyanamam diye korkuyorum,eşim 6 da kalkıp güne başlıyor,ona sahursuz oruç tutturmak istemiyorum,kıyamıyorum.:5:
nöbetleşe bekliyoruz bir o bir ben bu gece sıra bende,
o bana uyu nolur dedi ama bende ona kıyamıyorum:38::43:

aşka bak maşallahh.valla asla bekleyemem benim sıpa 8 de kalkıyor anneeeeeeeeeeeeeeeeee acıktım diye.gece 10 a kadarda asla uyumaz zaten ölüyorum yorgunluktan tüm gün.ama eşimde kaldırmaz kız izin vermiyor bulantım akşamları çok....gündüz iyiyim ama işte ne diyem??oruç tutmuyorsun dimi??

biz iptal ettik tatilimizi canım ama hem çok uzaktı hemde yüksek risk grubundayım ben.......
bence dr unda onaylarsa,ki bence %90 onaylar,gidin tatilinize derim..tabi sende kendine dikkat et:34:

yaklaşık 13 saat filan ankaradan kuşadasına. çok kafam karıştı ya:(

bak arkadaşım bu topikte bir arkadaşımız yavrusu için kardeşinin düğününe gitmekten vazgeçti.allah rızası için dersen asla ama asla riske edip gitme derim mesafe çok uzun.ama sen bilirsin.ha ben olsaydım asla gitmezdim bende ilk bebeğimde 10 saat yolu göze alıp kardeşimin düğününe gelememiştim..ama karr senin:((

aşka bak maşallahh.valla asla bekleyemem benim sıpa 8 de kalkıyor anneeeeeeeeeeeeeeeeee acıktım diye.gece 10 a kadarda asla uyumaz zaten ölüyorum yorgunluktan tüm gün.ama eşimde kaldırmaz kız izin vermiyor bulantım akşamları çok....gündüz iyiyim ama işte ne diyem??oruç tutmuyorsun dimi??

yok canım nerdeeee tutmaya çalıştım ama gitti orucum...
hem bende Rabbimin bize verdiği hakkı kullanmak isterim...ömrüm varsa borcumu öderim inşallah kızımda da tutmamıştım,gebeykende emzirirkende...
ibadetin zararı olmaz,ama sağlıklı bedenin hakkıdır oruç...
ve bu konuda net bir hadis var,nettt....

kendimi yapıyor eşin sahuru canım:44:
benimkide kaldırmaz ama benim içim hiç rahat etmiyor,ben niye böyle pimpiriğim yha:50:

tabi doktor gitme derse durumum riskliyse bende gitmem.tatil herzaman yapılır.bbekten daha önemli değil ama işte insanın tatile de ihtiyacı oluyor. bakalım kısmet artık..

tabi doktor gitme derse durumum riskliyse bende gitmem.tatil herzaman yapılır.bbekten daha önemli değil ama işte insanın tatile de ihtiyacı oluyor. bakalım kısmet artık..

canım pardon 13 saat yolculuk demişsin:44:
bence siz ya daha yakın bi yere gidin yada erteleyin..
sağlam insan bile dayanamaz o kadar saate bence...
ama tabi takdir sizin.......

yok canım nerdeeee tutmaya çalıştım ama gitti orucum...
hem bende Rabbimin bize verdiği hakkı kullanmak isterim...ömrüm varsa borcumu öderim inşallah kızımda da tutmamıştım,gebeykende emzirirkende...
ibadetin zararı olmaz,ama sağlıklı bedenin hakkıdır oruç...
ve bu konuda net bir hadis var,nettt....

kendimi yapıyor eşin sahuru canım:44:
benimkide kaldırmaz ama benim içim hiç rahat etmiyor,ben niye böyle pimpiriğim yha:50:

tabiki öle şekerim.ben kalkamıyorum kalkamamada çünkü uyuma şansım yok.allah affetsin sağlık versinde tutarız...

yolculuğa alışkınım aslında. 2 yıl bayburtta görev yaptım ve memleketimle arasdı 15 saatti.ama hamilelik hali işte insan tedirgin oluyor.tatili iiptal ettirebiliriz bişey çıkarsa mutlaka ama yeni bir yere gidemeyiz sanırımm :(

yolculuğa alışkınım aslında. 2 yıl bayburtta görev yaptım ve memleketimle arasdı 15 saatti.ama hamilelik hali işte insan tedirgin oluyor.tatili iiptal ettirebiliriz bişey çıkarsa mutlaka ama yeni bir yere gidemeyiz sanırımm :(

ben 3 yıl gidemedim hamilelik doğum emzirme yavrum küçük kıymam vs bahanelerle.birşey olmaz seneye kuzunla gidersin....

tabiki öle şekerim.ben kalkamıyorum kalkamamada çünkü uyuma şansım yok.allah affetsin sağlık versinde tutarız...

canımm ben gidiyorum vallaaaaaa..:5:
iyice burnuma kadar geldi bulantı.... pc başında ya uyuyacam ya istifra edicem:120::120::120::120:
bi balkona falan çıkayım olmazsa uyurum belki biraz:43:
1 haftaya geçer demi kayramm,12 haftalık olunca:ssz:

Back